cinelli 17 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Εδω και αρκετές μέρες ψάχνω για κατεψυγμένη τροφή artemia και daphnia, ξέρετε που μπορω να βρω; Βύρωνα, Καισαριανή, Παγκράτι, Αθηνά γενικά ή κάπου αλλου; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 17 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω ότι τα περισσότερα μαγαζιά έχουν....κάνε μιά ερώτηση στην κατηγορία των καταστημάτων σε αυτά που είναι ποιό κοντά σε εσένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinelli 17 Οκτωβρίου 2014 Author #3 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Στο Παγκρατι δεν παιζει τπτ το τσεκαρα, αλλου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Κανε μια ερωτηση στην κατηγορια των καταστηματων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 17 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Δες και για κατεψυγμένες λάρβες κουνουπιών. Εγώ αρτέμια και δάφνια παίρνω αποξηραμένες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinelli 18 Οκτωβρίου 2014 Author #6 Share 18 Οκτωβρίου 2014 Δες και για κατεψυγμένες λάρβες κουνουπιών. Εγώ αρτέμια και δάφνια παίρνω αποξηραμένες. Βαρεθηκα να ψαχνω θα παρω και εγω αποξηραμενες Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 18 Οκτωβρίου 2014 #7 Share 18 Οκτωβρίου 2014 μια χαρα δουλεια κανουν κ οι αποξηραμενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος