Kriton 19 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 19 Οκτωβρίου 2014 (edited) Πρίν κάποιους μήνες, για την ακρίβεια τον Μάιο, και έπειτα από αρκετή αναζήτηση, πήρα 6 N. similis (να είναι καλά ο Κλεόβουλος). Είχα δυστυχώς και έναν θάνατο αυτόν τον καιρό (χωρίς προφανή αιτία, ασυμπτωματικά μέχρι και πριν πεθάνει), οπότε έμεινα με πεντε. Στο ενυδείο μου (60 Χ 30 Χ 30) έμοιαζαν να περνούν καλά για αυτούς του μήνες, αλλά δεν υπήρχε καμία ένδειξη για δημιουργία κάποιου ζευγαριού ανάμεσα στα άτομα. Και ενώ τίποτε δεν με προϊδέαζε σχετικά, ξαφνικά από εχθές είδα να ξεπροβάλει από ένα κοχύλι ένα πραγματάκι λίγο μεγαλύτερο από κεφάλι καρφίτσας, Ναι είναι ένα μικρό! :bigemo_harabe_net-66: Θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν και άλλα αλλά δεν έχουν βγει ακόμα από το κοχύλι (είναι καλά κρυμμένο το στόμιό του και δεν μπορώ να δω). Είμαι πολύ χαρούμενος για τη γέννα. Ανυπομονώ να τα βλέπτω να μεγαλωνουν. (Ερώτηση προς τους φίλους ειδικούς του φόρουμ, πρέπει να ταϊσω τίποτε βρεφική τροφή ή αναλαμβάνει η μαμά; ) Έγινε επεξεργασία 19 Οκτωβρίου 2014 - Kriton Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 19 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Το ταισμα το αναλαμβανει η μαμα για την ωρα Τωρα αν θες να σωσεις οσο το δυνατον περισοτερα θα πρεπει μολις αρχισουν να κολυμπανε να τα μαζεψεις και να τα βαλεις σε ενα αλλο ενυδριο - γεννηστρα οπου θα μεγαλωσουν ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Οκτωβρίου 2014 #3 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Αντε καλως τα δεχτηκες οχι δεν χρειαζεται να ριχνεις κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Αντε καλως τα δεχτηκες οχι δεν χρειαζεται να ριχνεις κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 19 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Καλώς τα δέχτηκες φίλε! Σύντομα θα δεις κι άλλα να ξεπροβάλλουν απ' τα κοχύλια. Θα είναι λίγα γιατί είναι η πρώτη της γέννα αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλες. Η μαμά δεν αναλαμβάνει το τάισμα, ούτε πρέπει να τα απομακρύνεις (που τα ξέρεις αυτά βρε paris?). Ρίχνε λίγη τροφή σε σκόνη για σαρκοφάγα και αργότερα τριμμένο φυλλαράκι. Μικρές και συχνότερες αλλαγές νερού βοηθάνε στη γρήγορη ανάπτυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 19 Οκτωβρίου 2014 #6 Share 19 Οκτωβρίου 2014 (edited) καλως τα δεχτηκες! οπως τα λεει ο Κλεο, κι εγω τροφη τριβω.. αν και μια αρτεμια θα βοηθουσε στην αναπτυξη.. αλλα βαριεμαι να την φτιαξω Δεν θα χασεις κανενα μικρο.. κανενα similis δεν θα τα πειραξει.. Παρη , μαλλον μπερδευτικες με αλλες κιχλιδες.. Έγινε επεξεργασία 19 Οκτωβρίου 2014 - tsala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Οκτωβρίου 2014 #7 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Να τα χαιρεσαι φιλαρακι μου! Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 19 Οκτωβρίου 2014 #8 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Να σου ζήσει..! Εύχομαι να γίνουν (που θα γινουν) περισσότερα..! Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton 20 Οκτωβρίου 2014 Author #9 Share 20 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστώ παιδιά και για τις ευχές και για τις συμβουλές σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος