fishbone! 22 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 22 Οκτωβρίου 2014 Παιδια λίγη βοήθεια για το πάχος τζαμιου σε διαστάσεις 150-45 και ύψος 60 με κόντρες περιμετρικά πάνω κάτω! Είμαι καλα με 10αρι η πρέπει να πάω σε 12αρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 22 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 22 Οκτωβρίου 2014 10 αρι με κοντρες πανω κατω εισαι οκ! αν εισαι της ασφαλειας και της υπερβολης , μπορεις να πας και σε 12αρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 23 Οκτωβρίου 2014 #3 Share 23 Οκτωβρίου 2014 12αρι δαγκωτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 23 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά είναι το 10αρι. Και το rio400 της juvel με 10αρι είναι και είναι μια χαρά Παραπάνω ανεβαίνει το κόστος σημαντικά γιατί δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις το ροντάρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 23 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 23 Οκτωβρίου 2014 http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium Εγώ θα έβαζα 10ρακι και κοντρες!!!! για οικονομικους λόγους καθαρα, απο την άλλη άμα βρείς 12αρι και η διαφορα τιμής έιναι μικρή (Το οποίο έιναι σχετικό αναλογα με την τσέπη του καθενος) βάλε 12αρι να εχεις και το κεφάλι σου ήσυχο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Οκτωβρίου 2014 #6 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά είναι το 10αρι. Και το rio400 της juvel με 10αρι είναι και είναι μια χαρά Παραπάνω ανεβαίνει το κόστος σημαντικά γιατί δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις το ροντάρισμα. http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium Εγώ θα έβαζα 10ρακι και κοντρες!!!! για οικονομικους λόγους καθαρα, απο την άλλη άμα βρείς 12αρι και η διαφορα τιμής έιναι μικρή (Το οποίο έιναι σχετικό αναλογα με την τσέπη του καθενος) βάλε 12αρι να εχεις και το κεφάλι σου ήσυχο!!! +1 και απο εμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Οκτωβρίου 2014 #7 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Θα συμφωνησω με τα παιδια. Αν βαλεις κοντρες τοτε με το 10αρι θα εισαι μια χαρα Δεν στο λεω σαν κατασκευαστης(δεν εχω καμια σχεση) απλα ετσι ειναι το δικο μου και δεν εχω μεχρι στιγμης κανενα προβλημα. Σε διαστασεις 1,20χ88χ60 με 3 κοντρες πανω και τζαμακια κατω στα σημεια οπου ενωνονται τα πλαινα τζαμια με το πατο. Απο την αλλη χωρις κοντρες θα πηγαινα σε 12αρι+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Οκτωβρίου 2014 #8 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Α και με το καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 23 Οκτωβρίου 2014 Author #9 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! το πρώτο ενυδρείο που έφτιαξα μονός μου ήταν περίπου 100λτ λιγότερο με 10αρι τζάμι ! Μέτα απο 7-8 χρόνια καλά κρατεί αν σκεφτείς οτι ήμουν άσχετος! Το καινούργιο θα το φτιάξουμε παρέα !!!! Αααα τώρα που σασ βρηκα! Τον παλιό αραγωνιτη τον έχω εναμιση χρόνο περίπου και δεν είναι άσχημος! Τον αλλάζω η συμπληρώνω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Οκτωβρίου 2014 #10 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Αν τον ξεπλυνεις πολυ πολυ πολυ καλα μεχρι να σου βγαζει σχεδον καθαρο νερο οταν τον ανακατευεις στο κουβα που θα τον ξεπλενεις,κρατησε τον. Μην τον βαλεις ομως χωρις να τον καθαρισεις. Προσωπικα επειδη εχω περασει αρκετες φορες απο αυτη τη διαδικασια παντα εβρισκα πιο ξεκουραστο και ασφαλες το να χρησιμοποιησω καινουργιο.Ο οποιος και αυτος φυσικα θελει ξεπλυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 24 Οκτωβρίου 2014 Author #11 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Να σε καλά Μιχάλη ότι ετοιμαζομουνα να ανοίξω νέο θέμα! Θα προτείνες κάποιον αραγωνιτη , κοκομετρια κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 24 Οκτωβρίου 2014 #12 Share 24 Οκτωβρίου 2014 (edited) Εγω θα πηγαινα με 12 αρι με κοντρες επανω και κατω . Και 14 με κοντρες μονο κάτω. Έγινε επεξεργασία 24 Οκτωβρίου 2014 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Οκτωβρίου 2014 #13 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Το θεμα ειναι τι αρεσει σε ενα φιλε μου(πες κ ονομα βρε ) Το μονο που θα σου ελεγα ειναι ν'αποφυγεις τον πολυ πολυ λεπτο που ειναι σαν ζαχαρη(προσωπικα με ενοχλει που με το παραμικρο σηκωνεται και παει παντου) και το σπασμενο κοραλι αν δεν εχεις σκοπο να δωσεις πολυυυυυ καλη/δυνατη ροη χαμηλα Προσωπικα εχω βρει ακριβως αυτο που θελω σε εναν που ειναι λιγο πιο βαρυς και χοντρος απο τον "ζαχαρενιο" Δεν θυμαμαι να σου πω ακριβως κοκκομετρια δυστυχως. Αυριο θα περασω απο εκει που τον πηρα και ισως σου εχω περισοτερες πληροφοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 24 Οκτωβρίου 2014 Author #14 Share 24 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ ! Διονύσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Οκτωβρίου 2014 #15 Share 24 Οκτωβρίου 2014 οκ διονυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος