Discos 18 Ιουλίου 2014 #1076 Share 18 Ιουλίου 2014 και μια ιδεα απο την βαση και τους ανακλαστηρες Ωραια δουλεια. Το σωστο ασταρι μεταλου ξερω οτι θεωρείται αθάνατο και οι χρήσεις του πολλες. Σφυρηλατο δεν εχω χρησιμοποίηση εως τωρα αλλα δεν ήξερα οτι αυξάνει την "στεγανότητα" τοσο πολυ. Αυτο που ειχα σκεφτεί για πλήρη στεγανότητα ηταν ενα στρώμα πολυεστέρα με το λεπτό ύφασμα (υαλονημα), αφου εχεις περάσει ενα καλο στρώμα ασταρι μεταλου. Λιγο ποιο ταλαιπωρία απο απλο βαψιμο (οχι υπερβολικά) αλλα εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Ιουλίου 2014 #1077 Share 18 Ιουλίου 2014 Ωραιες φωτο,απιστευτα ζωντανα λυκοοοο! Τα καταφερες τελικα αυτο που λεγαμε και το εκανες πηχτρα τελικα το μικρο,πριν πας στο μεγαλο! Και μονο γι'αυτο σου αξιζουν πολλα παλαμακια! Τωρα για τις φωτο με τη βαση....δεν μου αρεσουν τα παπουτσια σου,ο χαμος στο τραπεζι,η κοκκινη μπλουζα αφου δεν σου παει το χρωμα και στη τελευταια με χαλαει το οτι τα παντζουρια ειναι κλειστα,ο "σαματας" αριστερα και το κουκουναρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 18 Ιουλίου 2014 #1078 Share 18 Ιουλίου 2014 Τωρα για τις φωτο με τη βαση....δεν μου αρεσουν τα παπουτσια σου,ο χαμος στο τραπεζι,η κοκκινη μπλουζα αφου δεν σου παει το χρωμα και στη τελευταια με χαλαει το οτι τα παντζουρια ειναι κλειστα,ο "σαματας" αριστερα και το κουκουναρι Χαχαχαχα, συμφωνώ, συμφωνω, θεουλης..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Ιουλίου 2014 #1079 Share 18 Ιουλίου 2014 ....ξεχασα και το μανταλακι που ειναι πεταμενο κατω εκει στη βαση μαριεεεεε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 18 Ιουλίου 2014 Author #1080 Share 18 Ιουλίου 2014 Αυτα ειναι εγω σου δείχνω το φεγγάρι και είδες το δάχτυλο χαχαχαχα! Ούτε η Χρυσα δεν σχολίασε ολα αυτα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 18 Ιουλίου 2014 Author #1081 Share 18 Ιουλίου 2014 και το φωτιστικό σιγα σιγα ετοιμάζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 18 Ιουλίου 2014 #1082 Share 18 Ιουλίου 2014 Λυκο οι ετοιμασιες πανε σφαιρα βλεπω!!αντε με το καλο φιλαρακι μου να πανε ολα καλα και ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε απιστευτα πραγματα!! μακαρι να βρω χρονο να ειμαι εκει σε οτι χρειαστεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Ιουλίου 2014 Author #1083 Share 19 Ιουλίου 2014 Λυκο οι ετοιμασιες πανε σφαιρα βλεπω!!αντε με το καλο φιλαρακι μου να πανε ολα καλα και ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε απιστευτα πραγματα!! μακαρι να βρω χρονο να ειμαι εκει σε οτι χρειαστεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Ιουλίου 2014 Author #1084 Share 19 Ιουλίου 2014 (edited) λοιπον το φωτιστικό προχωράει ενώθηκαν η ανακλαστήρες μπηκε και στην μεση με ραγα για τα λεντ τωρα ξεκινάω ηλεκτρολογικα και απο δεύτερα ετοιμάζω το εξωτερικό κομματι Έγινε επεξεργασία 19 Ιουλίου 2014 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Ιουλίου 2014 Author #1085 Share 19 Ιουλίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Ιουλίου 2014 #1086 Share 19 Ιουλίου 2014 Πολύ ωραία κατασκευή!! Ποσα led θα βάλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 19 Ιουλίου 2014 #1087 Share 19 Ιουλίου 2014 τελεια δουλεια παντως μπραβο σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Ιουλίου 2014 Author #1088 Share 19 Ιουλίου 2014 Ευχαριστω καμία δεκαριά με μπλε και ακτινικο ίσως και λιγότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 19 Ιουλίου 2014 #1089 Share 19 Ιουλίου 2014 (edited) Λυκουργο, αυτα ειναι τοσο δεμένα μεταξύ τους, που θα μπορούσαν να αποτελούν δομικό υλικο! Απο look απο την κατω πλευρα φαινετε οτι σκίζει, κατασκευη immortal και forever εκει, μου αρεσει πολυ η ολη κατασκευη εως τωρα και περιμένω πως και πως το outer look πως θα ειναι! Έκανες κοληση η μου φαινετε; Ειμαι περίεργος εκει που θα μπουν τα led με τον ανακλαστηρα απο πανω τι θερμοκρασίες θα εχουν. Το υλικο που έβαλες εχει ανοχές και σε θερμοκρασίες και εκει θα φανεί πιστευω. Με αρεσει εως τωρα πολυ και πρεπει να ειναι ψιλό-πούπουλο Έγινε επεξεργασία 19 Ιουλίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Ιουλίου 2014 Author #1090 Share 19 Ιουλίου 2014 Ναι τα εχω κολλήσει με αργκον σαν κατασκευή ειναι πολυ γερη για το βάρος ακομα ειναι σε λογικά επίπεδα θα δειξει και οταν φτασει και τελικό στησιμο μαζι με ηλεκτρικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 19 Ιουλίου 2014 #1091 Share 19 Ιουλίου 2014 Τα ηλεκτρονικα ballast δεν θα δώσουν τοσο πολυ βάρος, θα μοιραστεί κιόλας. Αλλα βάλε το ενα, βάλε το αλλο, το παραλο μαζεύονται! Σκέφτεσαι να βάλεις χοντρό σχετικα αλουμίνιο εξωτερικά η ποιο ψιλό; Πάντως Λυκουργο σε καμαρώνω, ωραίο πράγμα να πιάνουν τα χερια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Ιουλίου 2014 Author #1092 Share 19 Ιουλίου 2014 Δεν θα βαλω αλουμίνιο ανοξείδωτο 1mm θα το εχω παρει τεταρτη η πέμπτη να βαλω ηλεκτρογικα πρωτα και μετα παω να στρατζαρω να ετοιμασω τρυπες για ψυξη και στιριγμα για κρεμασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Ιουλίου 2014 Author #1093 Share 19 Ιουλίου 2014 και με τις δυο πρωτες λαμπες σε λειτουργιά απο δεύτερα θα παρω και τις αλλες για να ασχοληθώ με το εξωτερικο του κομματι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 19 Ιουλίου 2014 #1094 Share 19 Ιουλίου 2014 Ρε συ,εχεις κανει ωραια δουλιτσα ΣΟΥΠΕΡ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Ιουλίου 2014 #1095 Share 20 Ιουλίου 2014 πολυ ωραια δουλεια μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 20 Ιουλίου 2014 Author #1096 Share 20 Ιουλίου 2014 και λιγα κοραλακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 20 Ιουλίου 2014 #1097 Share 20 Ιουλίου 2014 Φτου φτου σκορδα πολύ όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 21 Ιουλίου 2014 #1098 Share 21 Ιουλίου 2014 Κουκλι το φωτιστικό εως τωρα.. Κουκλι το ενυδρειο εως τωρα.. Κανε το συνδυασμό μετα το καλοκαιρι να γινει κουκλι^2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Ιουλίου 2014 Author #1099 Share 23 Ιουλίου 2014 (edited) Φτου φτου σκορδα πολύ όμορφο! Κουκλι το φωτιστικό εως τωρα.. Κουκλι το ενυδρειο εως τωρα.. Κανε το συνδυασμό μετα το καλοκαιρι να γινει κουκλι^2 Ευχαριστω πολυ παιδιά να στε καλα να πω οτι εδω και 3 μερες εχει μπει μέσα στο ενυδρειο και moorish idol δείχνει να εχει προσαρμοστη τρώει και flakes και κατεψυγμενη οχι σε μεγαλη ποσότητα αλλα τρώει κανονικα και τον βλέπω τσιμπάει και σφουγγαρακια που εχω και ειναι παρα πολλα! Έγινε επεξεργασία 23 Ιουλίου 2014 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 23 Ιουλίου 2014 #1100 Share 23 Ιουλίου 2014 Ευχαριστω πολυ παιδιά να στε καλα να πω οτι εδω και 3 μερες εχει μπει μέσα στο ενυδρειο και moorish idol δείχνει να εχει προσαρμοστη τρώει και flakes και κατεψυγμενη οχι σε μεγαλη ποσότητα αλλα τρώει κανονικα και τον βλέπω τσιμπάει και σφουγγαρακια που εχω και ειναι παρα πολλα! πανεμορφο ψαρι, για εμενα το πιο ομορφο, ευχομαι να το χαιρεσαι για χρονια πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος