Giannis-malawi 27 Μαρτίου 2007 #1 Share 27 Μαρτίου 2007 καλησπερα σε ολους.. θελω να αγορασω υγρα τεστ,ομως εχω μπερδευτει λιγο.. εσεις ποια μου προτεινετε?εκτος απο τις aquarium pharmacheutical,τα οποια απο οτι ξερω ειναι τα καλυτερα.. επειδη αγορασα μεσα στις τελευταιες 2 βδομαδες τα παντα για το νεο μου ενυδρειο,θα ηθελα κατι πιο οικονομικο απο αυτα για αρχη.. γνωριζετε καποια αξιοπιστη εταιρια,με σχετικα καλη τιμη??jbl,sera κτλ..αξιζουν? σας ευχαριστω.. φιλικα,Γιαννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 27 Μαρτίου 2007 #2 Share 27 Μαρτίου 2007 ΑΡΙ και πάλι ΑΡΙ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Black_dragon_ 27 Μαρτίου 2007 #3 Share 27 Μαρτίου 2007 καλησπερα σε ολους.. θελω να αγορασω υγρα τεστ,ομως εχω μπερδευτει λιγο.. εσεις ποια μου προτεινετε?εκτος απο τις aquarium pharmacheutical,τα οποια απο οτι ξερω ειναι τα καλυτερα.. επειδη αγορασα μεσα στις τελευταιες 2 βδομαδες τα παντα για το νεο μου ενυδρειο,θα ηθελα κατι πιο οικονομικο απο αυτα για αρχη.. γνωριζετε καποια αξιοπιστη εταιρια,με σχετικα καλη τιμη??jbl,sera κτλ..αξιζουν? σας ευχαριστω.. φιλικα,Γιαννης Εγώ ότι έχω πάρει έως τώρα είναι sera μα οτιδήποτε όχι μόνο τεστάκια, και είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα, δεν έχω παράπονο από τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 27 Μαρτίου 2007 #4 Share 27 Μαρτίου 2007 ΑΡΙ και πάλι ΑΡΙ... Συμφωνώ και πάλι με τον Filoxeno. Καλά είναι όμως και αυτά της watrelife. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaitO 27 Μαρτίου 2007 #5 Share 27 Μαρτίου 2007 API , Tropic Marin Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 27 Μαρτίου 2007 #6 Share 27 Μαρτίου 2007 API! Είναι πιο ακριβά, αλλά και η ποσότητα (ml) είναι μεγαλύτερη, άρα πολλά παραπάνω τεστ σε σχέση με άλλες μάρκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 28 Μαρτίου 2007 Author #7 Share 28 Μαρτίου 2007 σας ευχαριστω ολους παιδια!! με πεισατε..θα παω για τις api..τοσα και τοσα δινουμε,αμα ειναι να ειμαι σιγουρος.. φιλικα,Γιαννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 28 Μαρτίου 2007 #8 Share 28 Μαρτίου 2007 Της Τετρα και JBL ειναι εζισου καλα και αζιοπιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 28 Μαρτίου 2007 Author #9 Share 28 Μαρτίου 2007 Της Τετρα και JBL ειναι εζισου καλα και αζιοπιστα ευχαριστω πολυ στρατο.. τα jbl σκοφτομουν σαν εναλλακτικη,αλλα δεν ξερω.. σε ευχαριστω για την απαντηση οπως και να εχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 29 Μαρτίου 2007 Author #10 Share 29 Μαρτίου 2007 παιδια,σας ευχαρισρω πολυ ολους.. αγορασα σημερα τεστ,τελικα της api.. σας ευχαριστω και παλι ολους για την βοηθεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος