pan_Oz 4 Νοεμβρίου 2014 #1476 Share 4 Νοεμβρίου 2014 αλήθεια μιας και αναφέρθηκε.. τα λαστιχάκια, κάνει να μένουν μέσα στο νερό?? καμια φορά βαριέμαι να βάζω γάντι και να το βγάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Νοεμβρίου 2014 Author #1477 Share 4 Νοεμβρίου 2014 αλήθεια μιας και αναφέρθηκε.. τα λαστιχάκια, κάνει να μένουν μέσα στο νερό?? καμια φορά βαριέμαι να βάζω γάντι και να το βγάζω κοιτα δεν νομιζω να τρεχει κατι εγω 6 μηνες το εκανα ετσι και δεν το εβγαζα ποτε μονο για να βαλω φυλλο και δεν επαθε κατι ας δουμε αν εχει να πει και καποιο αλλο παιδι κατι βαση εμπειρίας του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 4 Νοεμβρίου 2014 #1478 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Αχχχχ αυτή η παλιοπαρέα.....αλάνια οι ψαρήδες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Νοεμβρίου 2014 Author #1479 Share 5 Νοεμβρίου 2014 Αχχχχ αυτή η παλιοπαρέα.....αλάνια οι ψαρήδες..... Να σε καλα φίλε μου ειναι μούτρα ολα τους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Νοεμβρίου 2014 Author #1480 Share 8 Νοεμβρίου 2014 λοιπον η ανάπτυξη των κοραλιων εχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου και ενα μικρο παράδειγμα ειναι αυτο το κοραλι πριν 31 μερες και τωρα επισης το πρόγραμμα ειχε γενική καθαριότητα και το σαμπ λάμπει! και μια προσθηκη απο τον φιλο Ευγενιο που τον ευχαριστω και απο εδω να σε καλα φιλε μου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Νοεμβρίου 2014 #1481 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Ευχάριστο αυτό μεγάλη ανάπτυξη Καλορίζικο το bubble Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 8 Νοεμβρίου 2014 #1482 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Να τα χαίρεσε τα κοραλλάκια. Την καλύτερη κίνηση έκανες που καθάρισες το sump. Το είχα κάνει και εγώ και είδα μεγάλη διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Νοεμβρίου 2014 Author #1483 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Ευχάριστο αυτό μεγάλη ανάπτυξη Καλορίζικο το bubble ευχαριστω παυλο να σε καλα Να τα χαίρεσε τα κοραλλάκια. Την καλύτερη κίνηση έκανες που καθάρισες το sump. Το είχα κάνει και εγώ και είδα μεγάλη διαφορά. ευχαριστω το κανω πολυ συχνα ανα 3 αλλαγες νερου! μου εχει κολησει το μικροβιο ο φιλος μιχαλης σε αυτο τον τομεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 8 Νοεμβρίου 2014 #1484 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Ότι καλύτερο είναι. Εγώ το παρακολουθώ συνέχεια και το κρατάω καθαρό. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με τον αραγωνίτη,αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Νοεμβρίου 2014 Author #1485 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Ότι καλύτερο είναι. Εγώ το παρακολουθώ συνέχεια και το κρατάω καθαρό. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με τον αραγωνίτη,αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία! την καλυτερη δουλεια κανεις!!!! οσο για τον αραγωνιτη ειναι λιγο ταλαιπωρια αλλα με υπομονη αρκετη το κανω και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 8 Νοεμβρίου 2014 #1486 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Ο αραγωνίτης θέλει σίγουρα υπομονή. Καθάρισμα χωρισμένα σε κομμάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Νοεμβρίου 2014 Author #1487 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Ο αραγωνίτης θέλει σίγουρα υπομονή. Καθάρισμα χωρισμένα σε κομμάτια. Σωστός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 9 Νοεμβρίου 2014 #1488 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Αυτα ειναι τα καλα σημαδια της ευκολης και σωστης προσαρμογης μετα απο μεταφορα/αναβαθμισει.... Οντως η καθαριοτητα στο σαμπ καθε τοσο ειναι οτι πρεπει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 9 Νοεμβρίου 2014 #1489 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Το Sump εγινε σαν καινουργιο (Το ειδα και απο κοντα ) Το Bubble δεν εχει ανοιξει ακομη καλα Λυκε. Οταν θα γινει οπως ηταν σε μενα....θα το καταλαβεις!! Σαν κουνουπιδι γινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 10 Νοεμβρίου 2014 #1490 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Λυκούργο το reef σου είναι υπέροχο! Πολύ θα ήθελα ένα σαν κι αυτό στο σαλόνι μου! Κοιτάω τις φώτο και σε ταξιδεύουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 10 Νοεμβρίου 2014 Author #1491 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Αυτα ειναι τα καλα σημαδια της ευκολης και σωστης προσαρμογης μετα απο μεταφορα/αναβαθμισει.... Οντως η καθαριοτητα στο σαμπ καθε τοσο ειναι οτι πρεπει.... Όντως εχουν προσαρμοστεί μια χαρά ολα τους οσο για την καθαριότητα ειναι οτι καλύτερο! Το Sump εγινε σαν καινουργιο (Το ειδα και απο κοντα ) Το Bubble δεν εχει ανοιξει ακομη καλα Λυκε. Οταν θα γινει οπως ηταν σε μενα....θα το καταλαβεις!! Σαν κουνουπιδι γινετε Το ξερω μέρα με την μέρα και ποιο πολυ ανοίγει σ ευχαριστω φίλε μου! Λυκούργο το reef σου είναι υπέροχο! Πολύ θα ήθελα ένα σαν κι αυτό στο σαλόνι μου! Κοιτάω τις φώτο και σε ταξιδεύουν..... Να σε καλα σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 12 Νοεμβρίου 2014 Author #1492 Share 12 Νοεμβρίου 2014 και αφου καθαρισα τα τζαμια ειπα να βαλω και λιγες φωτογραφιες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 12 Νοεμβρίου 2014 #1493 Share 12 Νοεμβρίου 2014 Πω πω τι κοραλάρες είναι αυτές!!!! φτου φτου να μη τις ματιάσω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 12 Νοεμβρίου 2014 #1494 Share 12 Νοεμβρίου 2014 Φουλ χρωματα!! Και το Bubble αρχιζει και παιρνει τα πανω του!! (Ριξτου καμια γαριδουλα, ή κατι αλλο να φαει. Το εχω καλομαθει με καλαρακια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Νοεμβρίου 2014 #1495 Share 12 Νοεμβρίου 2014 Πανεμορφο ενυδρειο Πανεμορφα κοραλια Πανεμορφα ψαρια Ολα ειναι τρεμερααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 13 Νοεμβρίου 2014 #1496 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Ενα υγιέστατο ενυδρειο με πανέμορφα ζωντανα και υπεροχη αναπτυξη! Εισαι σε εξαιρετικό δρόμο, η αλλαγή που εκανες μονο σε καλο σου βγήκε, παντα να εχεις τέτοιες επιτυχίες! Ευγένιε έτρωγε το bubble καλαμαράκι ψιλοκομμένο; Καλα κατάλαβα; Ενδιαφερων..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 13 Νοεμβρίου 2014 #1497 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Λυκούργου με ζαλισες από τα πολύ όμορφα χρώματα μπράβο να το χαίρεσαι φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Νοεμβρίου 2014 Author #1498 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Πω πω τι κοραλάρες είναι αυτές!!!! φτου φτου να μη τις ματιάσω!!! να σε καλα ευχαριστω!! Πανεμορφο ενυδρειο Πανεμορφα κοραλια Πανεμορφα ψαρια Ολα ειναι τρεμερααααα Ενα υγιέστατο ενυδρειο με πανέμορφα ζωντανα και υπεροχη αναπτυξη! Εισαι σε εξαιρετικό δρόμο, η αλλαγή που εκανες μονο σε καλο σου βγήκε, παντα να εχεις τέτοιες επιτυχίες! Ευγένιε έτρωγε το bubble καλαμαράκι ψιλοκομμένο; Καλα κατάλαβα; Ενδιαφερων..! σ ευχαριστω Μαριε σου ευχομαι το ιδιο και σε εσενα οτνως η αλλαγη εχει πολλα και καλα αποτελεσματα οσο για το bubble ναι το ταιζε ο ευγενιος φουλ Λυκούργου με ζαλισες από τα πολύ όμορφα χρώματα μπράβο να το χαίρεσαι φίλε μου! να σε καλα ρε Μανο σ ευχαριστω εσυ τι κανεις με το δικο σου????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Νοεμβρίου 2014 Author #1499 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Φουλ χρωματα!! Και το Bubble αρχιζει και παιρνει τα πανω του!! (Ριξτου καμια γαριδουλα, ή κατι αλλο να φαει. Το εχω καλομαθει με καλαρακια ) εσυ το εχεις καλομαθει εγω ομως θα του δινω οτι εχει η στήλη του νερου και οτι τσιμπήσει απο μονο του απο κατεψυγμενη 1 φορα το μηνα!! ποτε δεν εχω ταισει ετσι κανενα κοραλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 13 Νοεμβρίου 2014 #1500 Share 13 Νοεμβρίου 2014 (edited) Δικο σου ειναι πλεων. Καντου δίαιτα γιατι είχε πάρει κιλά σε μενα Εγω γενικα στο ενυδρειο ριχνω πολλά "μεζεκλίκια" μεσα Ναι Μαριε το ταιζα καλαμαρακι,γαριδες, κανενα ψαρακι (γαυρο,αθερινα). Έγινε επεξεργασία 13 Νοεμβρίου 2014 - submarine1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος