Jump to content

Ιδανικη Θερμοκρασια Για Reef

magman

Recommended Posts

Ποια ειναι η ιδανικη θερμοκρασια για ενα reef? Η καλυτερα ποιο ειναι το ευρος στο οποιο ευδοκιμουν τα κοραλια και τα ψαρια;

Σε τι θερμοκρασια κρατατε εσεις τα reef σας το χειμωνα και το καλοκαιρι αντιστοιχα;

Καλημερα!θα ακουσεις διαφορες τιμες!γενικα στους 25 βαθμους εισαι καλα.εγω με κοντρολλερ θερμοκρασιας το κραταω απο 24.5 εως 26.5!

Ανεστη η καλυτερη αναπτυξη των κοραλιων ειναι μεταξυ 24 και 25 βαθμων κελσιου.Εγω το εχω στην ψαλιδα 24 εως 26,5 .

Ανεστη η καλυτερη αναπτυξη των κοραλιων ειναι μεταξυ 24 και 25 βαθμων κελσιου.Εγω το εχω στην ψαλιδα 24 εως 26,5 .

+1000 :zoro::bigemo_harabe_net-92:

Ποια ειναι η ιδανικη θερμοκρασια για ενα reef? Η καλυτερα ποιο ειναι το ευρος στο οποιο ευδοκιμουν τα κοραλια και τα ψαρια;

Σε τι θερμοκρασια κρατατε εσεις τα reef σας το χειμωνα και το καλοκαιρι αντιστοιχα;

Ωραια ερώτηση και χρήσιμη. 24 - 28 ειναι μια χαρα αν μπορεις να τα κρατάς εκει.

Προς το 24-24,5 το χειμώνα για οικονομία κιόλας ( ;) ), και 27-27,5 το καλοκαιρι επισης για οικονομία αφου το ψυχτικο εχει τα watt του.

Απο θεμα ιδανική θερμοκρασια που ειναι διαφορετική ερώτηση αλλα κατα τα αλλα συμπληρώνετε ισχυει το ιδιο. Το θεμα ειναι εσυ τι θες.

Τρελή αναπτυξη σε κοραλια αλλα και σε ψαρια; Παίξε 27,5-28. Ποιο χαλαρά πραγματα σε αναπτυξη αλλα και λιγότερα ρίσκα παίξε 27-.

http://www.flmnh.ufl.edu/Fish/southflorida/coral/Habitat.html

Το ενυδρείο είναι κλειστό με 7 λάμπες Τ5 54W. (Ανεβάζουν την θερμοκρασία). Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 25 (ανάβει ο θερμαντήρας) και 28.5 (ανάβει το chiller). Μία διακύμανση μεταξύ 26 και 28,5 σε καθημερινή βάση είναι πολύ μα πολύ συχνό φαινόμενο.

Τους καλοκαιρινούς μηνες στο ενυδρείο μου οι θερμοκρασίες κυμαίνονται μεταξυ 28-26 βαθμους και σε αυτες τις θερμοκρασίες λογο αύξησης του μεταβολισμου η ανάπτυξη ειναι σαφος μεγαλύτερη.Τον χειμώνα 25-27 βαθμους....

Και εγω με την σειρα κατι παρόμοιο θα πω καλοκαίρι 27,5 και το φτανω εως 28,5 και τωρα το εχω 26 και θα το παω εως 24,5 στον βαρυ χειμωνα

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...