Jump to content

Που Θα Βρω Ζωντανα Μυδια Γλυκου Νερου Και Με Τι Ταιριαζουν;

Recommended Posts

εκει στο πετ σοπ που παω ειναι γεματο μυδια γλυκου νερου...νεκρα.αν βρω ζωντανα μπορω να τα βαλω με χρυσοψαρο,white cloud mountain minnows και αμανο;

Κατα περιόδους μύδια γλυκού νερού υπάρχουν σε καταστήματα.Θα ηταν πολύ οφέλιμα για το ενυδρείο,μιας και φιλτράρουν το νερό.

Προσοχή ομως,γιατί χρειάζονται πολλούς μικροοργανισμούς για να επιβιώσουν και ενας ενδεχόμενος θάνατος τους,θα προκαλέσει εκρηξη αμμωνίας δυσανάλογα μεγάλη του μεγέθους τους.

Αν βάλεις απέφυγε ψάρια που τρωνε ασπόνδυλα.

Mad μας πεθανες :D

Πετρακο δεν ξερω για τ'αμανο κτλ,εγω παντως θα τα ταιριαζα με μακαρονια :jig::usd:

:bow: και σε μιδοπίλαφο ή σαγανάκι ειναι τέλεια!

Τα μυδια θέλουν εμπειρία είτε μιλάμε για ενυδρείο είτε μιλάμε για συνταγή!

Καλησπέρα Πέτρο,

κατα καιρους φέρνουν αρκετά καταστήματα και είμαι σίγουρος ότι μπορείς να βρείς.

Θέλει όμως αρκετό διάβασμα έτσι ώστε να τα συντηρήσεις.

Είναι πολύ ενδιφέρον είδος μιάς και υπάρχουν ψάρια τα οποία γεννούν μόνο μεσα σε μύδια γλυκου νερού όπου το αναπαραγωγικό τους σύστημα έχει εξελιχθεί αντίστοιχα.

Εδώ γέννα Rhodeus Sericeus:

rhodeus_sericeus_hd2493.jpg

Πρόσεξε το μήκος του γεννητικού οργάνου που έχει φτιαχτεί για την εναπόθηση των αυγών μέσα στα μύδια....

Εδώ και η πλήρης σελίδα...

http://www.hlasek.com/rhodeus_sericeus.html

Χαίρομαι που άνοιξες το πόστ και μου έδωσες την δυνατότητα να δώσω κάποιες πληροφορίες για τα rhodeus τα οποία υπάρχουν και στα ελληνικά νερά και κανείς δέν έχει ασχοληθεί με αυτά....

• Like 1

Κατα περιόδους μύδια γλυκού νερού υπάρχουν σε καταστήματα.Θα ηταν πολύ οφέλιμα για το ενυδρείο,μιας και φιλτράρουν το νερό.

Προσοχή ομως,γιατί χρειάζονται πολλούς μικροοργανισμούς για να επιβιώσουν και ενας ενδεχόμενος θάνατος τους,θα προκαλέσει εκρηξη αμμωνίας δυσανάλογα μεγάλη του μεγέθους τους.

Αν βάλεις απέφυγε ψάρια που τρωνε ασπόνδυλα.

Mad μας πεθανες :D

Δημητρη μου αφου ξερεις απο γλυκο ,δεν μπορω να ξεχωρισω τα ψαρια απο τα φυτα...οποτε ειπα να πω μια χαζομαρα μηπως και βοηθησω διατροφικα :usd::usd:

Ηταν και η ωρα που με πιανει η λιγουρα!

:bow: και σε μιδοπίλαφο ή σαγανάκι ειναι τέλεια!

Τα μυδια θέλουν εμπειρία είτε μιλάμε για ενυδρείο είτε μιλάμε για συνταγή!

Χχαχα,σωστος :thumbsu:

Σορρυ για το spam παιδες!

Πλακα πλακα θα ριξω και μια ματια στις πληροφοριες του δημητρη,παρολο που αφρουν στο γλυκο :usd: φαινονται ενδιαφερουσες!

Καλησπέρα Πέτρο,

κατα καιρους φέρνουν αρκετά καταστήματα και είμαι σίγουρος ότι μπορείς να βρείς.

Θέλει όμως αρκετό διάβασμα έτσι ώστε να τα συντηρήσεις.

Είναι πολύ ενδιφέρον είδος μιάς και υπάρχουν ψάρια τα οποία γεννούν μόνο μεσα σε μύδια γλυκου νερού όπου το αναπαραγωγικό τους σύστημα έχει εξελιχθεί αντίστοιχα.

Εδώ γέννα Rhodeus Sericeus:

rhodeus_sericeus_hd2493.jpg

Πρόσεξε το μήκος του γεννητικού οργάνου που έχει φτιαχτεί για την εναπόθηση των αυγών μέσα στα μύδια....

Εδώ και η πλήρης σελίδα...

http://www.hlasek.com/rhodeus_sericeus.html

Χαίρομαι που άνοιξες το πόστ και μου έδωσες την δυνατότητα να δώσω κάποιες πληροφορίες για τα rhodeus τα οποία υπάρχουν και στα ελληνικά νερά και κανείς δέν έχει ασχοληθεί με αυτά....

Πολυ ενδοιαφερον!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...