alex3 9 Μαίου 2014 #851 Share 9 Μαίου 2014 εκπληκτικο πολλα μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Μαίου 2014 Author #852 Share 9 Μαίου 2014 Ειναι εντυπωσιακα τελειο.. Χιλια συγχαρητηρια.. Οι μοντις ειναι καφε ή πορτοκαλι;;; Τουμπανο ειναι!! εκπληκτικο πολλα μπραβο ευχαριστω πολυ παίδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 9 Μαίου 2014 #853 Share 9 Μαίου 2014 Θα βαλω αγγελια για φραγκακια. Θελω κι εγω. Ευχαριστω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 9 Μαίου 2014 #854 Share 9 Μαίου 2014 Μπραβο ρε λυκο Πανεμορφα ολα! Ειδικα οι δυο τελευταιες φωτο ειναι απιστευτες! Αν ειχες καθαρισει και λιγο το τζαμακι στην προτελευταια θα ηταν ακομα καλυτερη Εχεις καμια φωτο απο την τελυταια,οταν ηταν "σπορακι"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Μαίου 2014 Author #855 Share 9 Μαίου 2014 Eυχαριστω φιλε μου το ηξερα οτι θα ελεγες για τα τζαμια!! και να η φωτογραφια που ζητησες Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Μαίου 2014 Author #856 Share 9 Μαίου 2014 τραβηγμένη 13 μαιου του 2013 το και απο αυτο εχω κοψει πολλες φορες για παιδια αλλες τοσες το εχω σπασει απο λαθος και τωρα την κατω μερια την εχει ξυρισει το κλαμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 9 Μαίου 2014 #857 Share 9 Μαίου 2014 Επισης το ονομα αυτου παρακαλω ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 9 Μαίου 2014 #858 Share 9 Μαίου 2014 Λυκουργο φιλε μου το ενυδρειο σου παει σφαιρα!!!δεν ξερω αν τι αλλο να περιμενουμε να δουμε παραπανω! Ενα ειναι σιγουρο τα κοραλλια φωναζουν ποιο μεγαλο ενυδρειο θα βγουνε απ εξω σε λιγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Μαίου 2014 #859 Share 9 Μαίου 2014 Πολυ ομορφο μπραβο Λυκουργο και φωτο καθαρες,να το χαιρεσε,το clam κουκλι,ετοιμασου σιγα σιγα για μεγαλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Μαίου 2014 Author #860 Share 9 Μαίου 2014 Επισης το ονομα αυτου παρακαλω ??? στιλοφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 9 Μαίου 2014 #861 Share 9 Μαίου 2014 φούντωσαν για τα καλά τα κοράλια. Τα Plate είναι όλα τα λεφτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 9 Μαίου 2014 #862 Share 9 Μαίου 2014 Πολυ ωραια εξελιξη εχει το ενυδρειο σου Λυκουργε.Πολλα μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Μαίου 2014 #863 Share 9 Μαίου 2014 Πανεμορφο.Γεματο υγεια και με ζωντανα και εντονα χρωματα. Να το χαιρεσαι ρε Λυκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Μαίου 2014 #864 Share 9 Μαίου 2014 Πανεμορφο.Γεματο υγεια και με ζωντανα και εντονα χρωματα. Να το χαιρεσαι ρε Λυκο νομιζω ειναι απο τα ελαχιστα θρετ που δεν εχουμε σπαμαρει.εε στρατο?ψηνεσαι? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 9 Μαίου 2014 #865 Share 9 Μαίου 2014 Κουκλι..θέλω να το δω απο κοντά.. Δηλ ποσο καλυτερο να είναι απο τις φωτο Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Μαίου 2014 Author #866 Share 9 Μαίου 2014 Λυκουργο φιλε μου το ενυδρειο σου παει σφαιρα!!!δεν ξερω αν τι αλλο να περιμενουμε να δουμε παραπανω! Ενα ειναι σιγουρο τα κοραλλια φωναζουν ποιο μεγαλο ενυδρειο θα βγουνε απ εξω σε λιγο! για μετα το καλοκαιρι κατι σκεφτομαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Μαίου 2014 Author #867 Share 9 Μαίου 2014 Πολυ ομορφο μπραβο Λυκουργο και φωτο καθαρες,να το χαιρεσε,το clam κουκλι,ετοιμασου σιγα σιγα για μεγαλυτερο. ευχαριστω Νικολα να σε καλα ελπιζω μετα το καλοκαιρι να ξεκινησω θα δουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Μαίου 2014 #868 Share 9 Μαίου 2014 νομιζω ειναι απο τα ελαχιστα θρετ που δεν εχουμε σπαμαρει.εε στρατο?ψηνεσαι? μπα.....αστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Μαίου 2014 Author #869 Share 9 Μαίου 2014 φούντωσαν για τα καλά τα κοράλια. Τα Plate είναι όλα τα λεφτα!!! ευχαριστω!!!! Πολυ ωραια εξελιξη εχει το ενυδρειο σου Λυκουργε.Πολλα μπραβο να σε καλα το προσπαθω οσο μπορω! Πανεμορφο.Γεματο υγεια και με ζωντανα και εντονα χρωματα. Να το χαιρεσαι ρε Λυκο να σε καλα Στρατο μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Μαίου 2014 Author #870 Share 9 Μαίου 2014 νομιζω ειναι απο τα ελαχιστα θρετ που δεν εχουμε σπαμαρει.εε στρατο?ψηνεσαι? εισαι εσυ μια μαφια......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Μαίου 2014 Author #871 Share 9 Μαίου 2014 Κουκλι..θέλω να το δω απο κοντά.. Δηλ ποσο καλυτερο να είναι απο τις φωτο Sent from my Nexus 7 using Tapatalk καποια στιγμη θα το κανονισουμε και αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Μαίου 2014 #872 Share 9 Μαίου 2014 μαφια απο τις λιγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 9 Μαίου 2014 Author #873 Share 9 Μαίου 2014 μαφια απο τις λιγες και παλιοχαραχτηρας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Μαίου 2014 #874 Share 9 Μαίου 2014 και παλιοχαραχτηρας!!!! χαχαχχαχαχαααα οχι μωρε,καλος ειναι χαχαχααχααα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Μαίου 2014 #875 Share 9 Μαίου 2014 αφου εχετε το γνωθι.....και σπαμαρετε μονοι σας ,εγω φευγω...χεχεχε γεια σου λυκαρε με τον ωκεανο σου..!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος