Mr.Puff 29 Δεκεμβρίου 2014 #101 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλή χρονιά και σε σένα με υγεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 9 Ιανουαρίου 2015 Author #102 Share 9 Ιανουαρίου 2015 Παίδες καλή χρονιά σε όλους!!! Να μαστε καλά, χαρούμενοι και να χαιρόμαστε τα ενυδρεία μας!!!Γυρνώντας από τις εορταστικές διακοπές, βρήκα το ενυδρειάκι σε καλή κατάσταση, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με μόνη παραφωνία την πτώση του ασβεστίου στο 380. Υποθέτω ότι μάλλον υπεύθυνες για αυτό είναι οι καινούριες προσθήκες που έγιναν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς....και μιας και είπα για καινούριες προσθήκες....φωτος.....οι θέσεις των νέων κοραλιών είναι προσωρινές, οπότε αναμένετε update σύντομα....Καλή μας χρονιά!!!!!! image hosting 5mb screen capture click image upload imageupload 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 9 Ιανουαρίου 2015 #103 Share 9 Ιανουαρίου 2015 απο τώρα σπίτι είσαι ρε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 9 Ιανουαρίου 2015 Author #104 Share 9 Ιανουαρίου 2015 απο τώρα σπίτι είσαι ρε??? Το 15 ξεκίνησε χαλαρά, μα πολύ χαλαρά friend..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Ιανουαρίου 2015 #105 Share 9 Ιανουαρίου 2015 Παρα πολύ ωραίο έχει γίνει και πολύ καθαρό Αααα καλορίζικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 10 Ιανουαρίου 2015 #106 Share 10 Ιανουαρίου 2015 Όμορφο το ενυδρείο καλή συνέχεια σου ευχομαι και να το χαρείς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 11 Ιανουαρίου 2015 Author #107 Share 11 Ιανουαρίου 2015 Παρα πολύ ωραίο έχει γίνει και πολύ καθαρό Αααα καλορίζικα Όμορφο το ενυδρείο καλή συνέχεια σου ευχομαι και να το χαρείς ! Ευχαριστώ παιδιά....ότι καλύτερο και για σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 11 Ιανουαρίου 2015 #108 Share 11 Ιανουαρίου 2015 Παίδες καλή χρονιά σε όλους!!! Να μαστε καλά, χαρούμενοι και να χαιρόμαστε τα ενυδρεία μας!!!Γυρνώντας από τις εορταστικές διακοπές, βρήκα το ενυδρειάκι σε καλή κατάσταση, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με μόνη παραφωνία την πτώση του ασβεστίου στο 380. Υποθέτω ότι μάλλον υπεύθυνες για αυτό είναι οι καινούριες προσθήκες που έγιναν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς....και μιας και είπα για καινούριες προσθήκες....φωτος.....οι θέσεις των νέων κοραλιών είναι προσωρινές, οπότε αναμένετε update σύντομα....Καλή μας χρονιά!!!!!! image hosting 5mb screen capture click image upload imageupload Καλη χρονιά φιλε με υγειά... Υπεροχο το ενυδρείο σου απο τις φώτο σχεδον full απο στοκ κοραλλιών.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 11 Ιανουαρίου 2015 Author #109 Share 11 Ιανουαρίου 2015 Καλη χρονιά φιλε με υγειά... Υπεροχο το ενυδρείο σου απο τις φώτο σχεδον full απο στοκ κοραλλιών.... Θανάση καλή χρονιά και σε σένα.....όσο για το στοκάρισμα...έχω αρκετά ακόμα στο μυαλό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 12 Ιανουαρίου 2015 #110 Share 12 Ιανουαρίου 2015 τουμπανο Μητσάκο! Αντε γιατι ακόμα απο κοντά δεν τα χω δει τα νέα κομμάτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 12 Ιανουαρίου 2015 Author #111 Share 12 Ιανουαρίου 2015 Mr.Panos....δεν βάζεις και καμιά φωτό από το δικό σου που πάει σφαίρα??? Μην είσαι ντροπαλούλης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 13 Ιανουαρίου 2015 Author #112 Share 13 Ιανουαρίου 2015 Και επειδή είπα σύντομα.....να το αποτέλεσμα μετά την τοποθέτηση των κοραλιών. images hosting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 13 Ιανουαρίου 2015 #113 Share 13 Ιανουαρίου 2015 Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 13 Ιανουαρίου 2015 #114 Share 13 Ιανουαρίου 2015 :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 13 Ιανουαρίου 2015 Author #115 Share 13 Ιανουαρίου 2015 Kαι μιας και πρόλαβα πριν μπουν τα ακτινικά....και ένα βιντεάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 14 Ιανουαρίου 2015 #116 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Μπράβο υπέροχο βίντεο και το ενυδρείο μια χαρά τα ζωντανά το απολαμβάνουν καλή συνέχεια να χεις !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ενυδριακιας 14 Ιανουαρίου 2015 #117 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Πολυ ωραιο !!!!!!!!τουμπανο να το χαιρεσε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Ιανουαρίου 2015 #118 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Άψογο!! Τις acropora τις έχεις βάλει πολύ κοντά και θα έχεις πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Ιανουαρίου 2015 #119 Share 15 Ιανουαρίου 2015 Άψογο!! Τις acropora τις έχεις βάλει πολύ κοντά και θα έχεις πρόβλημα Άστον, μη του λές τίποτα! όταν έρθει η ώρα ξέρω.. έχω δεί και το videακι του μιχάλη με το σφυρί! θα του κάνω επίσκεψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 15 Ιανουαρίου 2015 #120 Share 15 Ιανουαρίου 2015 πολυ ομορφο αδερφε να το χαιρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 15 Ιανουαρίου 2015 Author #121 Share 15 Ιανουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και κυρίως για τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις σας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Ιανουαρίου 2015 #122 Share 15 Ιανουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και κυρίως για τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις σας..... μμμ.. Τι ευγενικό παιδί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 15 Ιανουαρίου 2015 Author #123 Share 15 Ιανουαρίου 2015 μμμ.. Τι ευγενικό παιδί! Εσένα που θες να έρθεις με σφυριά και καλέμια, από σήμερα είσαι μαύρη λίστα..... ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Ιανουαρίου 2015 #124 Share 15 Ιανουαρίου 2015 Εσένα που θες να έρθεις με σφυριά και καλέμια, από σήμερα είσαι μαύρη λίστα..... ....... καλα.. Ξανα ασε μου κλειδιά και τα λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 18 Ιανουαρίου 2015 #125 Share 18 Ιανουαρίου 2015 Άστον, μη του λές τίποτα! όταν έρθει η ώρα ξέρω.. έχω δεί και το videακι του μιχάλη με το σφυρί! θα του κάνω επίσκεψη χαχαχα ελα θα ερθω και εγω για βοηθεια εγω θα φερω τις σακουλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος