thanasissin 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #126 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 με τα παραπανω δεν υπάρχει περίπτωση για υβριδισμό φανταζομαι ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #127 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Pseudotropheus acei? Έγινε επεξεργασία 3 Δεκεμβρίου 2014 - thanasissin Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 3 Δεκεμβρίου 2014 #128 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 οχι δεν υπαρχει!!! και acei μπορεις να βαλεις ναι...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #129 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 cynotilapia afra λοιπον! βρηκα και μαγαζί κοντά μου που λέει οτι υπάρχουν διαθέσιμα! Αυριο αν ολα πανε καλα θα βάλω φωτο! Λέει οτι ειναι μεγάλα (περίπου 10 εκ). Λογικά θα ξεχωρίζουν αρσ-θηλ. Να πάρω ενα χαρεμάκι (1αρσ-3 θηλ)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 3 Δεκεμβρίου 2014 #130 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 τα θυληκα απο τα αρσενικα ξεχωριζουν ευκολα αν ειναι μεγαλα οπως λες.... οσο για το χαρεμακι ναι, μια χαρα 1+3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Δεκεμβρίου 2014 #131 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Αποτι ειδα ειναι πολυ ωραια ψαρακια περιμενουμε φωτο τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #132 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχουν μόνο δύο (οπως ενημερώθηκα τηλεφωνικά) για τα οποία δεν γνωρίζουμε το φύλο τους - δεν τα εχω δει ουτε εγω απο κοντα. Να τα πάρω και να περιμένω μελλοντική εισαγωγή? από οτι ειδα κανένα μαγαζί δεν εχει και πολύ δύσκολα μπορώ να βρω απο συμφορουμίτη (δεν εχουν πολλοι). Κάποιος έμπειρος τη συμβουλή του παρακαλω.... μήπως ξεμεινω με αυτα τα δύο και μετα τα κυνηγάω να τα βγάλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #133 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 ουτε acei μπορώ να βρω... κανεις να βοηθήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 4 Δεκεμβρίου 2014 #134 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 ουτε acei μπορώ να βρω... κανεις να βοηθήσει? Αν θελεις παρε τηλεφωνο στη Αββυσο και δες τι κιχλιδες mbuna εχει. η μπορεις να του πεις την λιστα που σου εδωσα και να τον ρωτησεις αν εχει κατι απο ολα αυτα.... αλλιως περνεις αυτα τα 2 που εχει και αναλογα τι θα σου βγουν μεγαλωνοντας βλεπουμε τι θα κανεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Δεκεμβρίου 2014 #135 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχουν μόνο δύο (οπως ενημερώθηκα τηλεφωνικά) για τα οποία δεν γνωρίζουμε το φύλο τους - δεν τα εχω δει ουτε εγω απο κοντα. Να τα πάρω και να περιμένω μελλοντική εισαγωγή? από οτι ειδα κανένα μαγαζί δεν εχει και πολύ δύσκολα μπορώ να βρω απο συμφορουμίτη (δεν εχουν πολλοι). Κάποιος έμπειρος τη συμβουλή του παρακαλω.... μήπως ξεμεινω με αυτα τα δύο και μετα τα κυνηγάω να τα βγάλω? Καλύτερα να μην τα πάρεις. Και αν δεν βρεις άλλο ψάρι? Αν αυτό που βρεις είναι πολύ μικρό? Η γνώμη μου είναι να το πας σωστά. Αν βρεις έτοιμο χαρέμι οκ, αλλά ακόμα καλύτερα να βρεις μικρά για να βγάλεις χαρέμι. Πιστεύω οτι είναι και πιο διασκεδαστικό να τα έχεις και να τα ζεις από μικρά. Η εύρεση ψαριών ήταν και είναι ένα από τα προβλήματα στην χώρα μας αλλά η προσμονή φέρνει και μεγαλύτερη χαρά. Περίμενε λίγο καιρό, ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί και να βρεις κάποιο άλλο είδος που να σου αρέσει πιο πολύ. Ότι βρίσκεις εμείς εδώ είμαστε να το συζητήσουμε και να δούμε τι μπορεί να γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #136 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Kανενα μαγαζί δεν έχει και δεν ξέρει αν θα φέρει πέραν των metriaclima estherae (τα οποια δεν θέλω) acei δεν βρίσκω, socolofi που βρήκα διαβασα οτι ειναι πολύ επιθετικά, saluosi δεν ξέρω αν κάνουν με τα labido, demasoni ειναι πολύ επιθετικά και πάει λέγοντας... maingano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 4 Δεκεμβρίου 2014 #137 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Kανενα μαγαζί δεν έχει και δεν ξέρει αν θα φέρει πέραν των metriaclima estherae (τα οποια δεν θέλω) acei δεν βρίσκω, socolofi που βρήκα διαβασα οτι ειναι πολύ επιθετικά, saluosi δεν ξέρω αν κάνουν με τα labido, demasoni ειναι πολύ επιθετικά και πάει λέγοντας... maingano? πολυ ομορφα και τα maingano... ειχα παλια και ειναι τρομερα!!! αν βρισκεις παρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 4 Δεκεμβρίου 2014 #138 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Metriaclema αν σου βγει επιθετικό θα πάθεις πλάκα με το ξύλο που ρίχνει. Socolofi είναι σατανάς. Να σου πω την σκέψη μου 1ον δεν βάζεις τπτ άλλο 2ον καταλήγεις σε ψάρι που σου αρέσει πραγματικά κ το περιμένεις.Οχι μόνο να βρείς το είδος,αλλά κ ποιοτικά να αξίζει.Υπάρχουν τεράστιες διαφορές κατ'εμέ στο ιδιο ψάρι. Γενικά μην βιάζεσαι να βάλεις κατι.Σκέψου κ διάλεξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #139 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Βρήκα acei κ λεω να βαλω 5-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 4 Δεκεμβρίου 2014 #140 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Αν ενδιαφερεσαι εχω ενα cynotilapia afra περιπου 6 εκατοστα,αγνωστου φιλου & pseudotropheus acei yellow tail & pseudotropheus socolofi albino οσα θελεις.Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgosplat 5 Δεκεμβρίου 2014 #141 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ομορφα ψαρια αλλα δυσκολο να τα βρεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 5 Δεκεμβρίου 2014 #142 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Βρήκα acei κ λεω να βαλω 5-6 Να βαλεις, να βαλεις, πολυ ομορφα ψαρακια και ηρεμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 5 Δεκεμβρίου 2014 Author #143 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Ευχαριστώ οσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Αν και μικρά...βρήκα acei και πήρα 7 κομμάτια! Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2014 - thanasissin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 5 Δεκεμβρίου 2014 Author #144 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 5 Δεκεμβρίου 2014 #145 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Να σου ζησουν τα μωρα σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Δεκεμβρίου 2014 #146 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ όμορφα ψάρια, απο τα αγαπημένα μου......Αχ τι μου θύμησες τωρα. Εύχομαι να τα χαρείς φίλε μου γιατι ειναι φανταστικά ψάρια που σίγουρα κάποια στιγμή θα ξαναβάλω στο ενυδρειο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 5 Δεκεμβρίου 2014 Author #147 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ παιδιά! Να στε καλα! Ειναι πολυ μικρά αλλά ειμαι σίγουρος όταν μεγαλώσουν δείξουν καλα τα χρώματα τους θα ειναι φανταστικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 6 Δεκεμβρίου 2014 #148 Share 6 Δεκεμβρίου 2014 μπραβο σου φιλε μου!!!! πολυ ομορφα ψαρια και γινονται και μεγαλουτσικα... το ενυδρειο σου με τοσα ψαρια εχει αποκτηση πολυ ομορφα χρωματα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Δεκεμβρίου 2014 #149 Share 6 Δεκεμβρίου 2014 Καλώς τα δέχτηκες φίλε μου..! Έκανες καλή επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Δεκεμβρίου 2014 #150 Share 6 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ωραια ψαρακια και οι φωτο πολυ καλες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος