Jump to content

Paschalpgr Ββ Sps Tank

paschalpgr

Recommended Posts

Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και ευχομαι ενυδρεια με υγεια και χρωμα για ολους!!!!

• Like 1

είχα την χαρά χθές μαζι με τον φίλο dimtsok να κάνουμε μια επίσκεψη στον Πασχάλη.. ότι και να πώ για το ενυδρείο είναι λίγο! οι φώτο και το video το αδικούν κυρίως λόγω της δυσκολίας που έχουν οι κάμερες με led φωτισμό. Πανέμορφα χρώματα και υγιέστατα κοράλλια!  

μπράβο και ξανά μπράβο φίλε! περιμένω πως και πώς να δώ και το νέο σου εγχείρημα :)

• Like 1

όντως είναι Μανώλη! όμορφα χρωματα πεντακάθαρο νερό! το φωτηστικό ασε.. μη ξύνεις πληγές γιατι θα πρέπει να παραδεχτώ πράγματα που δεν θέλω! :bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-163:

D.I.Y. led έχει φίλε.. :bigemo_harabe_net-135:

περισσότερα βέβαια απο τον Πασχάλη :)

όντως είναι Μανώλη! όμορφα χρωματα πεντακάθαρο νερό! το φωτηστικό ασε.. μη ξύνεις πληγές γιατι θα πρέπει να παραδεχτώ πράγματα που δεν θέλω! :bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-163:

Να παραδεχτείς ρε ! Να παραδεχτεις :growl: !

ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ μου εχεις φαει την ζωη :ballistic: !

Να παραδεχτείς ρε ! Να παραδεχτεις :growl: !

+10000

ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ μου εχεις φαει την ζωη :ballistic: !

χχαχαχαχαχα!

το ξερα ήμουν σίγουρος, δε με κράτησες σε αγωνία ούτε 1 λεπτό!!! :lolu:

:hysterical: :hysterical: :hysterical:

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Ποτε προλαβε μεσα σε 3 λεπτα να το δει και να απαντησει!!!

φιλε πανο πιστεψε με οτι δε διαφερει πολυ η αποψη μου απο τη δικη σου στο θεμα του φωτισμου τα εχουμε συζητησει χαχαχαχαχαχ :bigemo_harabe_net-78: τωρα απο κει και περα πραγματικα αμα βλεπω αποτελεσματα χαιρομαι γιατι με αυτο το τροπο παει ακομα πιο μπροστα αυτο το τελειο πραγμα που λεγεται ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ενυδρειο.

• Like 1

κατα αρχας να ζητησω μια συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση αλλα τρεχω αρκετα το τελευταιο διαστημα...

Διονυση ο Πανος ειδε το φως το αληθινο απο 210 βαττ LED ιδιοκατασκευη καθως η ενταση και η καθαροτητα του φωτος απο LED δεν συγκρινεται με το φως απο τα φωτοσπαθα του Star Wars :D  :D  :D

Βεβαια το μεγαλο προβλημα ειναι να βρεις το σωστο συνδυασμο των LED για να εχεις τα απαραιτητα μηκη κυματος και την απαραιτητη καλυψη. Σε αυτο το σημειο ημουν τυχερος γιατι φαινεται οτι μου βγηκε ο συνδυασμος ενω το τελικο υψος του φωτιστικου το βρηκα τυχαια οταν για ευκολοτερη προσβαση το σηκωσα 10-15 ποντους πιο ψηλα και ειδα τα κοραλια απο στασιμα να αρχιζουν να αναπτυσσονται μεσα στις επομενες μερες σημαντικα ( φαινεται οτι το ανεβασμα βοηθησε στην πιο σωστη διασπορα και ανακατεμα της δεσμης του καθε Λεντ με αποτελεσμα τα κοραλια να πηραν τα μηκη κυματος που ζητουσαν). Βεβαια εχω <μαυρα> σημεια στο ενυδρειο που δεν επιτρεπουν την αναπτυξη κοραλιων καθως δεν δεχονται πληρες φασμα. Ετσι στο νεο, που θα στηθει πιστευω συντομα, το υπαρχον φωτιστικο θα μετατραπει σε υβριδικο με την προσθηκη 2 ή 4 Τ5 αριστερα και δεξια του.

• Like 1

Πασχάλη για δώσε λεπτομέρειες για το φωτιστικό. Τι ψυκτρα , τι φακούς, σε τι ύψος το εχειςνβναλει, κυρίως τι Λεντ και πως τα έχεις τοποθετήσει.

Το ενυδρείο πανέμορφο και περιμένω με αγωνία το καινούργιο που θα στήσεις.

Πασχάλη για δώσε λεπτομέρειες για το φωτιστικό. Τι ψυκτρα , τι φακούς, σε τι ύψος το εχειςνβναλει, κυρίως τι Λεντ και πως τα έχεις τοποθετήσει.

Το ενυδρείο πανέμορφο και περιμένω με αγωνία το καινούργιο που θα στήσεις.

Δυστυχως Γρηγορη αυτο το διαστημα δεν εχω χρονο ουτε για να παρακολουθησω το φορουμ. Μολις ξεκλεψω λιγο χρονο κατι θα κανω...

Πασχαλη μιας και το θυμηθηκα τωρα!!

Το μικρο wrasse που εχεις πωε λεγεται?

Το ενα ειναι το possum wrasse και το αλλο ενα six line

• Like 1

• 1 month later...
  • 5 weeks later...

Ενα φωτο update του φιλου μου του Πασχαληpost-16037-1460578975,0463_thumb.jpg

post-16037-1460578996,9429_thumb.jpg

post-16037-1460579007,1936_thumb.jpg

post-16037-1460579015,4661_thumb.jpg

post-16037-1460579033,6018_thumb.jpg

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 3

Υπέροχες φωτογραφίες. Ενυδρειάρα!

καταπληκτικό, πολύ όμορφα χρώματα! :bow:

πότε είπαμε βγάζει φραγκάκι αυτή η μίλκα? :)

Ποτέ προλαβαίνεις βρε θηρίο και εχεις φτιάξει τέτοιο στολίδι ;

Γιατί εμάς μας εχεις ξεχάσει όρο πολλού :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...