John Samis Samaras 14 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Πριν κανα 2 εβδομάδες μου χάρισαν ενα ενυδρείο 100 λίτρα και ένα ψάρι πιθανότατα OSCAR. To ψάρι άρχισε να κάθεται στον πάτο ακίνητο και με γρήγορη αναπνοή. Εδώ και 2 μέρες είναι στην επιφάνεια. Χθές ξεκίνησα κάποια θεραπεία με τις οδηγίες ενός petshopa. Είμαι τελείως άσχετος και θέλω λιγη βοήθεια γιατι απο ότι κατάλαβα τα δεδομένα μου είναι χάλια. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 100λίτρα2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:10 Μήνες3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ:Άγνωστο 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ):255. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): Άγνωστο6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ):Κανένα7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ):258. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 1/7 60%9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ:13/10/201410. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ:Κάθε μέρα τροφή σε στίκ για μεγάλες κιχλίδες 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH:8,4KH:20GH:>21ΝΗ3 (αμμωνια):ΝΟ2(νιτρώδη):1mg/lΝΟ3(νιτρικά):20 mg/l2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ΣΤΙΚΣ: NαίΗλεκτρονική:ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 2. ΔΕΡΜΑ:Χλωμό3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: Λιθαργικό4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ):Άγνωστο5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ):Αυξημένη6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? :ΟΧΙ7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ:10/10/20148. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: sera omnipur2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:5ml3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:2 μέρες4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Καμία5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? :Οχι ακόμα6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Οχι ακόμα7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? :2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? :3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 14 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα και καλώς ήρθες Μια φωτό του ψαριού θα βοηθούσε... για να ειμαστε σιγουροι ως προς το ειδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 14 Οκτωβρίου 2014 #3 Share 14 Οκτωβρίου 2014 (edited) Το θέμα μεταφέρθηκε. //edit Καλώς ήρθες. Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2014 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Samis Samaras 14 Οκτωβρίου 2014 Author #4 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος