Jump to content

Πάχος Τζαμιου;

Recommended Posts

Παιδια λίγη βοήθεια για το πάχος τζαμιου σε διαστάσεις 150-45 και ύψος 60 με κόντρες περιμετρικά πάνω κάτω! Είμαι καλα με 10αρι η πρέπει να πάω σε 12αρι;

10 αρι με κοντρες πανω κατω εισαι οκ!

αν εισαι της ασφαλειας και της υπερβολης , μπορεις να πας και σε 12αρι.

Μια χαρά είναι το 10αρι. Και το rio400 της juvel με 10αρι είναι και είναι μια χαρά Παραπάνω ανεβαίνει το κόστος σημαντικά γιατί δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις το ροντάρισμα.

screenshot_by_nimbus_1.jpg

screenshot_by_nimbus_2.jpg

http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium

Εγώ θα έβαζα 10ρακι και κοντρες!!!! για οικονομικους λόγους καθαρα, απο την άλλη άμα βρείς 12αρι και η διαφορα τιμής έιναι μικρή (Το οποίο έιναι σχετικό αναλογα με την τσέπη του καθενος) βάλε 12αρι να εχεις και το κεφάλι σου ήσυχο!!!

Μια χαρά είναι το 10αρι. Και το rio400 της juvel με 10αρι είναι και είναι μια χαρά Παραπάνω ανεβαίνει το κόστος σημαντικά γιατί δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις το ροντάρισμα.

screenshot_by_nimbus_1.jpg

screenshot_by_nimbus_2.jpg

http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium

Εγώ θα έβαζα 10ρακι και κοντρες!!!! για οικονομικους λόγους καθαρα, απο την άλλη άμα βρείς 12αρι και η διαφορα τιμής έιναι μικρή (Το οποίο έιναι σχετικό αναλογα με την τσέπη του καθενος) βάλε 12αρι να εχεις και το κεφάλι σου ήσυχο!!!

+1 και απο εμενα!

Θα συμφωνησω με τα παιδια.

Αν βαλεις κοντρες τοτε με το 10αρι θα εισαι μια χαρα :thumbsu:

Δεν στο λεω σαν κατασκευαστης(δεν εχω καμια σχεση) απλα ετσι ειναι το δικο μου και δεν εχω μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.

Σε διαστασεις 1,20χ88χ60 με 3 κοντρες πανω και τζαμακια κατω στα σημεια οπου ενωνονται τα πλαινα τζαμια με το πατο.

Απο την αλλη χωρις κοντρες θα πηγαινα σε 12αρι+

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!

το πρώτο ενυδρείο που έφτιαξα μονός μου ήταν περίπου 100λτ λιγότερο με 10αρι τζάμι ! Μέτα απο 7-8 χρόνια καλά κρατεί αν σκεφτείς οτι ήμουν άσχετος!

Το καινούργιο θα το φτιάξουμε παρέα :judge: !!!!

Αααα τώρα που σασ βρηκα! Τον παλιό αραγωνιτη τον έχω εναμιση χρόνο περίπου και δεν είναι άσχημος!

Τον αλλάζω η συμπληρώνω?????

Αν τον ξεπλυνεις πολυ πολυ πολυ καλα μεχρι να σου βγαζει σχεδον καθαρο νερο οταν τον ανακατευεις στο κουβα που θα τον ξεπλενεις,κρατησε τον. :thumbsu:

Μην τον βαλεις ομως χωρις να τον καθαρισεις.

Προσωπικα επειδη εχω περασει αρκετες φορες απο αυτη τη διαδικασια παντα εβρισκα πιο ξεκουραστο και ασφαλες το να χρησιμοποιησω καινουργιο.Ο οποιος και αυτος φυσικα θελει ξεπλυμα :jig:

Να σε καλά Μιχάλη ότι ετοιμαζομουνα να ανοίξω νέο θέμα!

Θα προτείνες κάποιον αραγωνιτη , κοκομετρια κτλ?

Εγω θα πηγαινα με 12 αρι με κοντρες επανω και κατω .

Και 14 με κοντρες μονο κάτω.

Έγινε επεξεργασία - nicpapa

Το θεμα ειναι τι αρεσει σε ενα φιλε μου(πες κ ονομα βρε :jig: )

Το μονο που θα σου ελεγα ειναι ν'αποφυγεις τον πολυ πολυ λεπτο που ειναι σαν ζαχαρη(προσωπικα με ενοχλει που με το παραμικρο σηκωνεται και παει παντου) και το σπασμενο κοραλι αν δεν εχεις σκοπο να δωσεις πολυυυυυ καλη/δυνατη ροη χαμηλα :thumbsu:

Προσωπικα εχω βρει ακριβως αυτο που θελω σε εναν που ειναι λιγο πιο βαρυς και χοντρος απο τον "ζαχαρενιο" :usd:

Δεν θυμαμαι να σου πω ακριβως κοκκομετρια δυστυχως.

Αυριο θα περασω απο εκει που τον πηρα και ισως σου εχω περισοτερες πληροφοριες :dj:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...