hms 19 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας παιδια, σκεφτομαι να φτιαξω ενα μικρο ενυδρειακι 20-30 λιτρων στο σπιτι που σπουδαζω, μαλλον θα φιλοξενησει μονομαχο ή γαριδουλες, με ευκολα φυτακια και λαμπα γραφειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 19 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά σε βρίσκω. Με 30λτ θα έχεις μια καλή συντροφιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 19 Οκτωβρίου 2014 #3 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Πολυ καλη ιδεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 19 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Επιβαλεται..Βαλε γαριδες που ψαρωνουν και οι πιτσιρικες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rofio 19 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 19 Οκτωβρίου 2014 καντο οποσδοιποτε εγω αγορασα απο συχομπιστα ενα 30λιτρο και το εχω στην εστια. Tουλαχιστον να με κρατα απασχολημενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Οκτωβρίου 2014 #6 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Επιβαλεται..Βαλε γαριδες που ψαρωνουν και οι πιτσιρικες Οι πιτσιρίκες ψαρώνουν οταν τις δουν στο πιάτο ρε φίλε, όχι σε ενυδρειο!Παρ' όλα αυτα κι εγω γαρίδες θα σου πρότεινα να βάλεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 19 Οκτωβρίου 2014 #7 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Αν ειναι για συντροφια προτεινω μονομαχο.Αν ειναι για ενασχοληση και για να ξεχνιεσαι απο το διαβασμα προτεινω γαριδες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 19 Οκτωβρίου 2014 #8 Share 19 Οκτωβρίου 2014 Ψηφίζω μονομάχο! Όμορφο κι εντυπωσιακό ψαράκι με χαρακτήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 19 Οκτωβρίου 2014 Author #9 Share 19 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω παιδια για μονομαχο το βλεπω, τις επομενες μερες θα αγορασω το ενυδρειο και ενα μικρο φιλτρο και μετα το φωτιστικο και χαλικι σκουρο ή αμμο σκουρα καφε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 22 Οκτωβρίου 2014 Author #10 Share 22 Οκτωβρίου 2014 γεια σας παιδια! σημερα αγορασα το ενυδρειο, σκετη γυαλα 30 λιτρων με 40cm μηκος και καπακι Λοιπον σκεφτομαι να βαλω καποια ευκολα φυτακια ποια προτεινετε ? επισης απο φωτισμο λεω για φωτιστικο γραφειου.. καμια επιλογη, υπαρχουν λαμπες φωτιστικων γραφειου με kelvin 6500 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 22 Οκτωβρίου 2014 #11 Share 22 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να βάλεις φωτιστικό που παίρνει οικονομίας βγάζουν τα κελβιν που ζητάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 22 Οκτωβρίου 2014 #12 Share 22 Οκτωβρίου 2014 (edited) Καλησπέρα. Ναι υπάρχουν λάμπες σε αυτά τα κελβιν, και σε Ε14 και σε Ε27. Ζήτα το ως ψυχρό λευκό (λογικά θα είναι 6300-6400Κ). ΥΓ. Μιλάω για λάμπες φθορισμού/οικονομίας! Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2014 - nick_d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 22 Οκτωβρίου 2014 #13 Share 22 Οκτωβρίου 2014 (edited) http://e-damianakis.gr/en-2/e14-en/energy-saving-lamp-e14-bitsy-line-11watt-eurolamp.html (λάμπα - ενδεικτικό παράδειγμα) http://www.buldoza.gr/Product.aspx?Catalog=91&Product=1749013 (φωτιστικό με κλιπ - ενδεικτικό παράδειγμα) Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2014 - Chocolate_Puma Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 22 Οκτωβρίου 2014 Author #14 Share 22 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω πολυ παιδια φιλτρο για μικρα ενυδρεια χρησιμοποιουσα της hailea το μικρο εσωτερικο, ξερετε κανενα αλλο που να ειναι αθορυβο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαγδαληνή 22 Οκτωβρίου 2014 #15 Share 22 Οκτωβρίου 2014 καλοριζικο το ενυδρειο!! απο ευκολα φυτα μπορεις να βαλεις anoubia, cryptocorine, ludwigia, και καμια bacopa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Οκτωβρίου 2014 #16 Share 22 Οκτωβρίου 2014 γεια σας παιδια! σημερα αγορασα το ενυδρειο, σκετη γυαλα 30 λιτρων με 40cm μηκος και καπακι Λοιπον σκεφτομαι να βαλω καποια ευκολα φυτακια ποια προτεινετε ? επισης απο φωτισμο λεω για φωτιστικο γραφειου.. καμια επιλογη, υπαρχουν λαμπες φωτιστικων γραφειου με kelvin 6500 ? Kαλορίζικο και καλογέμιστο!! :D Αν είσαι Αθήνα έλα να πάρεις οτι φυτά θέλεις για το φοιτητικό Αν δεν είσαι και ενδιαφέρεσαι και πάλι θα βρούμε τρόπο. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 22 Οκτωβρίου 2014 Author #17 Share 22 Οκτωβρίου 2014 Σπουδαζω πατρα, ειμαι ομως πολυ συχνα αθηνα. Σ ευχαριστω ρασταφαρι και σενα μαγδαληνη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Οκτωβρίου 2014 #18 Share 22 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω πολυ παιδια φιλτρο για μικρα ενυδρεια χρησιμοποιουσα της hailea το μικρο εσωτερικο, ξερετε κανενα αλλο που να ειναι αθορυβο ? Στο παλιό μου το 20άρι στην Ελλάδα , είχα το φίλτρο που αναφέρεις. Αν δεν συντονίζει , είναι εντελώς αθόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Οκτωβρίου 2014 #19 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Φιλτρακι βαλε καλητερα κρεμαστο να μην σου τρωει και χωρο Φυτα υπαρχουν αρκετες επιλογες hygrophyllia anubias bacopa cryptocoryne moss Αν πας για μονομαχο στειλε μου οταν ειναι ενα πμ να σου πω που θα βρεις ωραιους halfmoon , πολυ ωραιους (απο οπου πηρα και εγω πριν λιγες μερες) και σε πολυ καλη τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 25 Οκτωβρίου 2014 Author #20 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Μονομαχο θα βαλω τελικα και φυτα, java moss, java fern, hydrofillia polysperma, anubia nana, pistia stratiotes, valisneria nana και οτι προκυψει στην πορεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 25 Οκτωβρίου 2014 Author #21 Share 25 Οκτωβρίου 2014 σημερα πηρα το χαλικι, δεν το εχω ξαναδοκιμασει ειναι εμπλουτισμενο με συστατικα για τα φυτα μπαινει και σκετο σαν βυθος και σαν υποστρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 25 Οκτωβρίου 2014 #22 Share 25 Οκτωβρίου 2014 Σιγα σιγα οργανωνεσαι.... αποτι εχω δει πρεπει να ειναι αρκετα καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 26 Οκτωβρίου 2014 Author #23 Share 26 Οκτωβρίου 2014 (edited) Παιδιά νομίζω πως βρήκα φωτιστικό Είχε μείνει απο το θαλασσινό ειναι aquael με δυο λάμπες pl 11 w η καθε μια. Τωρα θελω την βοήθεια σας... Θα πρέπει να αλλάξω τις λάμπες και τις δυο για το φυτεμένο.. ποσά Κέλβιν πρέπει να ειναι η κάθε μια και που θα τις βρω ; Έγινε επεξεργασία 26 Οκτωβρίου 2014 - hms Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 26 Οκτωβρίου 2014 #24 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Εμενα μια χαρα μου φαινονται.Βαλτες και δες πως θα παει.Αν δεις οτι εχει πολυ φως (αναλογα τα λιτρα και το υψος) και για να μην πιασει αλγη ισως χρειαστει να βγαλεις την μια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 26 Οκτωβρίου 2014 Author #25 Share 26 Οκτωβρίου 2014 Οχι δεν κάνουν ειναι για θαλασσινό!!!!! Η μια ειναι 20.000 k και η άλλη 10.000 k . Σίγουρα θελω μια στα 6.500 k η άλλη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος