Jump to content

Lykourgos Reef!!!!!!!!

lykourgos

Recommended Posts

πανέμορφο,όλα τέλεια

αλλά γιατί έστειλες τις εφίλιες στην εξορία;

και όσπου να πάω σε μεγαλύτερο εκει θα μένουν δεν υπάρχει άλλη θέση δυστυχώς η αδυναμία μου ειναι τα sps αυτές τις εχω απο την αρχη και τις εχω πετσοκοψει διότι μεγαλώνουν πολυ δυστυχώς πέφτει στρίμωγμα για αυτές αν δω οτι δεν την παλεύουν θα τις δώσω αλλα προς το παρών καλα πανε!

Ωραία όνειρα θα δω πάλι....κολυμπώντας στον ύφαλο του Λύκου!!! Τι λες τώρα?

Μαγεία!

ευχαριστω πολυ φίλε μου και το δικό σου κόσμημα ειναι!!! να ναι καλα το aquazone! και έχουμε τέτοια ενυδρεία!

• Like 2

Δεν εχω κλόουν μεσα τι εννοείς να την κοψω;

Κομμάτι καθυστερημένα να απαντήσω :) . Άμα θέλεις να κρατήσεις την ανεμωνη αλλα ποιο ελεγχόμενα, μια ιδέα ειναι να την split-αρης. Με συγκεκριμένη διαδικασία την κόβεις στα δυο, αφήνεις τα κοματια στο ενυδρειο και σε 10 μέρες maximum εχεις δυο ίδιες στο μισό μέγεθος. Δίνεις την μια, κρατάς την αλλη πιτσιρικα. Μέχρι να μεγαλώσει ξανά να κανεις το ίδιο.

Οι πιθανότητες αν γινει σωστα ειναι 90% να ζήσουν και τα δυο κοματια. Αν σε ενδιαφέρει παραπάνω εδω ειμαι :) . Μου αρέσουν πολυ οι τελευταίες φωτογραφιες. Παρατηρώ μια τάση προς κύριος sps. Και τα lps σε ποιο χαμηλές ζώνες εχουν τη χάρη τους, αλλα περί γουστου ο ιδιοκτήτης μετράει :P

Λυκουργο φιλε μου για αλλη μα φορα θα σου πω οτι εχεις ενα πανεμορφο ενυδρειο!!

ηθελα να σε ρωτησω εχεις παρατηρησει καλυτερα χρωματα΄? γιατι εγω κατι τετοιο βλεπω!!

Κομμάτι καθυστερημένα να απαντήσω :) . Άμα θέλεις να κρατήσεις την ανεμωνη αλλα ποιο ελεγχόμενα, μια ιδέα ειναι να την split-αρης. Με συγκεκριμένη διαδικασία την κόβεις στα δυο, αφήνεις τα κοματια στο ενυδρειο και σε 10 μέρες maximum εχεις δυο ίδιες στο μισό μέγεθος. Δίνεις την μια, κρατάς την αλλη πιτσιρικα. Μέχρι να μεγαλώσει ξανά να κανεις το ίδιο.

Οι πιθανότητες αν γινει σωστα ειναι 90% να ζήσουν και τα δυο κοματια. Αν σε ενδιαφέρει παραπάνω εδω ειμαι :) . Μου αρέσουν πολυ οι τελευταίες φωτογραφιες. Παρατηρώ μια τάση προς κύριος sps. Και τα lps σε ποιο χαμηλές ζώνες εχουν τη χάρη τους, αλλα περί γουστου ο ιδιοκτήτης μετράει :P

το εχω δει σε ενα βίντεακι αυτο που λες αλλα ήθελα να σιγουρευτω οτι κατάλαβα καλα να σου πω την αληθεια θέλω να την βγάλω περασε η μπογιά της απλα εκει που ειναι τωρα δεν ενοχλεί.

Λυκουργο φιλε μου για αλλη μα φορα θα σου πω οτι εχεις ενα πανεμορφο ενυδρειο!!

ηθελα να σε ρωτησω εχεις παρατηρησει καλυτερα χρωματα΄? γιατι εγω κατι τετοιο βλεπω!!

σ ευχαριστω πολυ Βασίλη μου ναι αρκετή βελτίωση σε χρωματα αλλα πλέον και καλύτερη ανάπτυξη σε κοράλια που είχα καιρό να δω νέους πολυποδες!

Πολύ καλή η εξέλιξη στον ύφαλο σου Λυκουργε, οι εφίλιες πανέμορφα κοράλλια αλλά δυστυχώς αν δεν έχουν χώρο είναι επικίνδυνα για τα υπόλοιπα, επιβάλλεται να φτιάξεις ένα μεγαλύτερο αν σκέφτεσαι να ξαναβάλεις αφού πλέον δεν χωράνε σε αυτό, τις δικές μου τις έχω σε συγκεκριμένο σημείο όλες μαζί μακριά από τα υπόλοιπα κοράλλια, όσο για την ανεμώνη αν δεν ήμουν 100% σίγουρος για το αποτέλεσμα του βίαιου διαχωρισμού δεν θα το δοκίμαζα φίλε.

Πολύ καλή η εξέλιξη στον ύφαλο σου Λυκουργε, οι εφίλιες πανέμορφα κοράλλια αλλά δυστυχώς αν δεν έχουν χώρο είναι επικίνδυνα για τα υπόλοιπα, επιβάλλεται να φτιάξεις ένα μεγαλύτερο αν σκέφτεσαι να ξαναβάλεις αφού πλέον δεν χωράνε σε αυτό, τις δικές μου τις έχω σε συγκεκριμένο σημείο όλες μαζί μακριά από τα υπόλοιπα κοράλλια, όσο για την ανεμώνη αν δεν ήμουν 100% σίγουρος για το αποτέλεσμα του βίαιου διαχωρισμού δεν θα το δοκίμαζα φίλε.

καποια στιγμή θα γινει και το μαγαλυτερο ειναι στα πλανα μου αλλα για μετα το καλοκαίρι οσο για την ανεμωνη δεν θα μπω στην διαδικασια να την κοψω το φοβαμαι αυτο το εγχείρημα απλα καποια στιγμη θα βγει...

σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια....

Πολύ όμορφο αποτέλεσμα πάντα τέτοια σου εύχομαι!

Πολύ όμορφο αποτέλεσμα πάντα τέτοια σου εύχομαι!

Πανεμορφο ενυδρειο :thumbsu:

ευχαριστω πολυ παιδιά να στε καλα!!!

• 2 weeks later...

Πανέμορφα και θεοχοντρα κοραλλια!!!

Πολύ όμορφη και ομαλή εξέλιξη Λυκούργο. Ζωηρά χρώματα και κοράλλια γεμάτα υγεία. Φτου φτου να μην το ματιάσω τρένο πάει. :)

ευχαριστω πολυ παιδιά να στε καλα!

Πανέμορφο οπως πάντα.. Επειδή θέλω να του μοιασω έστω κ λίγο δεν μας λες τις ρουτίνες σου, πρόσθετα που βαζεις, αλάτι,τάισμα κλπ. Τα μυστικά σου δηλαδή.. Αν δεν κανω λάθος εχεις biopellets.. Αλλά μέσα φιλτρανσης? Ats, chaeto, skimmer? Απο μέτρησης σε οργανικά? Μηδενικές? Σορρυ για τον καταιγισμό ερωτήσεων.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Να πω και εγώ μια φορά που μπορω , οτι απο κοντά ειναι πιο ωραίο !!!! ;)

Πανέμορφο οπως πάντα.. Επειδή θέλω να του μοιασω έστω κ λίγο δεν μας λες τις ρουτίνες σου, πρόσθετα που βαζεις, αλάτι,τάισμα κλπ. Τα μυστικά σου δηλαδή.. Αν δεν κανω λάθος εχεις biopellets.. Αλλά μέσα φιλτρανσης? Ats, chaeto, skimmer? Απο μέτρησης σε οργανικά? Μηδενικές? Σορρυ για τον καταιγισμό ερωτήσεων.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

+1000

απο φίλτρανση μόνο σκιμερ τίποτα αλλο bio pellet έβαλα αλλα τα έβγαλα ειναι ενα ρίσκο που πρέπει να εχει καλη υχθιοφορτιση σωστα ταισματα και αρκετή παρακολούθηση επισης δεν έβρισκα τότε ιδανικό ριακτορα που ήθελα και το σταμάτησα. απο αλάτι τροπικ μαρίν αλλαγες κάθε εβδομάδα 20 λίτρα στο σαμπ δεν εχω τίποτα μόνο εξοπλισμό ουρά κάν φως επισης να σημειώσω οτι κάθε 4-5 μήνες βγαίνει έξω και πλενεται καλα! κάνω χρήση καλκ στην δοσομετρικη και kh τίποτα αλλο το ταισμα στα ψαριο δυο φορές την ημέρα τόσο για να φάνε τίποτα μην περισσέψει απο μέτρηση 0 με 2 νιτρικά και φωσφορικά μια 0 μια 0,03. ούτε χαετο ούτε ΑΤΣ

Ελπιζω να περασε καλα :)

Μαγνησιο δεν προσθετης;;

Υγ: ψιτ!! Τον επισες να φτιαξει θαλασσινο;!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...