kostaskappa 15 Δεκεμβρίου 2013 #351 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Κουκλί είναι!!φτου φτου έχει ωραία ανάπτυξη!Ρε συ λύκο,τι είναι αυτά αριστερά και δεξιά στις γωνίες επάνω στην άμμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #352 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Κουκλί είναι!!φτου φτου έχει ωραία ανάπτυξη!Ρε συ λύκο,τι είναι αυτά αριστερά και δεξιά στις γωνίες επάνω στην άμμο; δεξια και αριστερα δεν εχω αραγωνιτη εχω βαλει σπασμενο κοραλι και εχει πιασει κοραλινη και εβαλα εκει γιατι εχω πολυ κυκλοφορια ελπιζω να καταλαβα σωστα την ερωτηση σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #353 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 παει μια χαρα να το χαιρεσε μπραβο ευχαριστω ευχομαι τα καλύτερα και στο δικο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 15 Δεκεμβρίου 2013 #354 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 κουκλι το ενυδρειο Λυκουργο. μπραβο ρε φιλε.να σαι καλα και να το χαιρεσαι. ο ψαρης ειναι nigricans η japonicus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Δεκεμβρίου 2013 #355 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 δεξια και αριστερα δεν εχω αραγωνιτη εχω βαλει σπασμενο κοραλι και εχει πιασει κοραλινη και εβαλα εκει γιατι εχω πολυ κυκλοφορια ελπιζω να καταλαβα σωστα την ερωτηση σουΣωστά κατάλαβες και μου έλυσες την απορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #356 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 κουκλι το ενυδρειο Λυκουργο. μπραβο ρε φιλε.να σαι καλα και να το χαιρεσαι. ο ψαρης ειναι nigricans η japonicus? ευχαριστω να σε καλα, japonicus ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Δεκεμβρίου 2013 #357 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Τι ωραίο ζωντανό ρε φίλε ο japonicus....μακάρι να μπορούσα να είχα έναν κι εγώ....αλλά λίγα τα λίτρα πατριώτηηηηηηη!! Έγινε επεξεργασία 15 Δεκεμβρίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #358 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 ειναι πολυ ωραιο ζωντανο και πανεξυπνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Δεκεμβρίου 2013 #359 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Να το χαίρεσαι Λύκο , όμορφα χρώματα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 15 Δεκεμβρίου 2013 #360 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Λυκε τα λογια ειναι περιττα φιλαρακι για την ενυδρειαρα σου!!!Παει σφαιρα....να το χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Δεκεμβρίου 2013 #361 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ ωραια φωτο λυκουργο! Μερικα κοραλια εχουν γινει διπλασια και τριπλασια απο τοτε που ξεκινησε το ενυδρειο! Πολλα μπραβο! Το ψαρι ειναι πανεμορφο!Φτου φτου και ξαναφτου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 16 Δεκεμβρίου 2013 #362 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 (edited) ειχες ενα nigricans νομιζω πριν καιρο.δεν την παλεψε τελικα? Έγινε επεξεργασία 16 Δεκεμβρίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 16 Δεκεμβρίου 2013 #363 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο φιλε μου ίσος ενα απο το ποιο σταθερό ενυδρείο στα λίτρα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #364 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Πολυ ωραια φωτο λυκουργο! Μερικα κοραλια εχουν γινει διπλασια και τριπλασια απο τοτε που ξεκινησε το ενυδρειο! Πολλα μπραβο! Το ψαρι ειναι πανεμορφο!Φτου φτου και ξαναφτου! ευχαριστω ρε φιλε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #365 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 (edited) ειχες ενα nigricans νομιζω πριν καιρο.δεν την παλεψε τελικα? καλημερα το χρονικο εχει με το που στηνω το ενυδρειο σε 20 μερες βαζω το πρωτο βγαζει ick μετα απο 5 μερες και αντεξε κοντα στο μηνα οπου εκει εχασα και δυο κλουν που ειχα (βιαστικα δεν επρεπε να τα βαλω τοσο γρηγορα και την πληρωσαν τα ψαρακια) μετα απο δυο μηνες βαζω ενα αλλων οπου την δευτερη μερα το εχασα χωρις να δειχνει σημαδια οτι εχει κατι απλα ετρωγε λιγο εδω μπορει να φταει που ηταν στον χαλκο και τωρα εβαλα των αγαπημενο ιαπωνα οπου των εχω 3 μηνες οπου εχει ick απο την πρωτη μερα αλλα πολυ λιγο και δεν των εχει εξασθενισει καθολου δηλαδη τρωει σαν παλαβος ειναι πολυ ζωηρος με εντονα τα χρωματα του εδω θελω να σημειωσω ναι μεν ειχε ick αλλα ποτε σε μεγαλο βαθμο υπαρχουν μερες που δεν εχει τιποτα... αυτα τα ολιγα...αυτο που κανω τωρα ειναι πολυ φαι σε μεγαλη ποικιλια και πολλες φορες την ημερα!!! Έγινε επεξεργασία 16 Δεκεμβρίου 2013 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #366 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο φιλε μου ίσος ενα απο το ποιο σταθερό ενυδρείο στα λίτρα σου! σ ευχαριστω ρε φιλε για τα καλα σου λογια να σε καλα να χαιρεσαι και το δικο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 16 Δεκεμβρίου 2013 #367 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Λυκούργο πότιζε και την τροφή με βιταμίνες!Αφού τρώει το σκόρδο δεν χρειάζεται!Βιταμίνες όμως δίνε!Πολύ βασικός αντίπαλος στο ick!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 16 Δεκεμβρίου 2013 #368 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Λυκε ειναι πανεμορφο να το χαιρεσαι φιλε μου και υγεια στον ψαρι για χρονια σου ευχομαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Δεκεμβρίου 2013 #369 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Τι ωραίο ζωντανό ρε φίλε ο japonicus....μακάρι να μπορούσα να είχα έναν κι εγώ....αλλά λίγα τα λίτρα πατριώτηηηηηηη!! Ποσα λιτρα ειναι ο κυβος σου Κωστα; Λυκοοοοοο κουκλα το ενυδρειο φτου φτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #370 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Λυκούργο πότιζε και την τροφή με βιταμίνες!Αφού τρώει το σκόρδο δεν χρειάζεται!Βιταμίνες όμως δίνε!Πολύ βασικός αντίπαλος στο ick!! η τροφή ποτίζεται και αυτή απο 3 διαφορετικές βιταμίνες τα φύλλα άλγης περιέχουν και αυτές σκόρδο! γενικά δεν το φοβάμαι το ικ πλέον για αυτο το ψαρι το ζόρικος στάδιο που ήταν αδύναμο και χωρις πολυ όρεξη και χρώματα το πέρασε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #371 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 (edited) . Έγινε επεξεργασία 16 Δεκεμβρίου 2013 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #372 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Λυκε ειναι πανεμορφο να το χαιρεσαι φιλε μου και υγεια στον ψαρι για χρονια σου ευχομαι!! ευχαριστω φίλε μου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 16 Δεκεμβρίου 2013 Author #373 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Ποσα λιτρα ειναι ο κυβος σου Κωστα; Λυκοοοοοο κουκλα το ενυδρειο φτου φτου ευχαριστω ρε φιλαρακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 16 Δεκεμβρίου 2013 #374 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 καλημερα το χρονικο εχει με το που στηνω το ενυδρειο σε 20 μερες βαζω το πρωτο βγαζει ick μετα απο 5 μερες και αντεξε κοντα στο μηνα οπου εκει εχασα και δυο κλουν που ειχα (βιαστικα δεν επρεπε να τα βαλω τοσο γρηγορα και την πληρωσαν τα ψαρακια) μετα απο δυο μηνες βαζω ενα αλλων οπου την δευτερη μερα το εχασα χωρις να δειχνει σημαδια οτι εχει κατι απλα ετρωγε λιγο εδω μπορει να φταει που ηταν στον χαλκο και τωρα εβαλα των αγαπημενο ιαπωνα οπου των εχω 3 μηνες οπου εχει ick απο την πρωτη μερα αλλα πολυ λιγο και δεν των εχει εξασθενισει καθολου δηλαδη τρωει σαν παλαβος ειναι πολυ ζωηρος με εντονα τα χρωματα του εδω θελω να σημειωσω ναι μεν ειχε ick αλλα ποτε σε μεγαλο βαθμο υπαρχουν μερες που δεν εχει τιποτα... αυτα τα ολιγα...αυτο που κανω τωρα ειναι πολυ φαι σε μεγαλη ποικιλια και πολλες φορες την ημερα!!! οκ Λυκουργο. ευχομαι να σε εγκαταληψει το ικ δια παντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 16 Δεκεμβρίου 2013 #375 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Ποσα λιτρα ειναι ο κυβος σου Κωστα; Λυκοοοοοο κουκλα το ενυδρειο φτου φτου Άστα στράταρε...πονεμένη ιστορία η ψαροπαρέα λόγω χώρου......60x60x65......Έχω τον χαβανέζο μέσα και τέσσερα μικρόψαρα......ε,δεν με παίρνει και για δεύτερο tang.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος