Jump to content

Lykourgos Reef!!!!!!!!

lykourgos

Recommended Posts

Χρωματαρες με τα λεντ, ευγε Λυκουργο.

Οντως φοβερα χρωματα με τα Led!!!

Απιστευτη φωτο της trachyphyllia,απο τις καλυτερες που εχω δει ποτε :thumbsu::thumbsu:

.....ξαναματαλεω....να καθαριζες και λιγο το τζαμακι ρε παιδακι μου.... :geek::usd:

Απίστευτο το ενυδρείο σου Λυκούργο!Τρομερά χρώματα!Να το χαίρεσαι φίλε!Σίγουρα θα είσαι από τους πρώτους που θα ζητήσω οδηγίες μόλις αξιωθω να στήσω το μικρό μου reefaki

Sent from my Haier HW-W910 Elbuit v5.2 using Tapatalk 4

• Like 1

Χρωματαρες με τα λεντ, ευγε Λυκουργο.

ευχαριστω νικο ναι δεινουν ωραια χρωματα!!!

Πολυ ωραια :thumbsu:

ευχαριστω να σε καλα....

Απίστευτο το ενυδρείο σου Λυκούργο!Τρομερά χρώματα!Να το χαίρεσαι φίλε!Σίγουρα θα είσαι από τους πρώτους που θα ζητήσω οδηγίες μόλις αξιωθω να στήσω το μικρό μου reefaki

Sent from my Haier HW-W910 Elbuit v5.2 using Tapatalk 4

ευχαριστω ευχομαι να το ξεκινησεις χωρις προβλημα και εδω ειμαι και εγω και ολη η παρεα του ΑΖ να σταθει διπλα!!!!

Μπράβο Λύκο. Η σέρια στην τελευταία φωτό all the money.

ευχαριστώ οντως ειναι πολυ καλο κομματι και ας την παιδεύω εγω και το κλαμ!

Οντως φοβερα χρωματα με τα Led!!!

Απιστευτη φωτο της trachyphyllia,απο τις καλυτερες που εχω δει ποτε :thumbsu::thumbsu:

.....ξαναματαλεω....να καθαριζες και λιγο το τζαμακι ρε παιδακι μου.... :geek::usd:

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια σ ευχαριστω για τις φωτογραφιες που τραβηξα απο την κινηταρα σου και εγω σε χιλιοευχαριστω για τα φωτα σου και το χρονο που εχεις ξοδεψει με τις πολυτιμες συμβουλές σου!!!!

Εγκεφαλικα..φτου σκορδα

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

μια χάντρα να του κρεμάσεις γιατί δεν την είδα πουθενά !!! πολύ όμορφο!!! :bow::bigemo_harabe_net-117:

μια χάντρα να του κρεμάσεις γιατί δεν την είδα πουθενά !!! πολύ όμορφο!!! :bow::bigemo_harabe_net-117:

ευχαριστώ φίλε μου να σε καλά!!!

Εγω θα πω οτι απο κοντα το ενυδρειο ειναι 1000 φορες καλητερο! Προσωπικα δεν εχω δει καλητερο ενυδρειο απο αυτο του Λυκου και όσο αφορά άλγες(διατομικες κλπ) , βράχο (aquascape) και αύξηση κοραλιών. Αλλά πρέπει να τονίσουμε οτι και ο κάτοχος του ενυδρείου (Λυκος) είναι πολύ σχολαστικός και τυπικός με το όλο θέμα του reef. ;)

Εγω θα πω οτι απο κοντα το ενυδρειο ειναι 1000 φορες καλητερο! Προσωπικα δεν εχω δει καλητερο ενυδρειο απο αυτο του Λυκου και όσο αφορά άλγες(διατομικες κλπ) , βράχο (aquascape) και αύξηση κοραλιών. Αλλά πρέπει να τονίσουμε οτι και ο κάτοχος του ενυδρείου (Λυκος) είναι πολύ σχολαστικός και τυπικός με το όλο θέμα του reef. ;)

ευχαριστω για τα καλα σου λόγια φίλε μου Ευγένιε!!

χαχαχα εχει πολυ κυμα και πλανιαρε το clam ,πολυ ομορφο με καθαρα χρωματα ,ο βραχος αρχιζει και γινετε μικρος κηπος απο ρικορντεες,πολλα μπραβο.

• Like 1

Πολύ όμορφο Λυκούργο. Θα ήθελα να το δω το ενυδρείο σου με λευκό ψιλό αραγονίτη! Θα κάνει πολύ καλή αντίθεση!

χαχαχα εχει πολυ κυμα και πλανιαρε το clam ,πολυ ομορφο με καθαρα χρωματα ,ο βραχος αρχιζει και γινετε μικρος κηπος απο ρικορντεες,πολλα μπραβο.

ασε κάνει τα δικά του μια ειναι ίσια μια ειναι πλάγια!

Πολύ όμορφο Λυκούργο. Θα ήθελα να το δω το ενυδρείο σου με λευκό ψιλό αραγονίτη! Θα κάνει πολύ καλή αντίθεση!

δίκιο εχεις και ειδικά τωρα που ξεφορτώθηκα αρκετά που είχα στο αραγωνιτη θα έδειχνε ποιο ωραία σίγουρα μπορεί να το δοκιμάσω

στην σελίδα 12 εχω την κατασκευή ειναι απλή να σημειώσω οτι τα λέντ τα εχω βάλει γιατι βοηθάνε στα χρωματα σε καμία περίπτωση δεν στηρίζω το ενυδρειο σε αυτα ο κυρίως φωτισμός ειναι οι τ5 τα λέντ ειναι συμπληρωματικά.

Λυκουργο την ξερω την γνωμη σου για τα λεντ και την εχεις πει πολλες φορες, αλλα με 72 λεντ μαλλον αυτα ειναι ο βασικος σου φωτισμος :P

Ερωτησει, εαν καει μια λαμπα θα το καταλαβεις απ το φωτισμο;; Θα εχει διαφορα;;

πανέμορφα χρώματα όλο ζωντάνια πάντα τέτοια!!!

Έγινε επεξεργασία - tasso

Λυκουργο την ξερω την γνωμη σου για τα λεντ και την εχεις πει πολλες φορες, αλλα με 72 λεντ μαλλον αυτα ειναι ο βασικος σου φωτισμος :P

Ερωτησει, εαν καει μια λαμπα θα το καταλαβεις απ το φωτισμο;; Θα εχει διαφορα;;

72 watt οχι λέντ! και 145 watt με τ5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...