Discos 13 Νοεμβρίου 2014 #26 Share 13 Νοεμβρίου 2014 (edited) Δεν το ακουγες τον δασκαλο χαρη! Ακουγες κατι δηθεν εξυπνους! Αν απο pests που περιμένεις να εχεις τελικα μαλλον ειναι κατι αλλο, διάγνωση δεν μπορει να γινει χωρις ακριβη τεστ, φωτογραφιες καλες και πανω απο ολα πως πανε και τα αλλα ζωντανα...Ποιοι ειναι οι δήθεν έξυπνοι; Δε πρεπει να αναφερεσε σε αυτους που απάντησαν γιατι ήθελαν να βοηθήσουν.. Ετσι δεν ειναι; Έγινε επεξεργασία 13 Νοεμβρίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 13 Νοεμβρίου 2014 Author #27 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Με τι τεστ μετράς τα νιτρικά και τα φωσφορικά σου; salifern ειναι ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 13 Νοεμβρίου 2014 Author #28 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Δεν το ακουγες τον δασκαλο χαρη! Ακουγες κατι δηθεν εξυπνους! σακι εγω τους ακουω ολλους γιατι με εχουν βοιθησει πολυ οσο για το δασκαλος δε το σχολιαζω καν !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Νοεμβρίου 2014 #29 Share 13 Νοεμβρίου 2014 salifern ειναι ολα Μην περιμένεις από τα salifert να σου δείξουν το απόλυτο 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 13 Νοεμβρίου 2014 Author #30 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Μην περιμένεις από τα salifert να σου δείξουν το απόλυτο 0. ποια προτηνεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Νοεμβρίου 2014 #31 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Για να δεις σε τόσο χαμηλή μέτρηση θέλεις αναγκαστικά φωτόμετρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Νοεμβρίου 2014 #32 Share 13 Νοεμβρίου 2014 Για να δεις σε τόσο χαμηλή μέτρηση θέλεις αναγκαστικά φωτόμετρα. Για να σου δώσω να καταλάβεις,μετράς τα φωσφορικά σου και το salifert σου λέει <0,25. Αν μετρήσεις όμως με χαμηλό όριο,μπορεί να σου γράψει 0,14. Επομένως δεν έχουν μηδενίσει τα φωσφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 14 Νοεμβρίου 2014 #33 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Αν απο pests που περιμένεις να εχεις τελικα μαλλον ειναι κατι αλλο, διάγνωση δεν μπορει να γινει χωρις ακριβη τεστ, φωτογραφιες καλες και πανω απο ολα πως πανε και τα αλλα ζωντανα... Ποιοι ειναι οι δήθεν έξυπνοι; Δε πρεπει να αναφερεσε σε αυτους που απάντησαν γιατι ήθελαν να βοηθήσουν.. Ετσι δεν ειναι; Πρεπει να εχεις δικαιο δεν πρεπει να εχει κανει σχολιο εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 14 Νοεμβρίου 2014 #34 Share 14 Νοεμβρίου 2014 σακι εγω τους ακουω ολλους γιατι με εχουν βοιθησει πολυ οσο για το δασκαλος δε το σχολιαζω καν !!!!!!!! Το δασκαλος ξερεις καλα για που πηγαινε! Επισις ξερεις πολυ καλυτερα το ποσο αλαξε το ενυδρειο μολις ηρθα και τα βαλαμε σε μια θεση τα πραγματα. Δεν θελω να κανω τον εξυπνο απλα οπως λες και εσυ μην ειμαστε και αχαρηστοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 14 Νοεμβρίου 2014 Author #35 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Το δασκαλος ξερεις καλα για που πηγαινε! Επισις ξερεις πολυ καλυτερα το ποσο αλαξε το ενυδρειο μολις ηρθα και τα βαλαμε σε μια θεση τα πραγματα. Δεν θελω να κανω τον εξυπνο απλα οπως λες και εσυ μην ειμαστε και αχαρηστοι! οχι δε ξερω !!!! εγω ειδα να προσβαλεις ολλους οσους απαντησαν.. . . . δεν ειμαι αχαρηστος !!!!!!! αλλαξαμε θεση στη χαετο σακη δε καναμε κανενα αθλο !!!!!!! μη καβαλας το καλαμι κουλαρισε ουτε χρονο δεν εχουμε κλεισει στο θαλασσινο ακομα ημαστε στο σταδιο του αρχαριου μια και συμβουλεβομαστε αλλους !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Νοεμβρίου 2014 #36 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Ριχτε παρακαλω πολυ τους τονους, δεν χρειαζεται να υπαρχουν κοντρες, χομπυ κανουμε Χαρη οπως λεει και ο maik, για μεγαλη ακριβεια σε πολυ χαμηλες τιμες αναγκαστηκα πρεπει να παει καποιος σε φωτομετρα, τα οποια ειναι πανακριβα και δεν χρειαζονται τοσο πολυ. Επισης η χαετο σε συνδηασμο με το σκιμμερ ειναι δυσκολο να στεγνωσουν το ενυδρειο, μπορει να το πανε χαμηλα σε τιμες αλλα αλλο να το στεγνωσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 14 Νοεμβρίου 2014 #37 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Για να σου δώσω να καταλάβεις,μετράς τα φωσφορικά σου και το salifert σου λέει <0,25. Αν μετρήσεις όμως με χαμηλό όριο,μπορεί να σου γράψει 0,14. Επομένως δεν έχουν μηδενίσει τα φωσφορικά. Εχω δει τεστ τη Salifert, μετράει και ποιο χαμηλά, απλα δεν το πολυ εμπιστεύομαι στα πολυ πολυ χαμηλά επίπεδα. Περα απο τεστ με φωτομετρο, οπως εχω ξαναπεί στο παρελθον, ενα αλλο υπεροχο τεστ για φωσφωρικα ειναι της Tunze το hi-resolution po4 test. Τα σπάει και αυτη ήτανε πρωτη επιλογή μου, απλα βρηκα το Hanna και λεω να αλλάξω λιγο μοτίβο αφου μου αρέσουν τα gadgets.Εδω ενα λινκ http://www.sewatec.de/test-kits/tunze/tunze-high-sensitivity-test-for-phosphate-7016500.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 14 Νοεμβρίου 2014 Author #38 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Ριχτε παρακαλω πολυ τους τονους, δεν χρειαζεται να υπαρχουν κοντρες, χομπυ κανουμε Χαρη οπως λεει και ο maik, για μεγαλη ακριβεια σε πολυ χαμηλες τιμες αναγκαστηκα πρεπει να παει καποιος σε φωτομετρα, τα οποια ειναι πανακριβα και δεν χρειαζονται τοσο πολυ. Επισης η χαετο σε συνδηασμο με το σκιμμερ ειναι δυσκολο να στεγνωσουν το ενυδρειο, μπορει να το πανε χαμηλα σε τιμες αλλα αλλο να το στεγνωσουν! χαετο 18 ωρες σκιμερ 24 ωρες και αντι φως το στεγνωνουν γιαυτο χαλασανε οι μοντι τωρα που εκλεισα το σκιμερ και εχω μονο τη χαετο αρχισαν να στρωνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Νοεμβρίου 2014 #39 Share 14 Νοεμβρίου 2014 Δεν χρειαζεται να κλεισης κατι, αντιθετα πρεπει να ανοιξης, λιγο παραπανω το χερακι στο ταισμα με μεγαλη ποικηλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 14 Νοεμβρίου 2014 #40 Share 14 Νοεμβρίου 2014 χαετο 18 ωρες σκιμερ 24 ωρες και αντι φως το στεγνωνουν γιαυτο χαλασανε οι μοντι τωρα που εκλεισα το σκιμερ και εχω μονο τη χαετο αρχισαν να στρωνουν Δωσε μας συνθήκες τις chaeto (λιτρα-φωτισμος-ροες κτλ) και αν πριν τα παίξουν οι μοντιπορες δεν τα ειχαν παιξει τα lps/μαλακά κτλ;Ολα ειναι θεμα ισσοροπιας, εγω τάιζα σαν αραπης και πρόβλημα δεν ειχα και τα ειχα ολα φουλ, μήπως δεν ταΐζεις οσο επρεπε; Γιατι ειχες πρόβλημα άλγης πριν και έκλεινε η "συνήθεια" της λίγης με μέτριας παροχής; Ολα ειναι θεμα ισσοροπιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 14 Νοεμβρίου 2014 #41 Share 14 Νοεμβρίου 2014 οχι δε ξερω !!!! εγω ειδα να προσβαλεις ολλους οσους απαντησαν.. . . . δεν ειμαι αχαρηστος !!!!!!! αλλαξαμε θεση στη χαετο σακη δε καναμε κανενα αθλο !!!!!!! μη καβαλας το καλαμι κουλαρισε ουτε χρονο δεν εχουμε κλεισει στο θαλασσινο ακομα ημαστε στο σταδιο του αρχαριου μια και συμβουλεβομαστε αλλους !!!!!!!! το ξεκαθαρισα οτι δεν ειναι για ατομο που απαντησε σε αυτο το θεμα! απλα ηταν η στιγμη που επρεπε να του το χτυπησω γιατι καποτε ειπε λογια πισω απο την πλατη μου! αφου σε μια ωρα αλλαξαμε μονο την χαετο το δεχομαι... δεν θελω να το αναλησω διμοσια το τι αλαξαμε και τι βγαλαμε. Ουτε το τι σου προτηνα επιδι εβλεπα οτι θα υπαρχει υπερβολη! δικο σου θεμα να πιστευει οτι θελεις! επισις δεν καβαλαω κανενα καλαμι και για κανενα λογο. καθημερινα μιλαω με ατομα γιρο απο ρεεφ και συζυταω για διαφορα θεματα. υπαρχουν πολι τροποι να κρατησεις ενα reef το ιδιο αξιοπιστα. επισις πιστευω οτι ακομα και οι παλιοτεροι-εμπηροτεροι συζυτανε με πιο αρχαριου για να παρουν την εμπηρια τους. ενοοιτε οτι ειμαστε αρχαριοι αλλα αυτο δεν παει να πει οτι δεν βλεπουμε καθημερινα πραγματα εφοσον εχουμε και τρεχουμε ενα ενυδρειο με κοραλια!!!! Εχουμε δει λιγα αλλα διαφορα σταδια στο ενυδρειο μας! και με καποιο τροπο το αντιμετοπησαμε!! Συγνωμη για το off topic δεν θα ξανα βγω απο το θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Νοεμβρίου 2014 #42 Share 15 Νοεμβρίου 2014 Ήρεμα παιδιά! Όλοι αρχάριοι είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 25 Νοεμβρίου 2014 #43 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Χαρι πως πανε τα κοραλλακια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 28 Νοεμβρίου 2014 Author #44 Share 28 Νοεμβρίου 2014 ι σποντζ ζαβο τραβαει η αλλεσ φταιξανε και πανε σφαιρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 28 Νοεμβρίου 2014 #45 Share 28 Νοεμβρίου 2014 ι σποντζ ζαβο τραβαει η αλλεσ φταιξανε και πανε σφαιρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 30 Νοεμβρίου 2014 Author #46 Share 30 Νοεμβρίου 2014 ? sorry μιλαω σαμιωτικα ζαβο τραβαει σημενει οτι το εφαγε το παγωτο τις οτι πηγε στον αγιο πετρο μαζι με μια πανοβα που ζαβοτραβαει απο τοτε που την πηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 30 Νοεμβρίου 2014 #47 Share 30 Νοεμβρίου 2014 sorry μιλαω σαμιωτικα ζαβο τραβαει σημενει οτι το εφαγε το παγωτο τις οτι πηγε στον αγιο πετρο μαζι με μια πανοβα που ζαβοτραβαει απο τοτε που την πηρα :) ......... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος