Safarpn 26 Οκτωβρίου 2014 #26 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Βάλε μια στα 6500Κ και μια στα 4500Κ και θα είσαι ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 26 Οκτωβρίου 2014 #27 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Στα φυτεμένα επιλέγουμε 6500 & 4500 Κέλβνιν Γενικά πρέπει να ειναι μεταξυ 3900 - 8900, αλλιως δεν υπάρχει φωτοσύνθεση Πηγαινε σε ενα μαγαζι με ηλεκτρολογικά (λάμπες - πχ Καυκά) και ζητησε αυτό που θες και θα βρεις μια χαρά φθηνές λάμπες για ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 26 Οκτωβρίου 2014 Author #28 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Σας ευχαριστω μάγκες οι pl στα 11w έχουν όλες ίδιο μήκος ετσι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Οκτωβρίου 2014 #29 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Βάλε μια στα 6500Κ και μια στα 4500Κ και θα είσαι ok. Στα φυτεμένα επιλέγουμε 6500 & 4500 Κέλβνιν Γενικά πρέπει να ειναι μεταξυ 3900 - 8900, αλλιως δεν υπάρχει φωτοσύνθεση Πηγαινε σε ενα μαγαζι με ηλεκτρολογικά (λάμπες - πχ Καυκά) και ζητησε αυτό που θες και θα βρεις μια χαρά φθηνές λάμπες για ενυδρειο Συν ένα στους παίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 26 Οκτωβρίου 2014 #30 Share 26 Οκτωβρίου 2014 (edited) Σας ευχαριστω μάγκες οι pl στα 11w έχουν όλες ίδιο μήκος ετσι ; Όχι, οι PL είναι ανάλογα τη μάρκα/μοντέλο, κάποιες έχουν ίσιες σωληνώσεις, άλλες κυκλικές, άλλες έχουν γαλακτερό περίβλημα. Οι κυκλικές συνήθως είναι πιο κοντές, αλλά και πιο πλατιές. Θα σου πρότεινα να πάρεις μία μαζί σου. Επίσης, οι φθηνές PL έχουν την τάση να ανάβουν σιγά-σιγά μέσα σε 1-2 λεπτά, ίσως είναι επιθυμητό αυτό βέβαια σε ένα ενυδρείο, οι πιο επώνυμες συνήθως δίνουν φουλ φωτισμό σε λιγότερο από ένα λεπτό. Έγινε επεξεργασία 26 Οκτωβρίου 2014 - jpavly Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 26 Οκτωβρίου 2014 #31 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα και απο εμενα. Οι pl της aquael που εχεις δεν κυκλοφορουν σε ηλ/κα μαγαζια παρα μονο σε εξειδικευμενα ενυδρειακα η ιντερνετικα. Αν θα δεις θα καταλαβεις οτι για να στερεωθουν στη βαση του πρεπει να συρταρωσουν στο σκεπαστρο. Θελει λιγο ψαξιμο αν θελεις να χρησιμοποιησεις το ιδιο φωτιστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 26 Οκτωβρίου 2014 #32 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Για 30λιτρο με μονομαχο και μια θα ειναι υπερ αρκετη. Οι δυο μονο αν σκεπτεσαι να φυτεψεις αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 26 Οκτωβρίου 2014 Author #33 Share 26 Οκτωβρίου 2014 παιδια υπαρχει θεμα, οι λαμπες δεν βγαινουν ειναι ενα με το μπαλαστ τους. και οι ανταλλακτικες ξεκινουν απο 20ευρω περιπου...http://aquamarket.ie/product.php?id_product=567 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 26 Οκτωβρίου 2014 #34 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Πιο λίγα χρήματα θα σου βγει μία απλή λάμπα + ένα απλό φωτιστικό γραφείου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 26 Οκτωβρίου 2014 #35 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Πιο λίγα χρήματα θα σου βγει μία απλή λάμπα + ένα απλό φωτιστικό γραφείου..+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 27 Οκτωβρίου 2014 Author #36 Share 27 Οκτωβρίου 2014 σημερα αγορασα και τον υπολοιπο εξοπλισμο φωτιστικο fluval 11w, φιλτρο fluval nano, sera siporax mini, και θερμοστατη 25w και τελικα αποφασισα να βαλω cpd με red cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 27 Οκτωβρίου 2014 #37 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Καλοριζικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Οκτωβρίου 2014 #38 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Καλογέμιστο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 27 Οκτωβρίου 2014 Author #39 Share 27 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω θα βρω ευκολα cpd ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 27 Οκτωβρίου 2014 #40 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Έχω στα υπόψιν μου 2 μαγαζιά που τα έχουν, θα σου στείλω ΠΜ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Οκτωβρίου 2014 #41 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Αντε , με το καλο να γεμισει ναι θα βρεις σχετικα ευκολα τωρα τελευταια σχεδον ολα τα μαγαζια φερνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 27 Οκτωβρίου 2014 #42 Share 27 Οκτωβρίου 2014 Τα ψαράκια που λες δεν τα είχα ποτέ, αλλά τα λίτρα μήπως είναι λίγα; Έχω ακούσει ότι είναι ντροπαλά ψαράκια! Κάθε ντροπαλό ψάρι, για να πάρει τα πάνω του, θέλει πυκνοφυτεμένο ενυδρείο, αλλά και ελεύθερο χώρο για να τα βλέπεις κιόλας, και μεγαλούτσικο κοπάδι! Σε αυτά όμως δεν βοηθούν τα λίτρα σου! Ας πει όμως την γνώμη του και κάποιος που τα είχε στην κατοχή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 28 Οκτωβρίου 2014 #43 Share 28 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνω με τον theodor Το συγκεκριμένο ειδος ειναι αρκετα ντροπαλο και θελει πυκνόφυτεμένο ενυδρείο Το κοπαδι αποκτα περισσότερο θαρρος οταν ενισχυθει Σε 30 λιτρα δυστυχως δεν μπορείς να βαλεις πανω απο 7-8 ψαρακια Τα ειχα σε 60λιτρο κι αρχισα να τα βλέπω οταν το κοπάδι εφτασε στα 15 ψαρια Προσωπικα θα επέλεγα μονομαχο χωρις γαριδες σε τόσα λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Οκτωβρίου 2014 #44 Share 28 Οκτωβρίου 2014 Συν ενα στους απο πανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2014 Author #45 Share 28 Οκτωβρίου 2014 (edited) για ολοκληρωμενο συστημα co2 με σχετικα μικρο κοστος τι προτεινετε ? αυτο εδω ειναι ολοκληρωμενο συστημα ; http://www.petsupermarket.gr/5974/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/fluval-mini-pressurized-co2-20-kit.html Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2014 - hms Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Οκτωβρίου 2014 #46 Share 28 Οκτωβρίου 2014 για ολοκληρωμενο συστημα co2 με σχετικα μικρο κοστος τι προτεινετε ? αυτο εδω ειναι ολοκληρωμενο συστημα ; http://www.petsupermarket.gr/5974/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/fluval-mini-pressurized-co2-20-kit.html Δεν κανουν αυτα τα συστηματα και μακροχρονια σου βγαινει πιο ακριβο απο το να παρεις ενα με μπουκαλα. Εκτος οτι θα πρεπει να το ανοιγοκλεινεις εσυ καθε μερα,δεν εχει σταθερη ροη,δηλαδη οσο τελειωνει τοσο λιγοτερο βγαζει.Μιλαμε οτι καθε μερα θα πρεπει να το ρυθμιζεις παλι γιατι θα ριχνει λιγοτερο.Ασε που και οι ανταλλακτικες μπουκαλες ειναι ακριβες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 28 Οκτωβρίου 2014 #47 Share 28 Οκτωβρίου 2014 Καλη αρχή φιλε μου και απο εμένα ( Φοιτητής Κρήτη) !!! Το υπόστρωμα πολύ ωραίο !!! Εάν επιτρέπεται πόσο το πήρες ??? Και πάλι καλή αρχή και εύχομαι να το δείς όπως ποθείς !!!!! Είναι ωραία τα φοιτητικά ενυδρεία, ετοιμάζω και εγώ !!! Υ.Γ σε ποιο τμήμα σπουδάζεις ? ( sorry για το offtopic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 28 Οκτωβρίου 2014 #48 Share 28 Οκτωβρίου 2014 (edited) Kοίτα αυτό σαν μια DIY οικονομική Λύση Co2 οικονομικό και ωραίο , δεν το έχω δοκιμάσει αλλά από ότι έχω διαβάσει είναι αποτελεσματικό .... Λίγο θέμα στην διάχυση θα έχεις απο ότι έχω καταλάβει αλλά νομίζω θα κάνεις δουλειά και σχεδόν τσάμπα. Mod note Το λινκ αφαιρεθικε!Θεματα απο αλλα Ελληνικα φορουμ και σελιδες ιδιου περιεχομενου με το δικο μας απαγορευονται! Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2014 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2014 Author #49 Share 28 Οκτωβρίου 2014 γεια σου γιαννη, το αγορασα 13 ευρω τη συσκευασια 4kg ειχα φτιαξει παλια το diy co2 με καλα αποτελεσματα. σπουδαζω μαθηματικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 29 Οκτωβρίου 2014 #50 Share 29 Οκτωβρίου 2014 Kοίτα αυτό σαν μια DIY οικονομική Λύση Co2 οικονομικό και ωραίο , δεν το έχω δοκιμάσει αλλά από ότι έχω διαβάσει είναι αποτελεσματικό .... Λίγο θέμα στην διάχυση θα έχεις απο ότι έχω καταλάβει αλλά νομίζω θα κάνεις δουλειά και σχεδόν τσάμπα. Mod note Το λινκ αφαιρεθικε!Θεματα απο αλλα Ελληνικα φορουμ και σελιδες ιδιου περιεχομενου με το δικο μας απαγορευονται! Καλώς !! γεια σου γιαννη, το αγορασα 13 ευρω τη συσκευασια 4kg ειχα φτιαξει παλια το diy co2 με καλα αποτελεσματα. σπουδαζω μαθηματικα καλή η τιμή ! συνάδελφοι ειμαστε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος