dimtsok 3 Νοεμβρίου 2014 Author #51 Share 3 Νοεμβρίου 2014 Kαι ένα βιντεάκι....έχουν γινει μικροαλλαγές στο aquascape καθώς οι δύο βράχοι ήρθαν πιο κοντά στο κέντρο και στις θέσεις των σκληρών.Για την ώρα όπως θα δείτε για κυκλοφορία υπάρχει μία sicce, καθώς έδωσα την wp25 και περιμένω να έρθει η rw4...άλλη αναβάθμιση, η αντικατάσταση της κινέζας επιστροφής με μία eheim compact+ 3000. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Νοεμβρίου 2014 #52 Share 3 Νοεμβρίου 2014 (edited) Εξαιρετικο σε δικαιωνουν οι αλλαγες,μπραβο. Έγινε επεξεργασία 3 Νοεμβρίου 2014 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 3 Νοεμβρίου 2014 Author #53 Share 3 Νοεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ Νίκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 3 Νοεμβρίου 2014 #54 Share 3 Νοεμβρίου 2014 εεεεεεεετσι !!!!!!!! :bigemo_harabe_net-117: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Νοεμβρίου 2014 #55 Share 3 Νοεμβρίου 2014 Τωρα με τις αλλαγες πολυ καλητερο ειδικα η αλλαγη στην θεση της plate ηταν οτι πρεπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 4 Νοεμβρίου 2014 #56 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Κουκλάκι, να το χαιρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 4 Νοεμβρίου 2014 #57 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Η μικρο αλλαγη το εκανε ακομα καλητερο... Στην πρωτη ευκαιρία αλλαξε θεση στην monti να παει σε σημείο πιο κατω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Νοεμβρίου 2014 #58 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Πολυ καλύτερο τωρα θα συνφωνησω με το tan οταν μεγαλώσει θα κανει σκιά σε ολα απο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 4 Νοεμβρίου 2014 #59 Share 4 Νοεμβρίου 2014 γενική ερώτηση για monti.. τι απαίτηση έχουν σε φωτισμό? είναι απο τα όχι και τόσο απαιτητικα sps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 4 Νοεμβρίου 2014 #60 Share 4 Νοεμβρίου 2014 Πανέμορφό και παρά το μέγεθός του ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 6 Νοεμβρίου 2014 #61 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Μητσάκο θα μας δείξεις το καινούργιο σου παιχνίδι?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 6 Νοεμβρίου 2014 Author #62 Share 6 Νοεμβρίου 2014 Θα σας το δείξω, θα σας το δείξω!!! Ο Πάνος μιλάει για την RW4 την οποία παρέλαβα χθες το βράδυ και οι πρώτες εντυπώσεις είναι παραπάνω από καλές....εντυπωσιακά μικρή σε μέγεθος, κυματισμός για...surfing και πολύ καλή ροή, ιδανική για νάνο. Θα ανεβάσω βιντεάκι να τη δειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 8 Νοεμβρίου 2014 Author #63 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Να και rw4....άριστες εντυπώσεις μέχρι τώρα, αν βγει και αξιόπιστη μπορεί να είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει.Παραγγελία απο fishstreet, παράδοση σε 5 εργάσιμες , τιμή με μεταφορικά 66 ευρώ. Η αντλία είναι απίστευτα μικρή- τόσο μικρή που αμφέβαλλα για την απόδοση της- αθόρυβη, καλύπτει άνετα το ενυδρείο, εύκολη δημιουργία κυματισμού, λεπτομερής ρύθμιση από το κοντρόλερ. Στο βίντεο η αντλία τρέχει περίπου στο 40%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 8 Νοεμβρίου 2014 #64 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Πολυ καλη, καλοριζικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Νοεμβρίου 2014 #65 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Οντως πολυ καλη!! Καλοδουλευτη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 8 Νοεμβρίου 2014 #66 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Αντλιες αυτης της σειρας ειναι απιστευτα δυνατες εγω εχω την rw15 και μου γιρναει το ενυδρειο αναποδα οταν το βαζω πανω απο 50% Το ενυδρειο σου ειναι πολι ωραιο! καλη συνεχια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Νοεμβρίου 2014 #67 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή σε παραπάνω απόδοση έρχεται τσουνάμι ? Σε βλέπω με σφουγγαριστρα παρά πόδας !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 8 Νοεμβρίου 2014 Author #68 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Πολυ καλη, καλοριζικη Οντως πολυ καλη!! Καλοδουλευτη!! Αντλιες αυτης της σειρας ειναι απιστευτα δυνατες εγω εχω την rw15 και μου γιρναει το ενυδρειο αναποδα οταν το βαζω πανω απο 50% Το ενυδρειο σου ειναι πολι ωραιο! καλη συνεχια! Ευχαριστώ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 8 Νοεμβρίου 2014 Author #69 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή σε παραπάνω απόδοση έρχεται τσουνάμι ? Σε βλέπω με σφουγγαριστρα παρά πόδας !!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν τόλμησα να την βάλω πιο δυνατά γιατί και εγώ έβλεπα τις σφουγγαρίστρες και τους κουβάδες να έρχονται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Νοεμβρίου 2014 #70 Share 8 Νοεμβρίου 2014 αυτά είναι!! Γιατρέ μου τις δραμαμίνες μου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #71 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν...ώρα για μερικές φωτός μιας και έχουμε καινούρια πραγματάκια..... :jig: Σήμερα παρέλαβα το καινούριο μου φωτιστικό...................... Giesemann Ιnfinity 150w MH + 2x24 T5VHO...........198w σε 130lt, νομίζω είναι καλά...... Περιμένω και καινούρια λάμπα μετάλλου μιας και αυτή που έχει πάνω είναι 12 μηνών περίπου. Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας για τη φωτοπερίοδο, το ύψος από το ενυδρείο και την περίοδο προσαρμογής των κοραλιών μιας και δεν έχω καθόλου εμπειρία με τα μέταλλα!!! Ας γνωριστούμε και με τον καινούριο κάτοικο, ένα wrasse filamentosus. Και μερικές από την trachyphylia, μετά από τάισμα... Αύριο αναμένεται επιτέλους και η δοσομετρική της Jebao.....ε, ρε γλέντια αυτές τις μέρες!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Δεκεμβρίου 2014 #72 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Μεγειες,ξεκινα με υψος 30 ποντους και φωτοπεριοδο 8 ωρων εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2014 #73 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλοριζικο!! πολυ καλο φαινεται Πριν τι ειχες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 5 Δεκεμβρίου 2014 Author #74 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλοριζικο!! πολυ καλο φαινεται Πριν τι ειχες? Celio Marine Version Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 5 Δεκεμβρίου 2014 #75 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Εχμ... Ωραιο φαινετε το φωτιστικο αλλα πως και πηγές σε ΜΗ; Άντε και πηγές σε ΜΗ, τι λάμπα θα βαλεις πανω; Μετράει πολυυυ αυτο. Πολλα τα watt για τα λιτρα σου, καλο ειναι να γινει σταδιακα η προσαρμογή. Αν ήθελες ήλιο πανω απο το ενυδρειο σου τωρα τον εχεις . Προσοχη απο εδω και μπρος. Εχεις ενα εργαλείο τρελο, που οπως ολα τα τρέλα εργαλεία δεν συγχωρεί λάθη ή παραλήψεις, και αν ξερεις τι κανεις θα σου δωσει αναπτυξη που δεν εχεις ξαναδεί. Καλη συνεχεια Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος