DeLk 23 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή γνωρίζω πως αρκετά παιδιά ψάχνουν κάποιες αφρικάνες που έρχονται αραιά και που ή καθόλου Ελλάδα, μόλις επικοινώνησα με ένα φιλικό μου κατάστημα και θα κάνει εισαγωγή σε 1-1.5 μήνα μεταξύ άλλων τα παρακάτω είδη: Lamprologus meleagris Lamprologus signatus Lamprologus speciosus Lamprologus boulengeri Lamprologus caudopunctatus. Δεν γνωρίζω τιμές, δυστυχώς. Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση δεν αναφέρω εδώ το κατάστημα, όποιος έχει την καλή διάθεση ας μου στείλει πμ. ΥΓ. Δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα, απλά δεν είμαι ο μόνος που ψάχνω κάποιο από τα συγκεκριμένα. *Αν δεν επιτρέπεται ας αφαιρεθεί* Ευχαριστώ, Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 24 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Πολυ ωραια η ιδεα σου. Το συγκεκριμενο είδος ειναι τρελή μου αδυναμία και οντως καποια απο αυτα δεν έρχονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Οκτωβρίου 2014 #3 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Από την στιγμή που δεν μπαίνει λινκ νομίζω πως είμαστε οκ..! Καλό είναι να μάθουμε πόσα είναι τα ελάχιστα ψάρια που μπορεί να φέρει από κάθε είδος. Εκτός αν τα φέρει έτσι και αλλιώς ανεξάρτητα της ζήτησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 24 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Τροφεους παιδια; Υπαρχουν απιστευτα ειδη που μπορει να ειναι ακριβα αλλα το αξιζουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 26 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Από την στιγμή που δεν μπαίνει λινκ νομίζω πως είμαστε οκ..! Καλό είναι να μάθουμε πόσα είναι τα ελάχιστα ψάρια που μπορεί να φέρει από κάθε είδος. Εκτός αν τα φέρει έτσι και αλλιώς ανεξάρτητα της ζήτησης. Ετσι γενικα ρωταμε ή ξεκινα η στροφη?Χαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 27 Οκτωβρίου 2014 #6 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Ετσι γενικα ρωταμε ή ξεκινα η στροφη?Χαχα... No comment Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος