sporakos100 15 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 15 Οκτωβρίου 2014 οπως λεει και ο τιτλος το ενυδρειο το εστησα ξανα απο την αρχη ολικος καθαρισμος και το χαλικι και τα τζαμια και τα φυτα βεβαια κρατησα νερακι σχεδον ολο . Οπτικα παντος τα φυτα τα ξυλαρακια τα εχω βαλει οπως νανε και καλα οπως στη φυση , εχω παραγγειλει και φυλλα catappa εχω και μερικα ξυλα ακομα να ^πεταξω^ μεσα οπου νανε βεβαια .Ειναι πολυ σκοτεινο για τις ανουμπιες απλως φαινειται ετσι απο την καμερα.Απλα ρωταω αμα σας αρεσει μεχρη τωρα το αποτελεσμα η κανω τζαμπα προσπαθεια ξανα ! http://prntscr.com/4wfcjl Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 15 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Δείχνει πολύ ωραίο το στήσιμο . Το θερμόμετρο μπορείς να το βάλεις από την πλευρά που είναι οι βαλισνέριες ώστε να μην πολυφαίνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 15 Οκτωβρίου 2014 #3 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρα ειναι το αποτέλεσμα! Τις βαλισνέριες αν μπορείς βάλτες λίγο πιο πίσω και κόψε λιγάκι τις ρίζες από το μπαμπού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 15 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Μια χαρά είναι. Εσένα πως σου φαίνεται? Νομίζω πως άξιζε ο κόπος ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Παρα πολυ ωραιο!! κοψε οπως προαναφερθηκε λιγο τις ριζες απο το μπαμπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_achamnos 15 Οκτωβρίου 2014 #6 Share 15 Οκτωβρίου 2014 πραγματι ωραιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sporakos100 15 Οκτωβρίου 2014 Author #7 Share 15 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω παιδες ! εμενα παντος κατι με χαλαει παντα στο ματι ισως ειμαι λιγο περιεργος Τις βαλισνεριες η θα τις κανω πιο πισω οπως ειπες η θα βαλω αλλες 2 πιο μικρες βεβαια . Γενικος θελω να ειναι ολα χημα μεσα ,το μπαμπου μπορει να φυγει τελειως με πιανει χορο χεχ ! οσο για το θερμομετρο καθε μερα αλλαζει και θεση μια απο εδο μια απο εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Οκτωβρίου 2014 #8 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρα ειναι! Δεν θυμαμαι πως ηταν πριν....αλλα αυτο που βλεπω τωρα ειναι πολυ ομορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 16 Οκτωβρίου 2014 #9 Share 16 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστω παιδες ! εμενα παντος κατι με χαλαει παντα στο ματι ισως ειμαι λιγο περιεργος Τις βαλισνεριες η θα τις κανω πιο πισω οπως ειπες η θα βαλω αλλες 2 πιο μικρες βεβαια . Γενικος θελω να ειναι ολα χημα μεσα ,το μπαμπου μπορει να φυγει τελειως με πιανει χορο χεχ ! οσο για το θερμομετρο καθε μερα αλλαζει και θεση μια απο εδο μια απο εκει Μην βαλεις αλλες βαλισνεριες απλα οπως ειπαν πηγαινετες ποιο πισω.Το παμπου μου φαινεται παρατερο βγαλτο.Μου αρεσει ειναι ομορφο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sporakos100 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #10 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Το αποτελεσμα μετα απο 1 μηνα και κατι http://prntscr.com/5c5xvf Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 1 Δεκεμβρίου 2014 #11 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρα παει απ'οτι βλεπω! Αλλα ουτε τις βαλισνεριες πειραξες,ουτε το μπαμπου ή δεν φαινεται! :) Παντως τα φυτα απ'οτι μπορω να διακρινω ειναι σε καλη κατασταση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sporakos100 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #12 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 ειπα να τα αφησω να μεγαλωσουν οπου νανε δεν εβαλα χερι καθολου απο τοτε . Το μπαμπου μια το βαζω μια το βγαζω Εχασα κανα 2 φυλλα απο τις βαλισνεριες αλλα τι να το κανεις την αλλη βδομαδα εχεις αλλα 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος