cinelli 15 Νοεμβρίου 2014 Author #26 Share 15 Νοεμβρίου 2014 Ζηλεύω, θέλω κι εγώ σαλιγκάρια! Υ.Γ. Βάλε μας καμιά φωτογραφία ή κανένα βίντεο να τα χαζέψουμε! Το ενα εκ των δυο. Αυριο το αλλο (το πιο ομορφο) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 15 Νοεμβρίου 2014 #27 Share 15 Νοεμβρίου 2014 Αχ είναι πολύ όμορφο! Δείχνει... κομψό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinelli 15 Νοεμβρίου 2014 Author #28 Share 15 Νοεμβρίου 2014 Ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι γλυκουλης αλλα το βασικο ειναι οτι βελτιωθηκε το ενυδρειο απο την αλγη και τωρα με το δευτερο θα το κανουν τζαμι-τζαμι... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinelli 16 Νοεμβρίου 2014 Author #29 Share 16 Νοεμβρίου 2014 Μαλλον εκανα κοτσανα με το δευτερο σαλιγκαρι, ολη μερα αγκαλιτσες κανουν και απο δουλεια τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 16 Νοεμβρίου 2014 #30 Share 16 Νοεμβρίου 2014 Μόλις βαρεθούν θα ξεκινήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinelli 18 Νοεμβρίου 2014 Author #31 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Μόλις βαρεθούν θα ξεκινήσουν. Aκομα παντως δεν εχουν βαρεθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 18 Νοεμβρίου 2014 #32 Share 18 Νοεμβρίου 2014 (edited) εγω θα εβαζα melanoides tuberulata, ουτε σε ενοχλουν (την ημερα ειναι κρυμμενα), κανουν δουλεια με αναεροβιες περιοχες (ανακατευουν το χαλικι-αμμο) και τρωνε και αλγη. Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2014 - tsala Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 18 Νοεμβρίου 2014 #33 Share 18 Νοεμβρίου 2014 εγω θα εβαζα melanoides tuberulata, ουτε σε ενοχλουν (την ημερα ειναι κρυμμενα), κανουν δουλεια με αναεροβιες περιοχες (ανακατευουν το χαλικι-αμμο) και τρωνε και αλγη. Βέβαια αν και έχουν οφέλη να πούμε ότι πολλαπλασιάζονται γοργά και ίσως έχουμε προβλήματα αισθητικά αν γεμίσει το ενυδρείο και δεν ελέγχουμε τον πληθυσμό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 18 Νοεμβρίου 2014 #34 Share 18 Νοεμβρίου 2014 ολα εχουν και τα αρνητικα τους με προσοχη και ελεγχο πλυθησμου, δεν θα εχουμε τετοια προβληματα ομως Ζηλεύω, θέλω κι εγώ σαλιγκάρια! Υ.Γ. Βάλε μας καμιά φωτογραφία ή κανένα βίντεο να τα χαζέψουμε! Αν στο red cap tank δεν πεφτει κατω απο 22 βαθμους η θερμοκρασια, μπορεις να βαλεις 2-3 nerite 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mavras 19 Νοεμβρίου 2014 #35 Share 19 Νοεμβρίου 2014 (edited) Στο 200λιτρο μου εβαλα 6 zebra και οντως κανουν δουλεια αλλα το πουα με φοβιζει. Επειδη με 6 χοχλιους οι πιθανοτητες να εχω κ θηλυκό ειναι πολλες, τι να κανω; να τα βγαλω ολα και να τα κρατησω αλλου για λιγο καιρο κ να δω τι θα γινει απο γεννητουρια; Έγινε επεξεργασία 19 Νοεμβρίου 2014 - Mavras Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 19 Νοεμβρίου 2014 #36 Share 19 Νοεμβρίου 2014 δεν ειναι και τοσο τραγικο, αστα οπως ειναι... εμενα δεν με ενοχλουν τουλαχιστον.. παντως μπορει να αργησουν και κανα 2 μηνες μεχρι να γεννησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος