lykourgos 5 Οκτωβρίου 2014 Author #1301 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Επιτελους γεμισεεεε πανεμορφο ειναι κα ναι μην χασεις ουτε πολυποδα τωρα τα ψαρια θα κανουν παρτι σκεφτεσαι να προσθεσεις και κανενα αλλο ? ευχαριστω πολυ!!!!!! σημερα περιπου 24 ωρες ολα πανε καλα και ψαρια και κοραλια οχι για την ωρα δεν θελω να βαλω κατι απο ψαρια απο κοραλια θα δειξει προς το παρον θελω να κλεισει μια εβδομαδα ηρεμα και να βρω την καταναλωσει για να εχω σταθερες τιμες και βλεπουμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Οκτωβρίου 2014 #1302 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Οκτωβρίου 2014 Author #1303 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Οκτωβρίου 2014 Author #1304 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Οκτωβρίου 2014 #1305 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Ποιος θα την βγάλει μπροστά από το ενυδρείο όλο το βράδυ , αραγεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 5 Οκτωβρίου 2014 #1306 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Ρε φιλε μου μολις πριν 15 λεπτα πηρα χαμπαρι το τελικο upgrade που εκανες! Για να καταλαβεις εδω και ενα τεταρτο χαζευω τον απιστευτο βυθο που στησατε με τα παιδια! Εχεις φτιαξει, κατα τη δικη μου παντα αποψη και το δικο μου γουστο ενα απο τα πιο μινιμαλ ενυδρεια, που θα τρελενομαι να βλεπω! Συγχαρητηρια!!! Φαντάζομαι ποοοοοοοσο μεγαλη χαρα εχουν παρει ο Ταν με τον Μιχαλη! Γι αυτο το χομπυ μας ειναι τοοοοοοσο γαματο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Οκτωβρίου 2014 Author #1307 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Ποιος θα την βγάλει μπροστά από το ενυδρείο όλο το βράδυ , αραγεεε Δεν μπορείς να φανταστείς ποσο χαλιέμαι που σε λίγο σβήνουν τα φώτα! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Οκτωβρίου 2014 Author #1308 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Ρε φιλε μου μολις πριν 15 λεπτα πηρα χαμπαρι το τελικο upgrade που εκανες! Για να καταλαβεις εδω και ενα τεταρτο χαζευω τον απιστευτο βυθο που στησατε με τα παιδια! Εχεις φτιαξει, κατα τη δικη μου παντα αποψη και το δικο μου γουστο ενα απο τα πιο μινιμαλ ενυδρεια, που θα τρελενομαι να βλεπω! Συγχαρητηρια!!! Φαντάζομαι ποοοοοοοσο μεγαλη χαρα εχουν παρει ο Ταν με τον Μιχαλη! Γι αυτο το χομπυ μας ειναι τοοοοοοσο γαματο!!! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για ολα τα καλα σου λογια και έχεις πεσει μεσα σε ολα και οι δυο τους πιστεύω αν ήταν δικο τους δεν θα ειχαν δώσει τοση προσοχη οση δωσανε σε αυτο και το αποτέλεσμα τα λεει ολα!!!!!!! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 6 Οκτωβρίου 2014 #1309 Share 6 Οκτωβρίου 2014 (edited) Ποιος θα την βγάλει μπροστά από το ενυδρείο όλο το βράδυ , αραγεεε Χαχα έτσι!Να φανταστείς προσωπικά εγώ έχω μπει καμιά 6-7 φορές στην σελίδα 64 και το χάζευα...φανταζομαι τον ίδιο!! Έγινε επεξεργασία 6 Οκτωβρίου 2014 - tasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Οκτωβρίου 2014 Author #1310 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Χαχα έτσι!Να φανταστείς προσωπικά εγώ έχω μπει καμιά 6-7 φορές στην σελίδα 64 και το χάζευα...φανταζομαι τον ίδιο!! Ασε τωρα γύρισα σπίτι για να δω που θα ανάψουν τα φώτα και μετα θα ξαναφύγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Οκτωβρίου 2014 #1311 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Χαχα έτσι!Να φανταστείς προσωπικά εγώ έχω μπει καμιά 6-7 φορές στην σελίδα 64 και το χάζευα...φανταζομαι τον ίδιο!! Εννοειταιιιι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Οκτωβρίου 2014 #1312 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Ασε τωρα γύρισα σπίτι για να δω που θα ανάψουν τα φώτα και μετα θα ξαναφύγω! χαχαχαχα δεν θα το χορταινεις , τοσο ωραιο που ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 6 Οκτωβρίου 2014 #1313 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ αδερφέ μου εσυ και ο αλλος ο ασχημος είστε αστέρια χωρις εσας και το φόρουμ δεν θα ειχα τετοια αποτελέσματα! Εύχομαι μια μερα το δικο μου να μοιάσει στα δικα σας! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σιγααααα εσυ ρε κουκλακι....με τον brad τον pitt σαν δυο σταγονες νερο εισαστε Ωραιο το φωτιστικο τελικα,τωρα που το βλεπω και χωρις το καλυμμα! Ωραια δουλεια και με αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Οκτωβρίου 2014 Author #1314 Share 6 Οκτωβρίου 2014 Σιγααααα εσυ ρε κουκλακι....με τον brad τον pitt σαν δυο σταγονες νερο εισαστε Ωραιο το φωτιστικο τελικα,τωρα που το βλεπω και χωρις το καλυμμα! Ωραια δουλεια και με αποτελεσμα Οντως μου εχει μοιάσει λιγο ο τυπος! Το φωτιστικό μολις εβγαλα τα αυτοκόλλητα εδειξε τρελα και το ποιο καλο δεν ζεσταίνεται καθολου! Εχω τρελαθει με αυτο το μικρο έκαιγε μολις αναβανε ολες η λάμπες! Αντε να το δω και σε βαθος χρόνου! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 7 Οκτωβρίου 2014 #1315 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Λυκουργο καλοταξιδο το νεο! ΣΤην πραγματικοτητα ενα ωραιο ενυδρειο σε ταξιδευει :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 7 Οκτωβρίου 2014 #1316 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Λυκουργο καλοταξιδο το νεο! ΣΤην πραγματικοτητα ενα ωραιο ενυδρειο σε ταξιδευει :-) +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Οκτωβρίου 2014 #1317 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Λυκουργο καλοταξιδο το νεο! ΣΤην πραγματικοτητα ενα ωραιο ενυδρειο σε ταξιδευει :-) Σωστοοοοοος ο πασχαλης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 7 Οκτωβρίου 2014 #1318 Share 7 Οκτωβρίου 2014 Υπεροχο Λυκουργο.να το χαρεις οσο δεν παει..κ το φωτιστικο τα σπαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 9 Οκτωβρίου 2014 #1319 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Το φωτιστικο έδειξε πολυ τωρα που φαινετε το αλουμίνιο ατόφιο. Full metal jacket και ετσι, μου αρεσει Για το ενυδρειο δεν εχω να πω πολλα, τα ειπα και ποιο πριν, αλλα οτι θα έπιανα τον εαυτό μου να γυρίζει στο θεμα μονο για να δει τις φωτογραφιες ξανα και ξανα δεν το περίμενα. Αυτα τα δυο νησιά με τη χαράδρα γεμάτη απο κοραλια και το "περιεργο" βαθος που δίνει η αφίσα... Ολα τα λεφτα! Λεει και ξαναλέει και ειμαι σίγουρος οτι ο ίδιος εκει θα ειναι οποτε μπαίνει σπιτι, εγω θα ημουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 9 Οκτωβρίου 2014 #1320 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Παιδια ειχα την τυχη να το δω απο κοντα...το ενυδρειο σου φιλε μου ειναι τοσο ομορφο τοσο ωραια στημενο και καθαρο με πραγματικα μια κινηση ψαριων τοσο ηρεμη λες και δεν υπαρχει νερο!!καλα αδελφε για το φωτιστικο δεν εχω λογια οποιος δεν το δει απο κοντα δεν θα καταλαβει..εχω δει τοσα diy αλλα αυτο ειναι το κατι αλλο!! Μπραβο ρε λυκο να το χαιρεσε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Οκτωβρίου 2014 Author #1321 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Το φωτιστικο έδειξε πολυ τωρα που φαινετε το αλουμίνιο ατόφιο. Full metal jacket και ετσι, μου αρεσει Για το ενυδρειο δεν εχω να πω πολλα, τα ειπα και ποιο πριν, αλλα οτι θα έπιανα τον εαυτό μου να γυρίζει στο θεμα μονο για να δει τις φωτογραφιες ξανα και ξανα δεν το περίμενα. Αυτα τα δυο νησιά με τη χαράδρα γεμάτη απο κοραλια και το "περιεργο" βαθος που δίνει η αφίσα... Ολα τα λεφτα! Λεει και ξαναλέει και ειμαι σίγουρος οτι ο ίδιος εκει θα ειναι οποτε μπαίνει σπιτι, εγω θα ημουν!! να σε καλα φιλε μου σε ευχαριστω ασε και εγω κολημενος μπροστα στο ενυδρειο ειμαι λες και βλεπω ταινια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Οκτωβρίου 2014 Author #1322 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Παιδια ειχα την τυχη να το δω απο κοντα...το ενυδρειο σου φιλε μου ειναι τοσο ομορφο τοσο ωραια στημενο και καθαρο με πραγματικα μια κινηση ψαριων τοσο ηρεμη λες και δεν υπαρχει νερο!!καλα αδελφε για το φωτιστικο δεν εχω λογια οποιος δεν το δει απο κοντα δεν θα καταλαβει..εχω δει τοσα diy αλλα αυτο ειναι το κατι αλλο!! Μπραβο ρε λυκο να το χαιρεσε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Οκτωβρίου 2014 Author #1323 Share 9 Οκτωβρίου 2014 και ενα βιντεο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 9 Οκτωβρίου 2014 #1324 Share 9 Οκτωβρίου 2014 μπραβο ρε συ Λυκούργο! respect φίλε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 9 Οκτωβρίου 2014 #1325 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Νταξ τα σπαει!!! Θα μπορούσες να έβαζες κάτι καλύτερο σε ήχο....κάτι σε Πάολα, ή Παντελίδη!!! χαχαχαχαχαχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος