Discos 1 Απριλίου 2015 #51 Share 1 Απριλίου 2015 (edited) μπραβο,μπραβο,μπραβο,μπραβο,μπραβο,μπραβο,μπραβο,μπραβο,μπραβο,μπραβο,μπραβο,μπραβο,μπραβο πασχαλη......και το εννοω το ΜΠΡΑΒΟ φιλε! Πολυ ωραια η ιδεα σου αλλα και πολυ ωραια δουλεια στο κατασκευαστικο κομματι! Ο αφρος φαινεται ιδανικος! Να'σαι καλα που το μοιραστηκες μαζι μας και ευχαριστουμε για το βιντεο! Και παλι ΜΠΡΑΒΟ Ειναι που δεν διαβαζεις οτι γραφω... εχεις πολυ πλακα, η μυτουλα μεγαλωσε ξαφνικα.. Με τοσα μπραβο ανεβηκε το επιπεδο στο θεμα, το μπραβο ειναι κατι που το ξερεις καλα, ωραιος. Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2015 - Discos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 20 Απριλίου 2015 Author #52 Share 20 Απριλίου 2015 Και μια ενημερωση απο το μικρο 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 20 Απριλίου 2015 #53 Share 20 Απριλίου 2015 Πανέμορφα και υγιέστατα κοράλλια!!!Φτου φτου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 20 Απριλίου 2015 #54 Share 20 Απριλίου 2015 Ρε φιλε τι ωραια κατασταση εχεις φτιαξει εδω περα?!!! Επειδη το ειχα δει το ενυδρειο στις πολυ αρχες του οπως και το japonicus, εχω να δωσω πολλα συγχαρητηρια Πασχαλη μου! Τι να πω! Να σε ρωτησω κατι...βλεπωπως εχεις φοβερη κυκλοφορια που αν μη τι αλλο τα σκληρα την χρειαζονται. Την rw8 εχεις βαλει απο τη. μια και την wp25 απο την αλλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Απριλίου 2015 #55 Share 20 Απριλίου 2015 Φιλε μου εχει αρχισει και ξεφεγει πολλα μπραβο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 20 Απριλίου 2015 #56 Share 20 Απριλίου 2015 Υπέροχο sps ενυδρείο!!! Μπράβο Πασχάλη από τα αγαπημένα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 21 Απριλίου 2015 #57 Share 21 Απριλίου 2015 Μπράβο και από μένα Πασχαλη δείχνει πολύ όμορφο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 21 Απριλίου 2015 #58 Share 21 Απριλίου 2015 Προσωπικα βλεπω πολυ μελλον και προοπτικη και σε αυτο το ενυδρειο πασχαλη μου! Παραδοξως(επειδη τα σιχαινομαι λογω ασχημης εμπειριας/ταλαιπωριας) μου αρεσει πολυ που εχεις βαλει τα gsp πανω στο σωληνα Και να μεγαλωσουν θα μπορεις να τα ελεγχεις αρκετα ευκολα.σε σχεση με το να ηταν σε βραχο!Ωραια κινηση! Τα κοραλια δειχνουν να ειναι σε πολυ καλη κατασταση Μπραβο,μπραβο,μπραβοοοοο δεν θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 21 Απριλίου 2015 #59 Share 21 Απριλίου 2015 Αυτο με τα star polyps που λεει ο Μιχαλης δεν το ειχα προσεξει. Οντως ωραια ιδεα που σκεφτομαι να την κανω κι εγω! Οποτε, οταν ερθεις να παρεις Πασχαλη μου αυτο που σου εχω φυλαγμενο, φερε και ενα κοματακι gsp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Απριλίου 2015 #60 Share 21 Απριλίου 2015 Πολυ ωραία εξέλιξη μπράβο πασχαλη αν θες μοντιπορα plate εχω πράσινη και κόκκινη που την μια θα την βγάλω τελείως και την αλλη θέλω να κόψω να την μικρύνω οποτε μου λες να σου τα ετοιμάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 22 Απριλίου 2015 #61 Share 22 Απριλίου 2015 Πασχαλη ολα super φιλε. οταν μεγαλωσουν ολα θα γινει υπεροχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 22 Απριλίου 2015 Author #62 Share 22 Απριλίου 2015 Πανέμορφα και υγιέστατα κοράλλια!!!Φτου φτου!!! Βασιλη σε ευχαριστω. Και μην ξεχνας οτι ειπαμε για οτι χρειαστεις Φιλε μου εχει αρχισει και ξεφεγει πολλα μπραβο σου. φιλε Νικο σε ευχαριστω. Μην ξεχνας οτι σε αυτο εχεις συμβαλει κατα πολυ και εσυ Υπέροχο sps ενυδρείο!!! Μπράβο Πασχάλη από τα αγαπημένα μου! Λουκα σε ευχαριστω πολυ! Μπράβο και από μένα Πασχαλη δείχνει πολύ όμορφο !!! Τασσο σε ευχαριστω πολυ! Πασχαλη ολα super φιλε. οταν μεγαλωσουν ολα θα γινει υπεροχο. Κωστα σε ευχαριστω. Σε λιγους μηνες βλεπω να τα αναβαθμιζουμε μαζι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 22 Απριλίου 2015 Author #63 Share 22 Απριλίου 2015 Ρε φιλε τι ωραια κατασταση εχεις φτιαξει εδω περα?!!! Επειδη το ειχα δει το ενυδρειο στις πολυ αρχες του οπως και το japonicus, εχω να δωσω πολλα συγχαρητηρια Πασχαλη μου! Τι να πω! Να σε ρωτησω κατι...βλεπωπως εχεις φοβερη κυκλοφορια που αν μη τι αλλο τα σκληρα την χρειαζονται. Την rw8 εχεις βαλει απο τη. μια και την wp25 απο την αλλη? Γιωργο σε ευχαριστω! Οπως σου εχω πει η εμπνευση για να γινει αυτο το ενυδρειο ηρθε απο το δικο σου!! Στην μια πλευρα και πανω ειναι η RW8 και στην αλλη σχεδον στον πυθμενα η FS8000 με τον κοντρολερ της RW και δουλευουν στον κυμματισμο στο 50%της ισχυος τους Αυτο με τα star polyps που λεει ο Μιχαλης δεν το ειχα προσεξει. Οντως ωραια ιδεα που σκεφτομαι να την κανω κι εγω! Οποτε, οταν ερθεις να παρεις Πασχαλη μου αυτο που σου εχω φυλαγμενο, φερε και ενα κοματακι gsp. Οποσδηποτε!!! Εχω βαλει δυο διαφορετικα ειδη και θα σου φερω και απο τα δυο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 22 Απριλίου 2015 Author #64 Share 22 Απριλίου 2015 Προσωπικα βλεπω πολυ μελλον και προοπτικη και σε αυτο το ενυδρειο πασχαλη μου! Παραδοξως(επειδη τα σιχαινομαι λογω ασχημης εμπειριας/ταλαιπωριας) μου αρεσει πολυ που εχεις βαλει τα gsp πανω στο σωληνα Και να μεγαλωσουν θα μπορεις να τα ελεγχεις αρκετα ευκολα.σε σχεση με το να ηταν σε βραχο!Ωραια κινηση! Τα κοραλια δειχνουν να ειναι σε πολυ καλη κατασταση Μπραβο,μπραβο,μπραβοοοοο δεν θα σου πω Μιχαλη σε ευχαριστω και ελπιζω να γινει οπως το εχω φανταστει καθως το αλλο με ταλαιπωρησε πολυ με τα σκληρα. Iσως επρεπε να το ονομασω sps killing tank Οσο για τα gsp περιμενω να ντυσουν το σωληνα της υπερχειλισης γιατι δεν μου αρεσει οπως φαινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 22 Απριλίου 2015 Author #65 Share 22 Απριλίου 2015 Πολυ ωραία εξέλιξη μπράβο πασχαλη αν θες μοντιπορα plate εχω πράσινη και κόκκινη που την μια θα την βγάλω τελείως και την αλλη θέλω να κόψω να την μικρύνω οποτε μου λες να σου τα ετοιμάσω Λυκουργο σε ευχαριστω. Εαν περισσευει κανενα κομματακι σιγουρα τις θελω καθως η αρχικη μου ιδεα ειναι κυριαρχουν οι μοντιπορες στο ενυδρειο. Οποτε τα ετοιμασεις πες μου να περασω να τα παρω. Ευχαριστω και παλι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Απριλίου 2015 #66 Share 22 Απριλίου 2015 Λυκουργο σε ευχαριστω. Εαν περισσευει κανενα κομματακι σιγουρα τις θελω καθως η αρχικη μου ιδεα ειναι κυριαρχουν οι μοντιπορες στο ενυδρειο. Οποτε τα ετοιμασεις πες μου να περασω να τα παρω. Ευχαριστω και παλι!!! Οκ το σκ μιλάμε Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Απριλίου 2015 #67 Share 23 Απριλίου 2015 Πραγματικα οταν μεγαλωσουν τα φραγκακια θα γινει ενας φοβερος υφαλος ολα φαινονται υγιεστατα με τεντα του πολυποδες και βλεπω εχεις να κολλησεις ακομα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 15 Μαίου 2015 Author #68 Share 15 Μαίου 2015 και μερικές από μικρό με τους νέους κατοίκους του. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 15 Μαίου 2015 Author #69 Share 15 Μαίου 2015 και μια φουλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Μαίου 2015 #70 Share 15 Μαίου 2015 Τρενο και καθαρο μπραβο φιλε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 15 Μαίου 2015 #71 Share 15 Μαίου 2015 Λιτό και πανέμορφο Πασχάλη! Καλορίζικα τα καινούργια σου ζωντανά να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 16 Μαίου 2015 #72 Share 16 Μαίου 2015 καλοριζικα τα ζωντανα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 18 Μαίου 2015 #73 Share 18 Μαίου 2015 φραγκσ παντου.ωραια.απο που τα αγορασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 19 Μαίου 2015 Author #74 Share 19 Μαίου 2015 Τρενο και καθαρο μπραβο φιλε. Λιτό και πανέμορφο Πασχάλη! Καλορίζικα τα καινούργια σου ζωντανά να σου ζήσουν! καλοριζικα τα ζωντανα!!! Ευχαριστω πολυ! Νικο σε αυτο βοηθησες και εσυ με τις ευγενικες χορηγιες και συζητησεις :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 19 Μαίου 2015 #75 Share 19 Μαίου 2015 με το καλο να φουντωσουν ολα και να τα δεις δασος αδερφε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος