Jump to content

Δισκος Με Σαπισμα Στην Ουρα

Recommended Posts

Επισης σε αυτο με τις συνθηκες τις καραντινας και την φορμα εχετε καπου -ενα δικιο αλλα επειδη γραφω, καποια χρονια σε φορουμ και αυτο με την φορμα δεν το πολυ συμπαθησα και ποτε και επισης δεν ειχα το χρονο να την συμπληρωσω.Απο κινητο μιλαγα τοσο καιρο και το κοιταγα οταν μπορουσα απο την δουλεια....

Αδερφέ περιστεριώτη ηρέμησε.Άσε τις συνθήκες στην άκρη (όχι τόσο στην άκρη βέβαια προσπάθησε να τις φέρεις ποιό κοντά σε αυτέ που ήταν τα ψάρια αλλά μήν τρελαίνεσε και παρανοείς με αυτό).

Αυτό που κανείς δέν είπε μέχρι τώρα είναι και η απάντηση στο πρόβλημα σου.

Βέβαια και όλα ξεκινάνε από το στρές και τις συνθήκες αλλά όλοι ξεχάσατε κάτι βασικό όταν ένα ψάρι το τοποθετούμε στο ενυδρείο μας, αυτό καθώς προέρχεται από άλλα νερά, είναι συνηθισμένο και έχει ανοσία με μιά μεγάλη 'λίστα' από παθογόνους οργανισμούς.Όταν λοιπόν μπαίνει σε ένα καινούργιο περιβάλλον με διαφορετικούς παθογόνους από αυτούς που είχε αναπτύξει ανοσία και επιβαρύνεται και με το στρές των διαφορετικών συνθηκών τότε λόγο του ότι οι άμυνα του οργανισμού είναι πεσμένη προσβάλλεται από παθογόνα που στα παλιά μας ψάρια δέν εμφανίζονται.

Θα σου πρότεινα για την περίπτωση σου ηρεμία, melafix/pimafix και παρακολούθηση...

• Like 2

:thumbsu::thumbsu::thumbsu: Τωρα μαλιστα.Μιλας σωστα και εσυ..Εισαι και εσυ απο Περιστερι??Ρε παιδια τις συνθηκες τις εχω υποψην μου.Ειπα και πριν οτι χρησιμοποιω Βuffer(που ειναι για φυτεμενα και δεν σου ανεβαζει τα φωσφορικα) στο κυριως -γιατι το ενυδρειο ειναι φυτεμενο με διοξειδιο και εχω σταθερο ph 6,8.Ετσι οταν κανω αλλαγες φτιαχνω ολες τις τιμες να φτασουν οπως και στο κυριως για να μην εχω την παραμικρη μεταβολή .Τωρα απλα πηρα ενα δισκο.Τον εβαλα στην καραντινα για να τον παρατηρήσω πριν τον βαλω στο κυριως ενυδρειο και ειδα αυτο στην ουρα του.Αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...