ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Νοεμβρίου 2014 #176 Share 6 Νοεμβρίου 2014 250 φυσ.ειναι τρελλος αριθμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 7 Νοεμβρίου 2014 Author #177 Share 7 Νοεμβρίου 2014 Το πείραμα με τον κυκλοφορητη παει προς αποτυχία. Ναι μεν εφτασα τι διοξείδιο στο 20 ppm αλλά οι αρλεκινοι έχουν εξαφανιστεί απο την μπροστινή ζώνη και απλα στέκονται πίσω ανάμεσα στα φίλτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 8 Νοεμβρίου 2014 Author #178 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Update: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Νοεμβρίου 2014 #179 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Που πηγαν οι πετρες οεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 8 Νοεμβρίου 2014 Author #180 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Τις εξαφάνισε το dgh Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Νοεμβρίου 2014 #181 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Έχουν αναπτυχθεί τα φυτά ειδικά η Cuba Πολύ ωραίο Τις πετρες γιατί.τις έβγαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Νοεμβρίου 2014 #182 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Θα βαλεις αλλες?Εχεις βρει τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 8 Νοεμβρίου 2014 Author #183 Share 8 Νοεμβρίου 2014 (edited) Μου έσκασε χθες το βράδυ ένα dgh 12 το οποίο μετα απο τριανταρα αλλαγή α/ο πήγε σήμερα το μεσημέρι στο 13!!! Τις έβγαλα λοιπον και τη Δεύτερα θα τις πάω πίσω και θα πάρω dragonstones. Έχετε ακούσει αν αυτές επηρεάζουν τις σκληρότητες; Έγινε επεξεργασία 8 Νοεμβρίου 2014 - iliasandro Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Νοεμβρίου 2014 #184 Share 8 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξερω αν το επιρεαζουν,παντως ειναι τρομερες πετρες!Διαλεξε κανενα ωραιο κομματι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 9 Νοεμβρίου 2014 #185 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξερω αν ειναι ιδιες με τις δικες μου (ετσιθ τις βλεπω) που πηρα απο χωματοτεχνικη αλλα εμενα στα γκριζα σημεια αφριζουν και παρολο που τις δοκιμασε μπροστα μου πριν τις παρω δεν το ειχα προσεξει.Ριχνω το πχ με τυρφη στο 6,8 και την επομενη το τεστ της απι που μετραει μεχρι 7,6 δειχνει ταβανι.Μολις το καταλαβα τις εβγαλα και εκανα προσεκτικα το τεστ με υδροχλωρικο και φυσικα βγηκαν αμεσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 9 Νοεμβρίου 2014 #186 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Την πάτησα κ εγω πιο παλιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 9 Νοεμβρίου 2014 Author #187 Share 9 Νοεμβρίου 2014 Αν ξεφυτεψω την Cuba για να στησω και έπειτα την ξαναφυτεψω κινδυνεύω να την χάσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 10 Νοεμβρίου 2014 Author #188 Share 10 Νοεμβρίου 2014 (edited) Κάτι δεν μου κολλάει. Μήπως η δεξια πέτρα είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με τις κεντρικές; Μήπως να εσπαγα την μπροστινή και τα κομματια να τα έβαζα υπο γωνια; Μήπως να το αφήσω όπως είναι; Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2014 - iliasandro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 10 Νοεμβρίου 2014 #189 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα και Κουράγιο Καλά το πάς. Αυτή η μπροστινή μακρόστενη που είναι ξάπλα μου φαίνεται ξέμπαρκη. Δές μήπως τη βάλεις όρθια πίσω να κρύψει τον θερμαντήρα μαζί με καναδυό μικρότερες για να μήν φαίνεται σαν κολώνα πάλι ξέμπαρκη. Για δοκίμασε επίσης να ενώσεις τις δύο μεγάλες και να κάνεις ένα κεντρικό βουνό στη μέση με μερικές μικρότερες γύρω γύρω κολλητά ή δύο ξεχωριστά βουνά αριστερά δεξιά αλλά θα χρειαστείς περισσότερες πέτρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 10 Νοεμβρίου 2014 Author #190 Share 10 Νοεμβρίου 2014 (edited) Γυρισα τη μπροστινή λίγο ώστε κουρευοντας αργότερα την Κούμπα να χωριζονται δυο διαφορετικά επίπεδα... @Spartan ωραίες οι ιδέες σου αλλά πρεπει να ξεστησω εντελώς και θέλω να αποφυγω το ξεφυτεμα (όσο μπορω). Δεξια θα μπει κάποιο άλλο φυτο και θα κρυφτεί κάπως ο θερμοστάτης. Επίσης μάλλον θα φύγει και το φυτο αριστερά, αν και είναι από τα αγαπημένα μου. Έγινε επεξεργασία 10 Νοεμβρίου 2014 - iliasandro Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 10 Νοεμβρίου 2014 #191 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Αυτες με το κοκκινο δεν μου καθονται καλά στο μάτι... Σαν πέτρα μου αρεσε περισσοτερο η προηγούμενη. Θελει ακομη παιχνιδι με τις πέτρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 10 Νοεμβρίου 2014 #192 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Εμενα δεν μου ταιριαζει στο ματι το χρωμα τους σε σχεση με την αμμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 10 Νοεμβρίου 2014 Author #193 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Αυτες με το κοκκινο δεν μου καθονται καλά στο μάτι... Σαν πέτρα μου αρεσε περισσοτερο η προηγούμενη. Θελει ακομη παιχνιδι με τις πέτρες... Ομορφη η προηγούμενη πέτρα αλλά ασβεστολιθική δυστυχώς... Αν αφήσω τις δυο κεντρικές όπως είναι, τις αλλες πως τις βάζω; καμια ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 10 Νοεμβρίου 2014 Author #194 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Εμενα δεν μου ταιριαζει στο ματι το χρωμα τους σε σχεση με την αμμο..Μακάρι να ηταν μονο αυτό . Σε 2-3 εβδομαδες δε θα φαίνεται το χαλίκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 10 Νοεμβρίου 2014 #195 Share 10 Νοεμβρίου 2014 διαβασμα και διαβασμα.... Αν δεν μπορεις να κανεις κατι, προσπαθησε να αντιγραψεις ενα αλλο στησιμο. http://fish-etc.com/aquascaping-main/create-an-iwugami-aquascape http://aquascapinglove.com/basics/introduction-iwagumi-layout/ http://www.thegreenmachineonline.com/articles/tips-techniques/iwagumi-aquascapes-introduction http://www.aquajournal.ro/static/www.aquajournal.net/na/iwagumi/styles.html http://www.aquajournal.ro/static/www.aquajournal.net/na/iwagumi/ http://www.aquascapingworld.com/magazine/Magazine/Iwagumi-Style.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 10 Νοεμβρίου 2014 #196 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Εμενα μου αρεσαν αυτες οι πετρες.. πως λεγονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 10 Νοεμβρίου 2014 Author #197 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Εμενα μου αρεσαν αυτες οι πετρες.. πως λεγονται? Dragon stones Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 10 Νοεμβρίου 2014 Author #198 Share 10 Νοεμβρίου 2014 Update Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 11 Νοεμβρίου 2014 Author #199 Share 11 Νοεμβρίου 2014 (edited) Και μια πιο καθαρη: Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο αυτό το στήσιμο με τις dragon παρα εκείνο με τις mini landscape. Ίσως και να άξιζε η ταλαιπωρία... Αν τις είχα πάρει εξ αρχής θα είχα δυνατότητα πολλές δοκιμές και ίσως ακόμα καλύτερο στήσιμο. Υ.Γ. Στην δεξια πίσω γωνια έβαλα micranthemoides. Vivipara δεν βρίσκω πουθενά. Αν το πάρει το μάτι σας πουθενά ενημερωστε. Έγινε επεξεργασία 11 Νοεμβρίου 2014 - iliasandro Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Νοεμβρίου 2014 #200 Share 11 Νοεμβρίου 2014 Παρα πολυ ωραιο και εμενα αυτες οι πετρες μου αρεσουν πιο πολυ Πισω αριστερα τι θα βαλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος