lykourgos 8 Ιουλίου 2013 Author #176 Share 8 Ιουλίου 2013 ρε συ στρατό ο άλλος των βλέπω απο κάτω και διαβάζει λες να ετοιμάζει σεντόνι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Ιουλίου 2013 #177 Share 8 Ιουλίου 2013 (edited) τι ταιζεις,ποσο,ποσες φορες τη μερα; γιατι να κανει παλι κυκλο και οχι τετραγωνο .... Απο τα καλυτερα σου στραταρεεεεεε! Λυκο ειναι πολυ ομορφο φιλε!Πολλα μπραβο! Να το χαιρεσαι! Ρε συ η ανεμωνη ακουμπαει καθολου τη μοντι? edit. Aσε ρεεεε Έγινε επεξεργασία 8 Ιουλίου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Ιουλίου 2013 #178 Share 8 Ιουλίου 2013 Να μου πεις ή να μην μου πεις; Μήπως να μου έλεγες τι πίνεις μέσω ΠΜ;Ή καλύτερα εδώ; ΥΓ.Τώρα τελευταία όλο ερωτήματα είμαι....ή μήπως όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Ιουλίου 2013 Author #179 Share 8 Ιουλίου 2013 .... Απο τα καλυτερα σου στραταρεεεεεε! Λυκο ειναι πολυ ομορφο φιλε!Πολλα μπραβο! Να το χαιρεσαι! Ρε συ η ανεμωνη ακουμπαει καθολου τη μοντι? όχι ακόμα αλλα δεν θα αργήσει πρέπει να την βγάλω κάποια ιδέα έχουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 8 Ιουλίου 2013 #180 Share 8 Ιουλίου 2013 Πολυ ομορφο, κουκλι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιουλίου 2013 #181 Share 8 Ιουλίου 2013 Να μου πεις ή να μην μου πεις; Μήπως να μου έλεγες τι πίνεις μέσω ΠΜ;Ή καλύτερα εδώ; ΥΓ.Τώρα τελευταία όλο ερωτήματα είμαι....ή μήπως όχι; χαχαχαχχααααα ρωτα ρε τζαμπα ειναι!Η μηπως οχι; :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιουλίου 2013 #182 Share 8 Ιουλίου 2013 Μια χαρα συντομος ηταν ο φιλος ρε Λυκο Νομιζω και να την ακουμπαει τη μοντι δεν θα της κανει ζημια.Παρακολουθησε και μετα πραξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Ιουλίου 2013 #183 Share 8 Ιουλίου 2013 Αντε μωρε μωρε μωρεεεε και οι δυο Συμφωνω με στρατο. Αστη να δουμε τι θα κανει τελικα και μετα μην ανησυχεις για τους τροπους να τη βγαλουμε. Ειμαι πολυ περιεργος να δω αν θα την νεκρωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Ιουλίου 2013 Author #184 Share 8 Ιουλίου 2013 Αντε μωρε μωρε μωρεεεε και οι δυο Συμφωνω με στρατο. Αστη να δουμε τι θα κανει τελικα και μετα μην ανησυχεις για τους τροπους να τη βγαλουμε. Ειμαι πολυ περιεργος να δω αν θα την νεκρωσει τι να πω ρε αδερφε αυτό περιμένω να δω αν δεν την πειράξει θα μείνει αν ναι θα πάρει πόδι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 8 Ιουλίου 2013 #185 Share 8 Ιουλίου 2013 Φίλε πολύ ωραία το ξεκινάς και ζηλεύω .....ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Αντε με το καλο να σου πανε ολα καλά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 8 Ιουλίου 2013 #186 Share 8 Ιουλίου 2013 Αξιοζηλευτη λυκε η ReeFαρα σου........... :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 8 Ιουλίου 2013 #187 Share 8 Ιουλίου 2013 Το Ενυδρειο σου σιγά σιγά αρχίζει και δίνει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Ιουλίου 2013 Author #188 Share 8 Ιουλίου 2013 ευχαριστώ όλους μακάρι να έχει αυτήν την πορεία!!!!! φυσικά εχω καλούς δασκάλους οπότε ο χρόνος θα δείξει την δουλειά μου ελπίζω να περάσει το καλοκαίρι χωρίς απώλειες! και μια τελευταία προσθήκη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 8 Ιουλίου 2013 #189 Share 8 Ιουλίου 2013 ολα πολυ ομορφα Λυκουργε.χιλια μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Ιουλίου 2013 #190 Share 8 Ιουλίου 2013 Στόκαρε στόκαρε ΣΤΟΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ.Αν θες έχω καλό ακρυλικό στόκο για καλύτερο stocking! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιουλίου 2013 #191 Share 8 Ιουλίου 2013 Στόκαρε στόκαρε ΣΤΟΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ.Αν θες έχω καλό ακρυλικό στόκο για καλύτερο stocking! τι μαρκα ειναι ο στοκος; χρωμα; μυριζει; σε ποση ωρα κολλαει; Το ξεφτυλισα παλι χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Ιουλίου 2013 Author #192 Share 8 Ιουλίου 2013 Εσυ έχεις το ελεύθερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιουλίου 2013 #193 Share 8 Ιουλίου 2013 Εσυ έχεις το ελεύθερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 8 Ιουλίου 2013 #194 Share 8 Ιουλίου 2013 Πολυ ωραιο Λυκε! Μπραβο! (Ειδα και την Μοντιπορα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Ιουλίου 2013 Author #195 Share 8 Ιουλίου 2013 Πολυ ωραιο Λυκε! Μπραβο! (Ειδα και την Μοντιπορα ) Φιλε σ ευχαριστώ μου έδωσες πολυ καλό κομμάτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 8 Ιουλίου 2013 #196 Share 8 Ιουλίου 2013 κι εσυ ομως σε μενα....με το παραπανω κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Ιουλίου 2013 #197 Share 8 Ιουλίου 2013 τι μαρκα ειναι ο στοκος; Έχεις κάποιον να προτείνεις;; χρωμα; Εσύ τι θα ήθελες να είναι;;; μυριζει; Νομίζω ναι;;; σε ποση ωρα κολλαει; Ανάλογα την δόση;;; Το ξεφτυλισα παλι χεχε....εσύ μωρέ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Ιουλίου 2013 Author #198 Share 8 Ιουλίου 2013 ποιος ο Στράτος? ήταν είναι και θα είναι αθώος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Ιουλίου 2013 #199 Share 8 Ιουλίου 2013 ποιος ο Στράτος? ήταν είναι και θα είναι αθώος! Ο Στράτος; Αθώος; Είσαι σίγουρος; Κι αν ναι,από που πηγάζει η σιγουριά σου; ΥΓ.Το πέθανα να τελειώνουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventouras 17 Ιουλίου 2013 #200 Share 17 Ιουλίου 2013 ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΩΡΑΊΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος