aka68 14 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα τρόμαξα,γιατί πήγε να σβήσει σε ανηφόρα το κορόλα μου, βούλωσε το φίλτρο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Ποσο καιρο εχεις να του κανεις σερβις?Τα toyota ειναι σκυλια,δεν παθενουν τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos 14 Οκτωβρίου 2014 #3 Share 14 Οκτωβρίου 2014 και τι ανηφορα πηγες να αναίβεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 14 Οκτωβρίου 2014 Author #4 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Σε ανηφόρα 10 % με ελάχιστα καύσιμα και σέρβις έχω να κάνω 2 χρόνια, λόγω του ότι δεν συμπλήρωσε χιλιόμετρα ! Να ανησυχώ, επειγόντως να κάνω σέρβις (κανονικά για Μάιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0nickgreek0 14 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 14 Οκτωβρίου 2014 να πας να στο βαλουν σε τεστερ να δεις μηπως και ειναι τπτ απο ηεκρολογικα,και καλο θα ηταν να κανεισ κανα σερβις και ας μην εχεις περασει τα χιλιομετρα... μηπως ειχες και λιγη βενζινα μεσα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 14 Οκτωβρίου 2014 Author #6 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Nαι, τα καύσιμα μου ήταν ελάχιστα, κοντά ρεζέρβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakozzz 14 Οκτωβρίου 2014 #7 Share 14 Οκτωβρίου 2014 μπορει να τραβηξε μάκα στα μπεκ επειδή είχες λίγα καυσιμα κ ήταν ανηφόρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 14 Οκτωβρίου 2014 Author #8 Share 14 Οκτωβρίου 2014 το φίλτρο βενζίνης μπορώ να το αλλάξω μόνος μου ή δεν παίζει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 14 Οκτωβρίου 2014 #9 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Σε ανηφόρα 10 % με ελάχιστα καύσιμα και σέρβις έχω να κάνω 2 χρόνια, λόγω του ότι δεν συμπλήρωσε χιλιόμετρα ! Να ανησυχώ, επειγόντως να κάνω σέρβις (κανονικά για Μάιο) Φίλε πρέπει να αλλάζεις λάδια και φίλτρο κάθε χρόνο, είτε έχεις συμπληρώσει τα χλμ είτε όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 14 Οκτωβρίου 2014 #10 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Τα φιλτρα ειναι σε δυσκολο μερος. Ο μηχανικος μου πεφτει απο κατω. Καλυτερα μην τα αλλαξεις μονος, ενας φιλος το ειχε κανει και επειδη δεν ειχε σφίξει καλα το φιλτρο λαδιου του έφυγε και εκαψε μοτερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 14 Οκτωβρίου 2014 #11 Share 14 Οκτωβρίου 2014 Εάν έκανε ρεταρίσματα, το πιο πιθανό είναι να έμεινε απο καύσιμο η τρόμπα με λίγη βενζίνη, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος