giannisss 27 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα κάποιος να μου πεί πώς ξεχωρίζουμε το φύλο ενός ancistrus sp3 και πόσα λίτρα χρειάζονται για να έχω ελπίδες για αναπαραγωγή ενός μόνο ζευγαριού πάντα ( στο ενυδρείο θα είναι μαζί και 8 corydoras panda υπάρχει περίπτωση να πειράξουν τον γόνο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 27 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 27 Οκτωβρίου 2014 (edited) Τα ενήλικα ειναι μουστακαλήδες ενώ τα θηλυκά αν έχουν μουστάκια (μπορεί και να μην έχουν), αυτά ειναι περιμετρικά του στόματος αλλά όχι στο κεφάλι Για ένα ζευγάρι : 50 - 60 λίτρα ειναι οκ Έγινε επεξεργασία 27 Οκτωβρίου 2014 - Chocolate_Puma Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 27 Οκτωβρίου 2014 #3 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Εδώ είσαι: http://www.aquazone.gr/forums/topic/36765-ancistrus-cf-cirrhosus/#entry323421 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 28 Οκτωβρίου 2014 Author #4 Share 28 Οκτωβρίου 2014 Σας ευχαριστώ παιδιά το είχα δει το άρθρο και απλά είπα να ρωτήσω μία παραπάνω γνώμη , χαίρομαι πάντως που συμφωνείται άντε καλή μου αρχή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος