Jump to content

Διακοπές Στο Ρευμα Και Θερμοκρασία

Recommended Posts

φίλοι μου είμαι στο στρώσιμο του θελασσινού μου....αυτή τη στιγμή απο ζωή μεσα στο ενυδρείο εχω 10 κιλά βράχο,,,,

παρατεταμένες διακόπες ρευματός φερνουν τη θερμοκρασία ακόμα και στους 22,5 βαθμους....ας πούμε οτι αυτο θα με ένα UPS το φτίαχνω στο μέλλον...ο βράχος μόνος του για να κρατήσει ζωη και να κανει και τον κυκλο του αζωτου,,,μέχρι τι θερμοκρασία αντέχει....στο φόρουν βρήκα συνολίκα απο 25-27 και για ψαρια και κοράλια...ο βράχος έχει αντοχές σε κάτω απο 25...μιλάμε για 2 εως 3 ωρες την ημερα και θα κρατησει εβδομαδα....ευχαριστω

Έγινε επεξεργασία - xristos74

Καλησπερα.

Αν εννοεις για "ζωη" τα βακτηρια δεν θα εχεις θεμα. Απλα δεν θα αναπαραχθουν τοσο γρηγορα. Αν εννοεις οργανισμους που ειναι προσκολημενοι πανω στον βράχο(σκουλήκια,καβουρακια κλπ) τοτε ενδέχεται και να τους χασεις.

Καλησπερα.

Αν εννοεις για "ζωη" τα βακτηρια δεν θα εχεις θεμα. Απλα δεν θα αναπαραχθουν τοσο γρηγορα. Αν εννοεις οργανισμους που ειναι προσκολημενοι πανω στον βράχο(σκουλήκια,καβουρακια κλπ) τοτε ενδέχεται και να τους χασεις.

καλησπέρα!!!!!!!!Tα βακτήρια με φοβίζουν περισσότερο...και για τα σκουλήκια & καβουρακια έχω θέμα..... αλλα να μη μου νεκρόσει ο βράχος,,,αυτό μου αρκεί ευχαριστώ πολυ

Έγινε επεξεργασία - xristos74

Καλησπερα.

+1000

Τα συγκεκριμενα βακτήρια μόνα τους αντέχουν σε αρκετα χαμηλές θερμοκρασιες. Μεχρι 20 σιγουρα δεν θα εχεις κανενα απόλυτος θεμα ;) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...