Jump to content

Lykourgos Reef!!!!!!!!

lykourgos

Recommended Posts

Πολυ καλη :thumbsu:

Ρε συ,γερνει ομως λιγο...μηπως πηγαινε να σε παρει ο υπνος?η' να "αφησεις" καμια? :bigemo_harabe_net-105:

Με την ανεμωνη τι θα κανεις τελικα?

Πολυ καλη :thumbsu:

Ρε συ,γερνει ομως λιγο...μηπως πηγαινε να σε παρει ο υπνος?η' να "αφησεις" καμια? :bigemo_harabe_net-105:

Με την ανεμωνη τι θα κανεις τελικα?

φίλε δεν γέρνει απλα ειναι μια άλλη πλευρά τις φωτογραφίας κοιτα καλύτερα και θα δεις!

με την ανεμωνη προς το παρών δεν θα κάνω τίποτα αλλα κάποια στιγμη θα ξανά προσπαθήσω να την βγάλω

Λυκε την ανεμωνη θες να την δωσεις? γιατι?

Εχω και γω μια και σκεφτομαι και γω να την δωσω για να μην μου ακουμπαει με τα πλοκαμια τα κοραλια και μου τα τραυματιζει. Αλλα ειναι ωραια η ατιμη.

Λυκε την ανεμωνη θες να την δωσεις? γιατι?

Εχω και γω μια και σκεφτομαι και γω να την δωσω για να μην μου ακουμπαει με τα πλοκαμια τα κοραλια και μου τα τραυματιζει. Αλλα ειναι ωραια η ατιμη.

οι λόγοι είναι οι εξης έχει μεγαλώσει πολύ για το ενυδρείο επισης οτι ακουμπάει πεθαινει εχω 3 απώλειες απο αυτην και οι δύο με πονεσαν αλλα εκει που ειναι το ποδι τις ειναι πολυ δύσκολο να κανω κατι, Εχω σκεφτεί πολλα ακομα και να αφαιρέσω ολο το βράχο να κρατήσω οσα θελω και τα αλλα στο κήπο. Δεν ξέρω θα δω......

Αυτό που έκανα εγώ με την ανεμώνη μου (την ήθελα οπωσδήποτε)... την άφησα να διαλέξει τον βράχο που την βόλεψε και μετά μαζί με τον βράχο την μετέφερα στην πλευρά του ενυδρείου που δεν "κινδύνευαν" άλλα κοράλλια... ευτυχώς παρέμεινε εκεί, γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο με δαύτες !!!

εγω την θελω την ανεμωνη μου αλλα μπορει για 3 μηνες να καθετε σε ενα σημειο και να ειναι σε αριστη κατασταση, και ξαφνικα να την πιασει κατι και να παει σε αλλο σημειο. Δεν εχει μπεσα

γενικα δεν ειναι σταθερα ζωντανα αν στραβοσουν με κατι που συνηθως ειναι η κυκλοφορια και μετα ο φωτισμος θα αλλαξουν θεση!!!! κριμα γιατι ειναι ομορφα ζωντανα!

Αυτό που έκανα εγώ με την ανεμώνη μου (την ήθελα οπωσδήποτε)... την άφησα να διαλέξει τον βράχο που την βόλεψε και μετά μαζί με τον βράχο την μετέφερα στην πλευρά του ενυδρείου που δεν "κινδύνευαν" άλλα κοράλλια... ευτυχώς παρέμεινε εκεί, γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο με δαύτες !!!

την ειχα δυο χρονια ενα στο μικρο και δεν αλλαξε ποτε θεση και την ειχα 8 μηνες στο μεγαλο και δεν ειχε αλλαξει θεση τους τελευταίους μηνες εχει χωσει το ποδι τις μεσα στην τρυπα και μου εχει δεσει τα χερια!!!

και να φανταστεις οτι στο μικρο και σε αυτο εγω την αφησα σε ενα σημειο και εκεινει επελεξε το που θα καστει μαλον αυτη αλλαξε τωρα τελεταια λογο αλαγης ροης εκανα πριν λιγο καιρο πειραματα!

Λυκο πολυ ομορφο να το χαιρεσε,τωρα για την ανεμωνη συμφωνο οτι ειναι πανεμορφη και προσωπικα μου αρεσει πολυ αλλα μετακινειτε η οταν μεγαλωνει πολυ ειδικα σε reef ειναι ενα θεμα,να σου προτεινω κατι (χωρις να γελασεις)παρε ενα ξυλο και χτυπατη αυτη θα κλεισει ,σε λιγο θα ειναι οκ ,ξανα χτυπας σε μερικες μερες ισως και ωρες θα εχει μετακινηθει.εαν θες δοκιμασε.

Και αμα τις αρέσει τις ανεμωνης και μετα θέλει μόνο ξύλο θα έχουμε θεμα! Χαχαχα!

Νίκο ελπίζω να μην πιστεύεις αυτο που λες!!!

ασε μανο θα τις μιλήσω και βρόμικα!

Έγινε επεξεργασία - lykourgos

και η ναυαρχιδα και η αγαπη μου σε αυτο κοραλι για πολλούς λογους πως ηταν 3/7/13 και πως ειναι σημερα!!!!

DSC06204_zpsa545ec51.jpg

και σημερα

20140117_010149-1_zpsxhyprbmf.jpg

Έγινε επεξεργασία - lykourgos

Νίκο ελπίζω να μην πιστεύεις αυτο που λες!!!

ασε μανο θα τις μιλήσω και βρόμικα!

Λυκο εαν δεν θα το πιστευα και δεν το εκανα με τις δικιες μου δεν θα στο πρωτεινα με αποτελεσμα 100% Έγινε επεξεργασία - niknik

Πολυ ομορφο Λυκουργο...νομιζω οτι οι φωτο σου αντι να βελτιωνονται χειροτερευουν;;

Πολυ ομορφο Λυκουργο...νομιζω οτι οι φωτο σου αντι να βελτιωνονται χειροτερευουν;;

ευχαριστω!!! οσο για τις φωτογραφιες ειμαι τραγικος το ξερω!!!

Λυκο πολυ ωραιο το κοραλλι και η αναπτυξη του αλλα πιστευω πως η diggitata μπροστα εχει παρει μποι και παει να κλεψει εντυπωσεις!

(Βαρα λυκο βαρα! το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισσο)

φίλε δεν γέρνει απλα ειναι μια άλλη πλευρά τις φωτογραφίας κοιτα καλύτερα και θα δεις!

με την ανεμωνη προς το παρών δεν θα κάνω τίποτα αλλα κάποια στιγμη θα ξανά προσπαθήσω να την βγάλω

Eισαι τεραστιος καλλιτεχνης :thumbsu::jig:

Λυκο πολυ ομορφο να το χαιρεσε,τωρα για την ανεμωνη συμφωνο οτι ειναι πανεμορφη και προσωπικα μου αρεσει πολυ αλλα μετακινειτε η οταν μεγαλωνει πολυ ειδικα σε reef ειναι ενα θεμα,να σου προτεινω κατι (χωρις να γελασεις)παρε ενα ξυλο και χτυπατη αυτη θα κλεισει ,σε λιγο θα ειναι οκ ,ξανα χτυπας σε μερικες μερες ισως και ωρες θα εχει μετακινηθει.εαν θες δοκιμασε.

Λυκο εαν δεν θα το πιστευα και δεν το εκανα με τις δικιες μου δεν θα στο πρωτεινα με αποτελεσμα 100%

Kατι σαν τα προβατα με τη γκλιτσα δηλαδη;Κι αν ειναι πλαστικο και οχι ξυλο,πειραζει; χαχαχααααααα

Να σαι καλα ρε Νικολα :lolu: :lolu: :lolu:

χαχαχα

Καποια πραγματα γινονται εμπειρικα και οχι βαση κανονων Στρατο,κατεθεσα την εμπειρια μου για να βοηθησω τον Λυκο.

Kατι σαν τα προβατα με τη γκλιτσα δηλαδη;Κι αν ειναι πλαστικο και οχι ξυλο,πειραζει; χαχαχααααααα

Να σαι καλα ρε Νικολα :lolu: :lolu: :lolu:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...