Jump to content

Άλγη Στις Πέτρες

george78

Recommended Posts

Καλησπερα .οι πέτρες που εχω ειναι κροκαλες κ έχουν γίνει κατα μαύρες με την άλγη .η άλγη ειναι σαν χνουδι μαύρο .γενικως βγάζω αρκετή άλγη φαίνετε κ στα τοιχώματα επίσης .τα ψαράκια (demasoni k labido)φαινονται υγιέστατα .πειραζει που υπαρχει τόση άλγη ;αν πειράζει ποιος ο τρόπος καταπολεμηςης;τα φώτα (μια μπλε κ μια λευκή λάμπα)τα ανάβω 6 ωρες την ημέρα αλλα τα απογεύματα μπαίνει κ το φως της ημέρας .

Η άλγη στα Αφρικάνικα (στις πέτρες τουλάχιστον) ειναι ευτυχία για κάθε Αφρικάνο. Η μπλε λάμπα πιστεύω παίζει ρόλο και ευθύνεται γι αυτό όπως και το φως του ήλιου που βαράει το ενυδρειο. Όπως και να 'χει όμως, άλγη θα έχεις οτι και να κάνεις. Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία να δούμε και το ενυδρειο; Στην άμμο και τα τζάμια πως πας απο άλγη;

Η μπλε λάμπα δε ταιριάζει στο γλυκό νερο πάντως, το κάνει πιο "θαλασσινο".

Το φως του ηλιου φιλαρακι!εχεις και φυτα;τα ψαρια δεν νομίζω να εχουν προβλημα!τουλαχιστον τα δικα μου δεν ειχαν!

Τραβα κουρτινες και κατεβαζε στορ την ωρα που χτυπαει στο ενυδρειο!

Γενναια αλλαγη νερου για τα ψαρια!τις πετρες βραστες!σκουπα βυθου και καθαρισμα φιλτρου αναλογα με την εξαπλωση!απο χημικα και θεραπεια καποιος ας παραπεμψει δεν γνωριζω!

• Like 1

Πανο μιλαει για μαυρη μαλλον τριχωηδη!καμια φωτο;

Σταυρο απο οτι έχω καταλάβει χωρίς να δω φωτογραφίες, μιλάμε για καφε άλγη. Γιατι να παει σε χημικά και θεραπεία; Κατ' αρχήν θα βγάλει πάλι σε καμία 15αριά μέρες και δεύτερον δεν ειναι κάτι επικίνδυνο για τα ψάρια, ίσα ίσα που τη γουστάρουν κι όλας. Ασε που τη ζημιά πιστεύω την κάνει και η μπλε λάμπα.

.....χνούδι λέει, γι' αυτο το μυαλό μου παει στην καφε.

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Οχι δεν ειπα να παει σε θεραπεια,ειπα οτι δεν ξερω αν ταιριαζει καποια θεραπεια!ναι απλα αν του φαινεται αντιαισθητικο ας την καθαρισει-πλενει!για την λαμπα δεν εχω ιδεα!εγω την πατησα απο το φως και στα σημεια που χτυπουσαν οι ακτινες!

Φίλε μου george78, σε παρακαλω συμπλήρωσε μια φόρμα δίνοντας όλες τις πληροφορίες για το ενυδρειο σου και βάλε και φωτογραφίες να δούμε τι σόι άλγη ειναι.

Εετσι!

Δε το ζήτησα γι' αυτόν ...... για να μη τσακωθούμε εμείς οι δυο το ζήτησα! Αααααχαχαχαχα!

Σωστος!γιατι ετοιμος ημουν να βγαλω μαχαιρι!η μαλλον...τσιμπιδα...μου φυγε η δεξια βαλτσινερια κατσε λιγο!

Φίλε μου george78, σε παρακαλω συμπλήρωσε μια φόρμα δίνοντας όλες τις πληροφορίες για το ενυδρειο σου και βάλε και φωτογραφίες να δούμε τι σόι άλγη ειναι.

Τι φόρμα να συμπληρώσω κ που;νομιζω οτι το εχω κάνει παλιότερα ...

Σταυρο απο οτι έχω καταλάβει χωρίς να δω φωτογραφίες, μιλάμε για καφε άλγη. Γιατι να παει σε χημικά και θεραπεία; Κατ' αρχήν θα βγάλει πάλι σε καμία 15αριά μέρες και δεύτερον δεν ειναι κάτι επικίνδυνο για τα ψάρια, ίσα ίσα που τη γουστάρουν κι όλας. Ασε που τη ζημιά πιστεύω την κάνει και η μπλε λάμπα.

.....χνούδι λέει, γι' αυτο το μυαλό μου παει στην καφε.

Ναι κ εγω νομιζω οτι η λάμπα την κανει.απλα δεν εχω πρόβλημα με την άλγη αλλα ρώτησα αν επηρεάζει τα ψαρια αρνητικά ...παντως με το που το καθαρίζω ,το ενυδρειο,σε μια εβδομαδα εχει εμφανιστεί παλι.φυσικα βγαίνει κ στο τζαμί κ μπροστά κ παντού ...φυσικα τις πέτρες δεν τις καθαρίζω.μονο τα τζάμια κ την "πλάτη"...

Αν δεν μεταβαλει την ποιοτητα και τις τιμες του νερου δεν νομιζω!τα ψαρια ειναι σκυλια!κανε μετρησεις καπου καπου!δεν φευγει γιατι ειναι παντου!και στα φυτα!

Όπως προείπαν τα παιδιά. Η λάμπα και το φυσικό φως.

Από μετρήσεις, φίλτρανση, κυκλοφορία πως είσαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...