δημητρης γκ. 4 Νοεμβρίου 2014 Author #26 Share 4 Νοεμβρίου 2014 θυμαστε που σασ ελεγα τι εχει τι εχει σιμερα το προη πεθανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
δημητρης γκ. 4 Νοεμβρίου 2014 Author #27 Share 4 Νοεμβρίου 2014 μιπος ειχε αροστια και πεθανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 4 Νοεμβρίου 2014 #28 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Εγώ τι θα έκανα αν μου πέθαινε ένα ψάρι: πρώτα πρώτα θα έπαιρνα μετρήσεις να δω μήπως έχω κάποιο πρόβλημα π.χ. με αμμωνία, νιτρώδη, κλπ. Έπειτα θα παρατηρούσα τα υπόλοιπα να δω μήπως έχουν κάτι στο σώμα τους ή στην συμπεριφορά τους, ώστε αν υπάρχει κάποια ασθένεια να την προλάβω αν γίνεται. Δυστυχώς έτσι πρόχειρα δεν είναι εύκολο να "μαντέψουμε" από τι πέθανε ψάρι. Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου. Πάρε μετρήσεις και έχε το νου σου στα υπόλοιπα ψάρια. Φαίνονται καλά από εμφάνιση και συμπεριφορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
δημητρης γκ. 5 Νοεμβρίου 2014 Author #29 Share 5 Νοεμβρίου 2014 η μετρησεις αμονιασ ποσ γινετε και τι μετρησησ να παρω που λεσ πιο κατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
δημητρης γκ. 8 Νοεμβρίου 2014 Author #30 Share 8 Νοεμβρίου 2014 sos πεθανε και αλλο τι θα γινει ρε παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Νοεμβρίου 2014 #31 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα.Δημήτρη.Πήγαινε στο μαγαζι το οποιο ψωνιζεις και παρε υγρα τεστ για αμμωνία νιτρικα νιτρωδη.Κανε τις μετρησεις και αναλογα με το τι θα δειξουν θα προχωρησεις.Δεν μπορουμε να προτεινουμε καποιο φαρμακο μιας και αν τα ψαρακια σου πεθαινουν απο αμμωνια το φαρμακο θα εινα7 περιττο. Sent from my GT-N7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 8 Νοεμβρίου 2014 #32 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Κάνε συχνές αλλαγές νερού μέχρι να κάνεις το παραπάνω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
δημητρης γκ. 8 Νοεμβρίου 2014 Author #33 Share 8 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστο παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος