Jump to content

Lykourgos Reef!!!!!!!!

lykourgos

Recommended Posts

και μια ιδεα απο την βαση και τους ανακλαστηρες

20140712_145648_zpssimqglc2.jpg20140712_145648_zpssimqglc2.jpg20140716_202438_zpsrkxq7q9f.jpg

Αυτά είναι λοιπόν και το νερό μπαίνει στο αυλάκι σιγά σιγά.....

Αυτά είναι λοιπόν και το νερό μπαίνει στο αυλάκι σιγά σιγά.....

σωστα περνει σειρα το φωτιστικο και προχωραμε!

ειναι μινιο χρωματος γκρι δεν θα το βαψω με κατι αλλο εχεις καποια ιδεα?

με μουραβια ,αυτο που βαφουν τις καρινες των σκαφων.

με μουραβια ,αυτο που βαφουν τις καρινες των σκαφων.

εννοεις να το βαψω και με αυτο? υπερβολη το βρισκω!

εννοεις να το βαψω και με αυτο? υπερβολη το βρισκω!

η περειεκτικοτητα σε μινιο στα ετοιμα εινα ελαχιστη και οχι μεγαλης δειαρκιας στην σκουρια,πριν φτασεις στο προηγουμενο υπαρχει και το εξης ,αφοραζεις χυμα μινιο σε σκονη ,το φτιαχνεις μονο σου οσο παχυρευστο θελεις και μετα περνας το χρωμα.

Πολύ καλή κατασκευή της βάσης !!

Καλή συνέχεια

η περειεκτικοτητα σε μινιο στα ετοιμα εινα ελαχιστη και οχι μεγαλης δειαρκιας στην σκουρια,πριν φτασεις στο προηγουμενο υπαρχει και το εξης ,αφοραζεις χυμα μινιο σε σκονη ,το φτιαχνεις μονο σου οσο παχυρευστο θελεις και μετα περνας το χρωμα.

θα το ψαξω το θεμα και θα δω τι θα κανω

Βαφοντας την βαση με σφυριλατο χρωμα χωρις ομως να εχεις περασμενο την βαση ασταρι θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα, και μεγαλυτερη αντοχη στον χρονο αλλα πρεπει να ξερεις να το περνας το σφυριλατο να μην σου αφηνει κλωστες.

Βαφοντας την βαση με σφυριλατο χρωμα χωρις ομως να εχεις περασμενο την βαση ασταρι θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα, και μεγαλυτερη αντοχη στον χρονο αλλα πρεπει να ξερεις να το περνας το σφυριλατο να μην σου αφηνει κλωστες.

και να προσθεσω σε αυτο το σιδερο να ειναι ζωντανο [κανα 2 μερες,να εχει βραχει]να εχει αρχισει η δημιουργια τις σκουριας ,σκουπισμα καλο ,στεγνωμα και μετα το περασμα.

Λυκούργο απο ότι βλέπω σου αρέσει και εσένα η "ταλαιπωρία" :-))))

Με το καλό φίλε και η συνέχεια γιατί πάνω απο όλα μας αρέσει να χαζεύουμε τις όμορφες προσπάθειες

Λυκούργο απο ότι βλέπω σου αρέσει και εσένα η "ταλαιπωρία" :-))))

Με το καλό φίλε και η συνέχεια γιατί πάνω απο όλα μας αρέσει να χαζεύουμε τις όμορφες προσπάθειες

εχεις δικιο αυτην την ταλαιπωρια μας την λατρευω!!!! σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!

Αυτη η λυση που σου ειπα Λυκουργο ειναι η ποιο οικονομικη για να μπορεσεις να κρατησεις αρκετα χρονια την βαση.Μπορεις να περασεις και τωρα πανω απο το ασταρι το σφυριλατο αλλα οσο και αν σου φαινεται περιεργο ειναι καλυτερα σκετο το μεταλο.Αν ρωτησεις σε καποιο μαγαζι θα σου πει πανω απο ασταρι αλλα αυτος δεν το εχει κανει σε πραξη παρα μονο κοιταει να πουλησει σου μιλαω εκ πειρας 10 χρονων.Δες στο ποστ που εχω κανει reef 180l εχω φωτο την βαση μου βαμενη. Αν θες ακομα ποιο αξιοπιστη λυση μπορω να σου πω αλλα δεν αξιζει πιστεψε με.

Καλη επιτυχια παντως σε οτι κανεις.

Αυτη η λυση που σου ειπα Λυκουργο ειναι η ποιο οικονομικη για να μπορεσεις να κρατησεις αρκετα χρονια την βαση.Μπορεις να περασεις και τωρα πανω απο το ασταρι το σφυριλατο αλλα οσο και αν σου φαινεται περιεργο ειναι καλυτερα σκετο το μεταλο.Αν ρωτησεις σε καποιο μαγαζι θα σου πει πανω απο ασταρι αλλα αυτος δεν το εχει κανει σε πραξη παρα μονο κοιταει να πουλησει σου μιλαω εκ πειρας 10 χρονων.Δες στο ποστ που εχω κανει reef 180l εχω φωτο την βαση μου βαμενη. Αν θες ακομα ποιο αξιοπιστη λυση μπορω να σου πω αλλα δεν αξιζει πιστεψε με.

Καλη επιτυχια παντως σε οτι κανεις.

για δωσε πληροφοριες για το υλικο πως το ζηταω μηπως και το βαψω και με αυτο

Σφυρηλατο χρωμα!!! ετσι απλα το ζητας απλα θα ζητησεις να σου δωσουν το δικο του διαλυτικο και να σου πουν την σωστη αναλογια 1 προς 5 αν θυμαμαι καλα.

Αν θες και πληροφοριες για την εφαρμογη κανε πμ να σου πω η και να ερθω να βοηθησω θα ειναι χαρα μου. :thumbsu:http://www.vivechrom.gr/products/sfurhlato

και μια ιδεα απο την βαση και τους ανακλαστηρες

20140712_145648_zpssimqglc2.jpg20140712_145648_zpssimqglc2.jpg20140716_202438_zpsrkxq7q9f.jpg

ωραια κατασκευη!!αντε με το καλο!!

Πολύ ωραίες φωτογραφίες

με χρώματα

Το κόκκινο (montipora digitata ? )

κλέβει την παράσταση

Πολύ ωραίες φωτογραφίες

με χρώματα

Το κόκκινο (montipora digitata ? )

κλέβει την παράσταση

Με τα ακτινικα ειναι κόκκινο με ολα τα φώτα ειναι ροζ Έγινε επεξεργασία - lykourgos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...