mageiras293 20 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 20 Οκτωβρίου 2014 σώστε με τι ειναι αυτα τα ασπρα στιγματα στην Euphillia?? οι φοτο ειναι τωρα αλλα αν θέλετε βγαζω μαλλον αυριο καλυτερες αν δεν καταλαβαίνετε τωρα πηγε και στον βραχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Σπειρογραφοι φιλε Mageiras Τιποτε ανησυχητικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 20 Οκτωβρίου 2014 Author #3 Share 20 Οκτωβρίου 2014 ooooooooooooooooooooυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ μπορω να γεμισω και ολη την οθονη με ενα τετοι ουφ. πως φευγει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Βασικα τρεφονται φιλτραροντας το νερο και γενικοτερα τα συνανταμε σε σχετικα καινουργια ενυδρεια. Οσο μειωνεται η τροφη τους και γενικοτερα ωριμαζει το ενυδρειο,μειωνεται και ο ρυθμος αναπτυξης τους και γενικοτερα ο πληθυσμος τους. Πεθαινουν και αφηνουν πισω το κελυφος τους το οποιο μεσα σε μερικους μηνες εχει εξαφανιστει. Αστα να ακολουθησουν τη πορεια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 20 Οκτωβρίου 2014 Author #5 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Βασικα τρεφονται φιλτραροντας το νερο και γενικοτερα τα συνανταμε σε σχετικα καινουργια ενυδρεια. Οσο μειωνεται η τροφη τους και γενικοτερα ωριμαζει το ενυδρειο,μειωνεται και ο ρυθμος αναπτυξης τους και γενικοτερα ο πληθυσμος τους. Πεθαινουν και αφηνουν πισω το κελυφος τους το οποιο μεσα σε μερικους μηνες εχει εξαφανιστει. Αστα να ακολουθησουν τη πορεια τους αυτο εχω μαθει πριν λιγο καιρο κι εγω ,,,,,οτι βλεπεις το αφηνεις να κανει την πορεια του(για θαλασσινο μιλαμε)πιο πριν δεν ειχα υπομονη ,,,το ενυδρειο δεν εστρωνε γιατι ολο και κατι εκανα εχω 4 κοραλακια 2 ευθυλιες που δεν ανοιγουν οπως φοτο(αν και αυτη στη φοτο αρχισε σιγα σιγα να ανοιγει)η αλλη ειναι τρομαγμενη λες και μολις την εβαλα τψρα στο ενυδρειο και 2 σιμουλαρια που ανοιγουν τερμα ,,, μετρησεις πριν μια εβδομαδα νιτρικα 0 φωσφορικα 0 αμμωνια 0 kh 8,2 ασβεστιο 500 + μαγνησιο 1260 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 20 Οκτωβρίου 2014 Author #6 Share 20 Οκτωβρίου 2014 αυτο εχω μαθει πριν λιγο καιρο κι εγω ,,,,,οτι βλεπεις το αφηνεις να κανει την πορεια του(για θαλασσινο μιλαμε)πιο πριν δεν ειχα υπομονη ,,,το ενυδρειο δεν εστρωνε γιατι ολο και κατι εκανα εχω 4 κοραλακια 2 ευθυλιες που δεν ανοιγουν οπως φοτο(αν και αυτη στη φοτο αρχισε σιγα σιγα να ανοιγει)η αλλη ειναι τρομαγμενη λες και μολις την εβαλα τψρα στο ενυδρειο και 2 σιμουλαρια που ανοιγουν τερμα ,,, μετρησεις πριν μια εβδομαδα νιτρικα 0 φωσφορικα 0 αμμωνια 0 kh 8,2 ασβεστιο 500 + μαγνησιο 1260 γιατι δεν ανοιγουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 20 Οκτωβρίου 2014 #7 Share 20 Οκτωβρίου 2014 Το ασβεστιο σου ειναι ψηλά, πρεπει να πεσει στο 420-430. και το μαγνήσιο να το πας στο 1300-1350. Δες την κυκλοφορία και το φωτισμό εκει που εχεις τις εφυλίες. Θελουν μετρια ροή για να μην ταλαιπωρούνται τα πλοκάμια της και αρκετο φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 21 Οκτωβρίου 2014 #8 Share 21 Οκτωβρίου 2014 αυτο εχω μαθει πριν λιγο καιρο κι εγω ,,,,,οτι βλεπεις το αφηνεις να κανει την πορεια του(για θαλασσινο μιλαμε)πιο πριν δεν ειχα υπομονη ,,,το ενυδρειο δεν εστρωνε γιατι ολο και κατι εκανα εχω 4 κοραλακια 2 ευθυλιες που δεν ανοιγουν οπως φοτο(αν και αυτη στη φοτο αρχισε σιγα σιγα να ανοιγει)η αλλη ειναι τρομαγμενη λες και μολις την εβαλα τψρα στο ενυδρειο και 2 σιμουλαρια που ανοιγουν τερμα ,,, μετρησεις πριν μια εβδομαδα νιτρικα 0 φωσφορικα 0 αμμωνια 0 kh 8,2 ασβεστιο 500 + μαγνησιο 1260 Δυστυχως η υπομονη στο θαλασσινο ειναι απαραιτητη.Δυσκολα πετυχαινεις κατι καλο με βιατισκες κινησεις και αν το κανεις θα ειναι συντομο/φωτοβολιδα. Να ξερες και εγω ποσα χρηματα εχω πεταξει επειδη δεν ειχα υπομονη να δωσω χρονο στο ενυδρειο Το ασβεστιο σου ειναι ψηλά, πρεπει να πεσει στο 420-430. και το μαγνήσιο να το πας στο 1300-1350. Δες την κυκλοφορία και το φωτισμό εκει που εχεις τις εφυλίες. Θελουν μετρια ροή για να μην ταλαιπωρούνται τα πλοκάμια της και αρκετο φως. Θα συμφωνησω με τον teo στα παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 21 Οκτωβρίου 2014 Author #9 Share 21 Οκτωβρίου 2014 η επιμονη δεν ειναι αρετη των ελληνων.... εκει που ειναι δεν εχει κοθολου κυκλοφορια αν ανοιξω την πορτα του σπιτιου μου πιο πολυ ρευμα κανει το ξερω για το ασβεστιο κ μαγνησιιο αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο νομιζω εγω για να εχω τετοιο αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 21 Οκτωβρίου 2014 #10 Share 21 Οκτωβρίου 2014 η επιμονη δεν ειναι αρετη των ελληνων.... εκει που ειναι δεν εχει κοθολου κυκλοφορια αν ανοιξω την πορτα του σπιτιου μου πιο πολυ ρευμα κανει το ξερω για το ασβεστιο κ μαγνησιιο αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο νομιζω εγω για να εχω τετοιο αποτελεσμα Για τις παραμέτρους φιλε μου στο λεω γενικά, μην αφήνεις το ασβέστιο τοσο ψηλά, θα σου κάνει ζημια. Προσπάθησε να αλλάξεις θεση στην εφυλία. Να τη βάλεις καπου που να εχει μετρια ροή, οχι καθόλου. Καπου που να δεχεται κυκλοφορία, αλλα μετρια. Και φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 21 Οκτωβρίου 2014 Author #11 Share 21 Οκτωβρίου 2014 πως κατεβαζω το ασβεστιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 21 Οκτωβρίου 2014 #12 Share 21 Οκτωβρίου 2014 δεν προσθέτεις!….και υπομονή θα πέσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 21 Οκτωβρίου 2014 Author #13 Share 21 Οκτωβρίου 2014 μα δεν βαζω τιποτα μονο τις αλλαγες που κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 21 Οκτωβρίου 2014 #14 Share 21 Οκτωβρίου 2014 καθε ποτε κανεις αλλαγές; Τι μάρκα αλάτι χρησιμοποιείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 22 Οκτωβρίου 2014 #15 Share 22 Οκτωβρίου 2014 (edited) η επιμονη δεν ειναι αρετη των ελληνων.... εκει που ειναι δεν εχει κοθολου κυκλοφορια αν ανοιξω την πορτα του σπιτιου μου πιο πολυ ρευμα κανει το ξερω για το ασβεστιο κ μαγνησιιο αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο νομιζω εγω για να εχω τετοιο αποτελεσμα Τι αλατι βάζεις και τι νερο χρησιμοποιείς για να εχεις ca 500; Αν το ΚΗ μεινει κατω απο 8 θα πέσει σταδιακα το ασβέστιο, αν το ανεβάσεις πανω απο εκει θα εισαι για όρια για να ξεκινήσει κατακρήμνιση ασβεστίου, δεν ειναι οτι καλυτερο. Εχεις μικρη καταναλωση στο ενυδρειο ετσι δεν ειναι; Παντως να γνωριζεις οτι η υπομονη δεν ειναι αρετή των Ελλήνων, η επιμονή ομως ειναι το Α και το Ω μας... Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 22 Οκτωβρίου 2014 Author #16 Share 22 Οκτωβρίου 2014 (edited) αλατι εβαζα της ati τωρα βαζω tropic marine αλαγες κανω καθε 3 εβδομαδες δεν εχω πολλυ πραγμα μεσα 2 κλοουν 2 ευθυλιες (δεν ανοιγουν) 1 σιμουλαρια και ακομη ενα κοραλακι νερο α/ο Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2014 - mageiras293 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 22 Οκτωβρίου 2014 Author #17 Share 22 Οκτωβρίου 2014 (edited) μερικες φοτο η μωβ ηταν σαν την πρασινη δεν ανοιγει τωρα κατι κανει βγαινει λιγο τελευται φοτο Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2014 - mageiras293 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 22 Οκτωβρίου 2014 #18 Share 22 Οκτωβρίου 2014 τι αλατότητα κρατούσες με το άτι; το άτι δίνει υψηλές τιμές γενικότερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 22 Οκτωβρίου 2014 Author #19 Share 22 Οκτωβρίου 2014 αλατοτητα ειχα 1022 και σιγα σιγα το πηγα 1025 τωρα ειμαι 1025 πηρα και κατι αλλα κοραλλια θα βγαλω φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 22 Οκτωβρίου 2014 #20 Share 22 Οκτωβρίου 2014 Μεγεια τα κοραλακια φιλε και περιμενουμε και τις φωτο οταν εχεις χρονο και διαθεση Στα υπολοιπα που αφορουν στις τιμες,θα συμφωνησω με τα παιδια σε ολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 22 Οκτωβρίου 2014 Author #21 Share 22 Οκτωβρίου 2014 θα βαλω αυριο φοτο επειδη τωρα επεσαν τα φωτα και δεν φαινοντε καλα ο φιλος μου μου εδωσε κι αυτο http://brightwellaquatics.com/products/phytochromt.php δεν θυμάται δοσολογία μπορει καποιος να βοηθήσει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 22 Οκτωβρίου 2014 Author #22 Share 22 Οκτωβρίου 2014 θα βαλω αυριο φοτο επειδη τωρα επεσαν τα φωτα και δεν φαινοντε καλα ο φιλος μου μου εδωσε κι αυτο http://brightwellaquatics.com/products/phytochromt.php δεν θυμάται δοσολογία μπορει καποιος να βοηθήσει?? καποιοες φοτο αλλα δεν εχει πολυ φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Οκτωβρίου 2014 #23 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Να σου πω την αληθεια φιλε Mageiras ,τα περισσοτερα δεν μου φαινονται να ειναι και σε πολυ καλη κατασταση. Απο αυτη τη φωτο κιολας,η caulastrea φαινεται σαν να εχει νεκρωσει τελειως. Η trachuphyllia φαινεται μονο,σε καπως σε καλη κατασταση. Μπορει βεβαια να με ξεγελανε οι φωτο. Για το σκευασμα οι οδηγιες ειναι 5ml στα 140-150 λιτρα(δεν ξερω αν ειναι τοσα λιτρα ακριβως τα 50 γαλονια,μπορει να κανω λαθος.Αν ξερει καποιος παιδια ας πει ακριβως),καθε μερα για τις πρωτες 4 εβδομαδες. Κατα την ταπεινη μου αποψη δεν θα σου προσφερει και πολλα στην παρουσα φαση αλλα αν δεν ξεφυγεις στη χορηγηση/δοσολογια του δεν το βρισκω κακο να ριχνεις κιολας. Με τις φωτο ολοι εχουμε καποιο οριο δυστυχως. Αν μπορεις καλυτερα,προσπαθησε να τις ανεβαζεις σε κανενα photobucket κτλπου εχει πολυ χωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 23 Οκτωβρίου 2014 Author #24 Share 23 Οκτωβρίου 2014 μη μου λες τετοια κριμα θα δω αν μπορει να ερθει καποιος που ξερει να τα δει απο κοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 23 Οκτωβρίου 2014 #25 Share 23 Οκτωβρίου 2014 με τι μετράς την αλατότητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος