BillyD 10 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Ειμαι και εγω νεος στο χομπυ και θα ηθελα την βοηθεια σας καθως αρχαριος. Μας δωρισαν ενα 30 λιτ SunSun (κινεζικο!!) για τον πιτσιρικα, με ενα χρυσοψαρο. Σε 2 μερες το καημενο εως να φτιαξω το ενυδρειο μας αφησε. Οποτε το παιδι στο Πετ μου προτεινε ναβαλω guppies. Ετσι και εγω το εστεισα με θερμοστατη , εκανα οτι μου ειπε για τα βακτηρια , αντιχλωριο , εβαλα και δυο φυτα και ενα φυσικο ξυλο. Απο ψαρακια μου εδωσε 1 αρσενικο και 5 θηλυκα απο τα οποια ταδυο ηταν ετοιμα να γενησουν. Τα ψαρακια πηγαιναν καλα για 2εβδομαδες περιπου ομως μολις γενησε η πρωτη αμεσως πεθανε - ειχε γινει νωχελικη καο κολυμπουσε μονη της. Η δευτερη που ειχε μικρα και ο αρσενικος παρουσιασαν προβλημα στις ουρες τους. Πηρα το eSHa 2000 & Exit και εκανα θεραπεια για 3 ημερες οπως ελεγε αλλα δεν τα εσωσα. Εν τωμεταξυ εχω δει και 2 μικρα να κρυβονται στα φυτα. Επιπλεον εχω παρει και ενα zeo-carb -μου ειπε πως θα βοηθησει για τυχον αμωνια. Τελος παρατηρω οτι μολις βαζω τον αερα το οποιο το εχω βαλει να βγαζει αερα κατω απο το ξυλο μενει αφρος στην επιφανεια. Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να ταλαιπωρω τα ψαρακια μου, ειναι μικρο το ενυδρειο για 4,5 guppies ? ειχαν προβλημα εξ αρχης? Μπορει να μπηκα απο σποντα στο τρυπακι αλλα ειναι ωραιο απλα δεν θελω να ειμαι και επιβλαβης για τα ψαρακια. Ευχαριστω και την κατανοηση σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα. Επειδή τα θέματα στην συγκεκριμένη κατηγορία κλειδώνουν μετά από μερικές ημέρες , άνοιξε ένα νέο θέμα εδώ. Ρίξε μια ματιά και στα θέματα που βρίσκονται στην υπογραφή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 10 Οκτωβρίου 2014 #3 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα και καλώς ήρθες Δυστυχως για σενα και τα ψάρια, ο πετσοπας ξεπουλησε οτι ειχε και δεν ειχε μεσα σε λιγες μερες...!!! Υπομονη θέλει και να μην τον ξανακούσεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Καλώς ήρθες! (και από εδώ) Όπως στα είπανε, και για ό,τι χρειαστεί μη διστάσεις να ρωτήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 10 Οκτωβρίου 2014 #5 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 10 Οκτωβρίου 2014 #6 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 10 Οκτωβρίου 2014 #7 Share 10 Οκτωβρίου 2014 καλως ηρθες και καλη διαμονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 10 Οκτωβρίου 2014 #8 Share 10 Οκτωβρίου 2014 καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 10 Οκτωβρίου 2014 #9 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Καλως ήρθες φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 11 Οκτωβρίου 2014 #10 Share 11 Οκτωβρίου 2014 Καλως ηρθες και ευχομαι καλη διαμονη και καλη επητυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Οκτωβρίου 2014 #11 Share 11 Οκτωβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 11 Οκτωβρίου 2014 #12 Share 11 Οκτωβρίου 2014 Καλώς ήρθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Οκτωβρίου 2014 #13 Share 11 Οκτωβρίου 2014 Καλώς όρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts