lykourgos 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #401 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Υπέροχες φωτογραφίες από υγιέστατα κοράλλια και μπόλικο χρώμα....... Μπράβο reefa μου....... ευχαριστω ρε φιλε αλλα ολα αυτα χωρις την πολυτιμη βοηθεια απο εσενα και των μηχαλη δεν γινοταν τιποτα!!! ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εσας και σε αυτο που λεγεται aquazone που δεν ειναι ενα φορουμ αλλα η αγκαλια σε καθε νεο χομπιστα ειτε θαλασσινου η γλυκου!!! σε ολα αυτα πιστωνεται η σταθερεροτιτα του ενυδρειου μου αλλα και πολλων αλλων παιδιων εδω μεσα....... απλα συνεχιστε ετσι!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #402 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 Υπέροχες φωτογραφίες και πανέμορφα ζωντανά! σε ευχαριστω φιλε μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 18 Δεκεμβρίου 2013 #403 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 RespecΤ εισαι Λυκε........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 18 Δεκεμβρίου 2013 Author #404 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 RespecΤ εισαι Λυκε........... ευχαριστω φιλε μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
βαρδας 18 Δεκεμβρίου 2013 #405 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 πανεμορφο! να το χαιρεσαι .!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 20 Δεκεμβρίου 2013 Author #406 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 πανεμορφο! να το χαιρεσαι .!! ευχαριστω φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #407 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 σημερα εκανα μια μικρη αλλαγη στα λεντ εβγαλα τα 2 ροζ και τα 2 κοκκινα και εβαλα στην θεση τους 4 ακτινικα το αποτελεσμα μου αρεσει πολυ εφυγε το κοκκινο ροζ τοπιο που εδειχνε στην αρχη και τωρα ειναι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 21 Δεκεμβρίου 2013 #408 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Μου φαίνεται κάπως καλύτερο αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #409 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Μου φαίνεται κάπως καλύτερο αυτο! αυτο νομιζω και εγω ηταν πολυ κοκκινοροζ ρε συ τωρα βγαζουν και τα κοραλια το πρασινο που εχουν! περιμενουν να αναψουν και τα υπολοιπα φωτα και λεντ για να δω το τελικο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 21 Δεκεμβρίου 2013 #410 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Επιτελους.... Φτου φτου φτου!!! Εννοειται πως ειναι πολυ καλυτερο τωρα! Με ολα αυτα τα ροζ η' σαν #$%^%&λο εμοιαζε η' την barbarella λογω του disco effect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Δεκεμβρίου 2013 #411 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 μηπως και παλι ειναι ιδιαιτερα εντονα τα χρωματα ρε μαγκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 21 Δεκεμβρίου 2013 #412 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 μηπως και παλι ειναι ιδιαιτερα εντονα τα χρωματα ρε μαγκες?Εντάξει Λύκο τα ζωντανά είναι απίστευτα....τέντα κυριολεκτικά και όλο ζωντάνια!Αυτό που λέει ο Κλαζάκος νομίζω πως είναι σωστό ωστόσο...... Τουλάχιστον αυτό που βλέπω από την φωτογραφία,νομίζω πως είναι αρκετά αφύσικο! Μπορεί όμως να το αδικεί και η φωτογραφία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 21 Δεκεμβρίου 2013 #413 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Τωρα Λυκουργο ειναι ολα ασπρα μπλε και τα 4 ακτινικα? Το disco effect μαρεσε παρολα αυτα.... αν και υπερβολη! Μπορει να ηθελε 1 ροζ και 1 κοκκινο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 21 Δεκεμβρίου 2013 #414 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Λυκο πολλη ωραια η αλλαγη!και οντως παιδια χανει απο τις φωτο τα κανουν αυτα με τα φασματα η καμερες αλλαζει καπως! Μιχαλη πες και σε εμας που δεν προλαβαμε τις ντισκο τι ειναι η barbarella....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 21 Δεκεμβρίου 2013 #415 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MZG-ELtkDUI Μπράβο.Εγώ βλέπω ωραία κοράλια αλλά χάλια φοτογραφίες.Η ομάδα φοτογραφιών τι κάνει ρε παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 21 Δεκεμβρίου 2013 #416 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 Κατα τη ταπεινη μου γνωμη ολα αυτα που κανουμε με τις ακτινικες και ειδικα τα μπλε Led ειναι αφυσικα και αχρειαστα! Κανουν τα κοραλια να φαινονται-οχι να ειναι- υπερφυσικα. Ειναι πιο πολυ για τα δικα μας τα ματια και οχι για τα κοραλια! Εμενα επειδη μου αρεσει να τα βλεπω λιγο εξωγηινα ανα διαστηματα,εχω ακτινικες βεβαια Οταν το βαριεμαι τις αλλαζω. Ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου...αλλον τον ελκει η πιο φυσικη εμφανιση αλλον το πιο εντονο-διαφορετικο! Περι ορεξεως.... Βασιλη ασε βρε που δεν τα προλαβες....μηπως δεν ξερεις και τον γαρδελη? Νικο εχω λιωσει με το βιντεο!χαχαχαχαχα Σε ευχαριστω για το βιντεο....σαν τις ντισκομπαλες ηταν το φωτιστικο του πριν! Αυτος στο 0,21 καποιον μου θυμιζει...καποιον μου θυμιζει! ...θα το βρω! Εχεις δικιο ομως...απο φωτο δεν το εχει καθολου ο λυκος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #417 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 παιδια απο φωτο δεν το εχω αλλα κατι εχω στο μυαλο μου!!! δεν με χαλασε καθολου που βγηκαν τωρα που αναψαν και οι αλλες ειναι ποιο ωραιο αλλα αυτο δεν λεει τιποτα αν κατι δεν μου αρεσει το αλλαζω και μια δοκιμη θα με πεισει αυτα εχει το χομπι δεν σταματαμε τα πειραματα με τιποτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #418 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 μηπως και παλι ειναι ιδιαιτερα εντονα τα χρωματα ρε μαγκες? Εντάξει Λύκο τα ζωντανά είναι απίστευτα....τέντα κυριολεκτικά και όλο ζωντάνια! Αυτό που λέει ο Κλαζάκος νομίζω πως είναι σωστό ωστόσο...... Τουλάχιστον αυτό που βλέπω από την φωτογραφία,νομίζω πως είναι αρκετά αφύσικο! Μπορεί όμως να το αδικεί και η φωτογραφία! ευχαριστω πολυ παιδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Δεκεμβρίου 2013 Author #419 Share 21 Δεκεμβρίου 2013 καιμια με περισσοτερα φωτα αλλα οχι με ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Δεκεμβρίου 2013 Author #420 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 μια προσθηκη και μια απο τα κλουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 22 Δεκεμβρίου 2013 #421 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια ειχα την τυχη να δω το ενυδρειο απο κοντα και προσπαθησα να βγαλω φωτο και..απλα δεν γινεται βγαινει κατι πολυ ροζ ενω στην πραγματικοτητα τα ακτινικα με τα μπλε ειναι κατι το εξωγιηνο!!να το χαζευεις ωρες! Γαρδελης,γαρδελης...σε dvd εχει βγει? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #422 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 δυο φωτογραφιες απο το ιαπωνακι μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 23 Δεκεμβρίου 2013 #423 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Φτου φτου πανέμορφος είναι!!!Απωθημένο αυτό και ο λευκόστερνος....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Δεκεμβρίου 2013 #424 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Όμορφο ψάρι... να το χαίρεσαι (βάλε και κανένα μάτι καλού κακού) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #425 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Φτου φτου πανέμορφος είναι!!!Απωθημένο αυτό και ο λευκόστερνος....!! ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος