pit05 14 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Μια αναγνωριση εδω παρακαλω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 14 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Αυτο μου μοιάζει με ποδι ανεμωνης. Εχει πλοκαμάκια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Οκτωβρίου 2014 #3 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Ρε πετρο που το βρηκες αυτο? Μου μοιαζει με limpet που το εχουν καβαλησει hydroids ρε φιλε! Μοιαζουν και με νεαρες aptaisia,αλλα τοσες πολλες μαζεμενες εκει πανω το βλεπω δυσκολο. Φυσικα μπορει να κανω και λαθος ετσι,δεν ειμαι και ο ζακ,μια μαντεψια κανω Εχεις καμια καλυτερη φωτο?απο πανω η' στο πλαι? Επειδη δεν βλεπω καλα σε αυτη τη φωτο,σου μοιαζει καθολου σαν το παρακατω απο την κατω πλευρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 14 Οκτωβρίου 2014 Author #4 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Μιχαλη δεν μοιαζει με αυτο της φωτο σου. Εβγαλα και μια απο το πλαι αλλα δεν εστιαζει καλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Δεν εχει στομα δηλαδη απο την κατω πλευρα πετραν? Απο πανω εχει κελυφος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 14 Οκτωβρίου 2014 #6 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Τωρα που το βλεπω στο πλαι μοιάζει με κατι που ειχα κι εγω στην αρχή. Σαλιγκάρι που εχει πανω του hydroids (;. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 14 Οκτωβρίου 2014 Author #7 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Στομα σαν να βλεπω να εχει.. για κελυφος με μπερδευει πολυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 15 Οκτωβρίου 2014 #8 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Μιαζει μηπως με αυτο; http://www.melevsreef.com/critters/sand-skaters Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 15 Οκτωβρίου 2014 #9 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Για ριξε μια ματια και εδω δε βρηκα κατι να του μοιαζει ισως το αδικουν οι φωτο http://www.reeflex.net/kategorie/140.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος