lykourgos 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #426 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Όμορφο ψάρι... να το χαίρεσαι (βάλε και κανένα μάτι καλού κακού) ευχαριστω βαγγελη τωρα για το μάτι δεν πολυ πιστεύω αλλα εχω αφήσει το ξεμάτιασμα σε εναν τύπο που κυκλοφορεί εδω μέσα και το εχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #427 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 και λιγες βραδυνες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Δεκεμβρίου 2013 #428 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω βαγγελη τωρα για το μάτι δεν πολυ πιστεύω αλλα εχω αφήσει το ξεμάτιασμα σε εναν τύπο που κυκλοφορεί εδω μέσα και το εχει! Αν έχεις Android κινητό, υπάρχει εφαρμογή ξεματιάσματος !!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Δεκεμβρίου 2013 #429 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Χαχαχα....τρομερο app βαγγελη! Να βγαλουμε ενα ενυδρειακο ρε σεις! Ωραιες φωτο λυκο! Και αυτη με τα ζοανθους:-) Καλα ο ιαπωνας ειναι φοβερος! Χχχχχχπτου!:-) Έγινε επεξεργασία 23 Δεκεμβρίου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Δεκεμβρίου 2013 #430 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Χαχαχα....τρομερο app βαγγελη! Να βγαλουμε ενα ενυδρειακο ρε σεις! Ωραιες φωτο λυκο! Και αυτη με τα ζοανθους:-) Καλα ο ιαπωνας ειναι φοβερος! Χχχχχχπτου!:-) δε το ξανασκεφται για τους ζοανθους?υπεροχες φωτο μπραβο Λυκουργο,να το χαιρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #431 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 κυριοι ευχαριστω πολυ!!!! νικο τι εννοεις για τα ζωανθους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Δεκεμβρίου 2013 #432 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Λυκουργο στο Μιχαλη το λεω μηπως να το ξανασκεφτει και να βαλει γιατι ειναι υπεροχοι οι ατιμοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #433 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 ααα οκ φιλε μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Δεκεμβρίου 2013 #434 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 美しい魚。おめでとうございます Λυκουργο. (μεταφραση..ομορφο ψαρι.μπραβο Λυκουργο.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #435 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 美しい魚。おめでとうございます Λυκουργο. (μεταφραση..ομορφο ψαρι.μπραβο Λυκουργο.) ευχαριστω φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 23 Δεκεμβρίου 2013 #436 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 λυκουργο το ενυδρειο τα σπαειι !! εχει γινει κουκλι και τα ζωανθους ειναι απλα τρομερααα ! και εχουν μεγαλωσει απιστευτα σε μικρο χρονικο διαστημα !!! για τον παιδαρα δεν εχω να πω κατι ! απλαα φατσαας !!! να χαιρεσε το ενυδρειο σου και καλες γιορτεες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 23 Δεκεμβρίου 2013 #437 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ όμορφες φωτογραφίες και πολυ ωραία η οικονα του ενυδρείου σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 24 Δεκεμβρίου 2013 #438 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Λυκε ειναι ζωγραφια το καμαρι σου μαν!!Ειδικα που εβαλες και τις ακτινικες προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ!!!Χρονια πολλα και Καλα Χριστουγεννα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 24 Δεκεμβρίου 2013 #439 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Ελα ενταξει ολοι καταλαβαμε τι δωρο θες για τα χριστουγεννα...(που λεει και η διαφημιση)http://www.sony.gr/hub/cyber-shot-digital-cameras ελατε βρε παιδια ας βοηθησουμε ολοι μαζι να δουμε τα αληθινα χρωματα αυτου του ενυδρειου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 24 Δεκεμβρίου 2013 Author #440 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω παιδιά για τα καλα σας λόγια!! να είστε καλα όλοι και να ομορφαινουμε το φορουμ με τα ενυδρεία μας!! Βασίλη ασε την εχω βάλει στο ματι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Δεκεμβρίου 2013 #441 Share 24 Δεκεμβρίου 2013 Ελα ενταξει ολοι καταλαβαμε τι δωρο θες για τα χριστουγεννα...(που λεει και η διαφημιση)http://www.sony.gr/hub/cyber-shot-digital-cameras ελατε βρε παιδια ας βοηθησουμε ολοι μαζι να δουμε τα αληθινα χρωματα αυτου του ενυδρειου!! χαχαχαχα.... Μια χαρα φωτογραφικη εχει...αυτος ειναι "δυσκολος" Δεν βαζω ουτε ευρω βασιλη..στο λεω να το ξερεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Δεκεμβρίου 2013 Author #442 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 την δευτερα εγινε μια προσθηκη με ενα filefish το εβαλα για να φαει απτασιες που εχω αλλα ο μπαγασας ειναι ενα πετ τι να πω τρωει τα παντα flekes pelletes κατεψυγμενη αρτεμια και φυσικα φυλο αλγης και την πρασινη και την κοκκινη!! απτασια ομως οχι!!! με εχει κουφανει στο παρελθον στο ριφακι μου ενα που ειχα μου τις ειχε ξεκανει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Δεκεμβρίου 2013 #443 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 ωραιο το ζωντανο. χρονια πολλα με την ευκαιρια,φιλε λυκουργο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Δεκεμβρίου 2013 Author #444 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 ωραιο το ζωντανο. χρονια πολλα με την ευκαιρια,φιλε λυκουργο. ευχαριστω φιλε μου χρονια πολλα και σε σενα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 27 Δεκεμβρίου 2013 #445 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Λυκο να χαιρεσε τον νεο κατοικο!και μην ανησυχεις αργα η γρηγορα θα τις φαει τις απταιζιες και οτι τρωει ολα αυτα ειναι καλο γιατι αργοτερα οταν θα τις εχει φαει θα μπορεσεις να τον συντηρεις για καιρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Δεκεμβρίου 2013 Author #446 Share 27 Δεκεμβρίου 2013 Λυκο να χαιρεσε τον νεο κατοικο!και μην ανησυχεις αργα η γρηγορα θα τις φαει τις απταιζιες και οτι τρωει ολα αυτα ειναι καλο γιατι αργοτερα οταν θα τις εχει φαει θα μπορεσεις να τον συντηρεις για καιρο! ευχαριστω!! αυτο ελπιζω και εγω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Δεκεμβρίου 2013 #447 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 Προσεχε τους ζοανθους Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Δεκεμβρίου 2013 Author #448 Share 28 Δεκεμβρίου 2013 Προσεχε τους ζοανθους ευχαριστω Νίκο αλλα δεν με πειράζει και να να τσιμπήσει ειδικά κάποιους που δεν τους θέλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Ιανουαρίου 2014 #449 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Καμια φωτο θα βαλουμε?? Εχω ακουσει πως εχεις μερικες ωραιες με κατι zoanthus Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 14 Ιανουαρίου 2014 Author #450 Share 14 Ιανουαρίου 2014 Καμια φωτο θα βαλουμε?? Εχω ακουσει πως εχεις μερικες ωραιες με κατι zoanthus εφτασεεεεεε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος