argy1 23 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 23 Οκτωβρίου 2014 (edited) Ολα εγιναν ξαφνικα οποτε δεν υπηρχε χρονος για σκεψη και ψαξιμο.Το πρωι ξυπναω και βλεπω το φιλτρο νεκρο.Επρεπε να φυγω για δουλεια και δεν ειχα πολυ χρονο. Το φιλτρο που ψωφισε ηταν εσωτερικο fluval u3. Το ενυδρειο φουλ φυτεμενο 98 λιτρα με εναν μονομαχο,5 assasin snail και ενα zebra snail.Βγαζω το βιολογικο και τα σφουγγαρια,τα αφηνω μεσα στο ενυδρειο παιρνω την αποδηξη (2 σκαρτοι μηνες λειτουργιας) και παω στο μαγαζι.Αντικατασταση αλλα νομιζω ηταν ευκαιρια και ειπα να δωσω ενα 20αρικο διαφορα να παρω ενα εξωτερικο. Ετσι γυρισα με το astro 2208.Το μαγαζι που το πηρα δεν το εχει στο σιτε οποτε βαζω λινκ απο ενα αλλο ασχετο μαγαζι που βηρκα στο νετ http://www.aquariumonlinestore.com.au/products-page/aquarium-filters/astro-2208-canister-filter/ Δεν ειναι κατι τρελο αλλα πιστευω καλυτερο απο το εσωτερικο.Γεμιζω ελαφροπετρα (την γνωστη) ριχνω βακτρηρια και επρεπε να φυγω καποια στιγμη.. Τωρα γυρισα και συμαζευω λιγο καλυτερα τους σωληνες. Καλο φαινεται,εχει μεσα τα παντα εκτος απο βιολογικο. Πως σας φαινεται? Το εχει καποιος αλλος εκτος απο εμενα? Έγινε επεξεργασία 23 Οκτωβρίου 2014 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 23 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Σαν eheim μοιάζει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 23 Οκτωβρίου 2014 Author #3 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Ε καλα μην νομιζεις,φασον εταιριες και αγοραζουν πλαστικα και εξαρτηματα απο τα ιδια στεκια.. Παντου παιζει αυτο σε ολα τα ειδη. Δεν ξερω αν εχει καμια σχεση αλλα δεν θα μου φαινοταν και περιεργο,κινεζικο ειναι σιγουρα αλλα αυτο δεν με πειραζει καθολου.Και το αλλο υποτιθεται πηγα και το πηρα fluval και δεν εβγαλε ουτε δυο μηνες.Τουλαχιστον εδω εχω και μεγαλυτερους καδους.Συνολο εχει 3.Ο κατω εχει σφουγγαρι,ο μεσαιος υαλοβαμβακα και στον επανω μπαινει το βιολογικο. Απο ροη δεν θελω σχεδον καθολου με το Betta Οποτε εχω βαλει τα σπρειμπαρ που δινει και βαρανε στο τζαμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Σιγουρα καλητερο απο εσωτερικο και δεν θα σου τρωει χωρο μεσα στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 23 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη Μιχάλης το εξωφερικο φιλτρο το ειχαν γυρο στα 50-60 ευρω; Εχει και καλη καταναλωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 23 Οκτωβρίου 2014 Author #6 Share 23 Οκτωβρίου 2014 54,80 για την ακριβεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 24 Οκτωβρίου 2014 #7 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Περιμενουμε εντυπωσεις απο τη λειτουργια του. Οντως μοιαζει με eheim Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Οκτωβρίου 2014 Author #8 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο φιλτρα,ειναι το πρωτο εξωτερικο που χρησημοποιω.. Γενικα μου φαινεται αρκετα καλο και μου εκανε εντυπωση η ποιοτητα των εξαρτηματων οι βανες,τα λαστιχα και τα εξαρτηματα που ειναι αρκετα ωστε να φτιαξεις την κυκλοφορια οπως σε βολευει και φαινονται πολυ καλης ποιοτητας.Για την κυκλοφορια δεν εχω να πω πολλα μιας και το εχω μειωσει αρκετα και με τα σπρευμπαρ προσπαθησα να εχω οσο το δινατον λιγοτερη λογο μονομαχου.Θορυβο δεν κανει παρολο που το εχω εξω και οχι σε καποιο ντουλαπι,καταναλωση λεει οτι εχει 8 βατ,αυτο δεν θα μπορεσω να το τσεκαρω. Αυτα,ο χρονος θα δειξει παντως μεχρι στιγμης πιστευω εχω κανει σωστη κινηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 24 Οκτωβρίου 2014 #9 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρα κινηση εκανες φιλε. Καλοριζικο. Σαφως καλυτερο απο εσωτερικο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Οκτωβρίου 2014 #10 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Καιρος ηταν να κανεις την κινηση! Με γεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Οκτωβρίου 2014 Author #11 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 24 Οκτωβρίου 2014 #12 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρα δειχνει ! κομψο και φθηνο... καλοδουλευτο! εδω που τα λεμε βεβαια , πρεπει να βαλεις και κανενα ψαρι μεσα να πιασει και τοπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 24 Οκτωβρίου 2014 #13 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Άντε με γειά! Κάπου τώρα κοντά είχε δημιουργηθεί ένα thread με αυτό το φίλτρο, θα βρεις κάποιες πληροφορίες εκεί :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 25 Οκτωβρίου 2014 Author #14 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Άντε με γειά! Κάπου τώρα κοντά είχε δημιουργηθεί ένα thread με αυτό το φίλτρο, θα βρεις κάποιες πληροφορίες εκεί :-) Επειδη δεν το βρισκω αν μπορουσες να βαλεις κανενα λινκ.. Μια χαρα δειχνει ! κομψο και φθηνο... καλοδουλευτο! εδω που τα λεμε βεβαια , πρεπει να βαλεις και κανενα ψαρι μεσα να πιασει και τοπο Εχεις δικιο,απλα τον εχω αγαπησει τον μπαγασα και δεν συνβιωνει με τιποτα αλλο.Εκανα προσπαθεια για θυληκες αλλα δεν φανταζεσαι τι εγινε.Η πρεπει να του φτιαξω ενα αλλο πιο μικρο και στο μεγαλο να βαλω αλλα ψαρακια ή να τον δωσω που δεν υπαρχει περιπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 25 Οκτωβρίου 2014 #15 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Μιχαλιό καλά ξηγήθηκες φιλαράκι !!! Καλορίζικο!! Όσο για την ποιότητα είναι όπως τα λες παραπάνω. Ένας φτιάχνει και οι υπόλοιποι κολλούν την επωνυμία τους και προσαρμόζουν την τιμή. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 25 Οκτωβρίου 2014 #16 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Επειδη δεν το βρισκω αν μπορουσες να βαλεις κανενα λινκ.. Εδώ είσαι: http://www.aquazone.gr/forums/topic/96298-oeaaoeaaeo-aea-aeeaac-oio-oeeeonio-adhi-aao-oaa-aai/#entry984954 Ήμουν με το tapatalk εχθές και άντε να το βρώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 6 Μαίου 2015 Author #17 Share 6 Μαίου 2015 (edited) Λοιπον σαν κατοχος πλεον του φιλτρου 5 μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενος και το λεω αυτο γιατι εχω εδω και δυο μηνες στην κατοχη μου και ενα eheim το οποιο μου εχει σπασει τα νευρα με την αναροφηση καθε φορα και τα βανακια του. Το αστρο δεν με παιδευει καθολου,εχει πολυ καλη ροη,ευκολο στο ανοιγμα και το καθαρισμα χωρις να τρεχουν νερα και επισης εχει φθηνα ανταλλακτικα.Πηρα μια φτερωτη προληπτικα να την αλλαξω,εκανε 5 ευρω και η παλια ηταν σε αριστη κατασταση οποτε την εκριψα για καβατζα.Τα λαστιχα του ειναι ακομα μ****α και τα εχω καθαρισει προληπτικα,χωρις να εχει πεσει η αποδοση.Απλα ,μετα απο μια θεραπεια τα επλυνα ολα.Επισης τα βανακια βολευουν παρα πολυ αν θες να βγαλεις ολο το φιλτρο ή την κεφαλη γιατι μενουν στα λαστιχα χωρις να αδειαζουν,κανεις οτι θες το καθαριζεις και μετα συμπληρωνεις απο την ταπα,ανοιγεις βανακια και πεταει τον αερα,ουτε να ρουφας ουτε τιποτα. Αν παω σε μεγαλυτερο ενυδρειο καποια στιγμη (ελπιζω συντομα) θα ξαναπαρω της ιδιας εταιριας το μεγαλυτερο με κλειστα ματια. Έγινε επεξεργασία 6 Μαίου 2015 - argy1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 6 Μαίου 2015 #18 Share 6 Μαίου 2015 Ωραιος Μιχαλη, μπραβο! ευχαριστουμε για την ενημερωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Μαίου 2015 #19 Share 6 Μαίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 6 Μαίου 2015 #20 Share 6 Μαίου 2015 Ωραιος. Χρειαζονται αναλογες πληροφοριες για να ξερουμε τη μας γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Μαίου 2015 #21 Share 6 Μαίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος