Husky_Jim 25 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Ένα πολύ καλό βίντεο/ντοκυμαντέρ του AquaMedia TV για τα φανταστικά αυτά σκαλάρια. Στο βίντεο έχει απίστευτα πλάνα του βιοτόπου! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 25 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Μου έκανε εντύπωση που είπε ότι τα πιάνουν με το χέρι και όχι με τα δίχτυα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedOx 25 Οκτωβρίου 2014 #3 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Κορυφαίο βίντεο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_mac 25 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Αχ και να'χα μια τετοια σακουλιτσα :) Ευχαριστουμε jim για το βιντεο. Απ'οτι φαινεται τα altum ειναι αρκετα ντροπαλα και ζουν σε μεγαλες ομαδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 25 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Αχ και να'χα μια τετοια σακουλιτσα :) Ευχαριστουμε jim για το βιντεο. Απ'οτι φαινεται τα altum ειναι αρκετα ντροπαλα και ζουν σε μεγαλες ομαδες. Αχ και να' χαμε μια τετοια σακουλίτσα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Οκτωβρίου 2014 #6 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Παρα μα παρα πολυ ωραιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 26 Οκτωβρίου 2014 #7 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Μόνο σε εμένα έκανα περισσότερη εντύπωση το κοπάδι daemon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Οκτωβρίου 2014 #8 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Μόνο σε εμένα έκανα περισσότερη εντύπωση το κοπάδι daemon? Οχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 30 Ιανουαρίου 2015 #9 Share 30 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα πολύ ωραίο αλλά εγώ είμαι της άποψης να τα άφηναν εκεί που ήταν στη Βενεζουέλα .αυτοί οι Γερμανοί!! αφήστε και τίποτα για τους άλλους!! εντάξει είναι πολύ μπροστά οι τύποι στα ενυδρειακα και σαφώς το κάνουν με σεβασμό αλλα αστό το κοπαδακι στο black water του Αμαζονίου μια χαρά θα ήταν!έχει άλλη χάρη το αλανιάρικο βέβαια αλλά τι ταλαιπωρία τραβάνε ρε παιδιά αφού υπάρχουν και εκτροφής!! γνώμη μου ε!!!ευχαριστώ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος