DeLk 5 Δεκεμβρίου 2014 #51 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Για αριστερά δεν λέω κάτι αφού θα το αλλάξεις. Δεξιά τώρα, ρίξε την πέτρα που έχει στην άκρη του νταμαριού μπροστά όπως σου είχα πει βάλε κάπως δίπλα/πίσω τη μεγάλη.. Όσο για τα ψάρια μην σε ανησυχεί, Μετά τις 20 θα στα στείλω (22-24) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 5 Δεκεμβρίου 2014 #52 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις καμιά από τις πέτρες σου κάθετα; Πιστεύω θα δείξει πιο φυσικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 5 Δεκεμβρίου 2014 Author #53 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Για αριστερά δεν λέω κάτι αφού θα το αλλάξεις. Δεξιά τώρα, ρίξε την πέτρα που έχει στην άκρη του νταμαριού μπροστά όπως σου είχα πει βάλε κάπως δίπλα/πίσω τη μεγάλη.. Όσο για τα ψάρια μην σε ανησυχεί, Μετά τις 20 θα στα στείλω (22-24) Μάλλον θα αλλάξει γενικά, Αυτό που παρατήρησα είναι ότι οι τέρμα αριστερά και τερμα δεξιά είναι πολύ στοιχισμένες. Μάλλον θα βγουν έξω και θα ξαναμπούν μέ άλλη διάταξη, θα δούμε, θα σας ζαλίσω μέχρι να βρω την καλύτερη τοποθέτηση (υπομονή...) Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2014 - Frangisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 5 Δεκεμβρίου 2014 #54 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Το θέμα είναι να έχεις όρεξη, αν την έχεις όλα εύκολα είναι.. Πάντως ψάχτο μήπως βρεις πέτρες πιο κοντές, πιστεύω θα βγει πιο εύκολα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 5 Δεκεμβρίου 2014 Author #55 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Σ'αυτό έχεις δίκιο, θα φέρω από Δευτέρα κι άλλες πέτρες (τώρα που είδα τι βολεύει καλύτερα) Ευτυχώς ο Βαρνάβας έχει πολύ πράμα και την Κυριακή θα πάει ξανά εκεί ένας φίλος... Όρεξη και υπομονή υπάρχει, οπότε πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλό στο τέλος...;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 5 Δεκεμβρίου 2014 #56 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που σου προτείνω είναι αν έχεις τη δυνατότητα, πάρε περισσότερες πέτρες από όσες θα χρειαστείς, όλο και κάτι δεν θα σου κάθεται καλά! Θα αλλάξεις όλες τις πέτρες ή θα προσθέσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 5 Δεκεμβρίου 2014 Author #57 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Θα βγάλω μάλλον κάποιες μεγάλες και θα προσθέσω μικρότερες (από Δευτέρα η νέα φουρνιά όμως) Για την ώρα θα προσπαθήσω να φτιάξω τη διάταξη με τις νέες αφίξεις να προστεθούν σε ύψος στο νταμάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 5 Δεκεμβρίου 2014 #58 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Ωραία περιμένουμε τότε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #59 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Οι αλλαγές έγιναν, ακόμα όμως δε ήρθαν νέες πέτρες δυστυχώς, οπότε είμαι αναγκασμένος να παίξω με αυτές που έχω (για την ώρα) Πως το βλέπετε, είναι καλύτερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 8 Δεκεμβρίου 2014 #60 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλύτερο έγινε! Στην προτελευταία φωτό μπορείς να χώσεις την αριστερή πέτρα λίγο στην άμμο και να αφήσεις μικρότερο κενό; Επίσης στην τελευταία γίνεται να "ρίξεις" την επίπεδη πέτρα αριστερά πάνω στην άλλη που είναι κάτω ή είναι οι άλλες από πάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #61 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Στην προτελευταία φώτο η πέτρα αυτή αν δεις πατάει πάνως σε άλλη που είναι σχεδόν μέσα στην άμμο ολόκληρη. Αυτές που είναι μέσα στην άμμο φοβάμαι λίγο να τις πειράξω, γιατί μετά δεν θα πατήσουν καλά στο ενυδρείο (θα υπάρχει άμμος ενδιάμεσα) το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τη φέρω λίγο πιο μπροστά ώστε να πατήσει στην άμμο. Στην τελευταία φώτο "επίπεδη" εννοείς την τρίτη όπως μετράμε από κάτω προς τα πάνω; (νομίζω ότι γίνεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 8 Δεκεμβρίου 2014 #62 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Ναι για αυτή λέω! Δεξιά τώρα, τουλάχιστον βάλε την να πατάει στην άμμο, γιατί δεν μου κάθεται καλά στο μάτι όπως είναι τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #63 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Δίκιο έχεις... θα το κάνω το βράδυ (για την άλλη αριστερά θα δοκιμάσω να το κάνω αυτό που λες να δω πως θα κάτσει) Έγινε επεξεργασία 8 Δεκεμβρίου 2014 - Frangisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 8 Δεκεμβρίου 2014 #64 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θα πρότεινα αν γίνεται, κάποιος από την ομάδα της Αφρικής να φτιάξει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για το στήσιμο και σε τι χρησιμεύει το κάθε τι, ώστε να βοηθήσουν τους μελλοντικούς χτίστες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 8 Δεκεμβρίου 2014 #65 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Και να υπήρχε οδηγός, όλα υποκειμενικά είναι.. Τα μόνο στάνταρ είναι να έχει κρυψώνες και περάσματα. Όλα τα άλλα όπως στήσιμο, είδος - χρώμα πετρών, το πόσο φυσικό φαίνεται, είναι τελείως υποκειμενικά, οπότε δύσκολο το βλέπω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #66 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Τελευταίες βελτιώσεις... για να δούμε τι πετύχαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 8 Δεκεμβρίου 2014 #67 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ καλύτερο έγινε!! Παίξε λίγο με την τέρμα πάνω αριστερά πέτρα αν γίνεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #68 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Είναι πολύ μικρή και δεν ξέρω τι θα μπορούσα να την κάνω, την έβαλα έτσι για να δημιουργεί ένα επιπλέον θαλάμι... Θα το ψάξω όμως... (οι συμβουλές σου πάντως βοήθησαν πολύ στο αποτέλεσμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 8 Δεκεμβρίου 2014 #69 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Απλά δεν μου κάθεται καλά στο μάτι έτσι όπως την έχει ακουμπήσει.. Γύρνα τη λίγο από 'δω, λίγο από εκεί, λίγο πλάγια, κάτι θα κάνεις ΥΓ. Για αυτό είναι το φόρουμ, για να παίρνουμε συμβουλές!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 8 Δεκεμβρίου 2014 #70 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα τι ψαρια θα βαλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 8 Δεκεμβρίου 2014 #71 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Και για να καταλάβεις πόσο καλή δουλειά έχεις κάνει σαν "αρχάριος" στα νταμάρια, σύγκρινε με το πρώτο δικό μου (2012) (Αγνόησε τα σκαλάρια και το πλέκο :P) Έγινε επεξεργασία 8 Δεκεμβρίου 2014 - DeLk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #72 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Julies θα μπούνε... Η αλήθεια είναι ότι εδώ μέσα έμαθα τι θα πει ενυδριοφυλία, εδώ έμαθα πως να στήσω το πρώτο μου ενυδρείο και τώρα εδώ ξαναήρθα για να κάνω το πρώτο μου αφρικανικό. Aquazone (και τα υπέροχα μέλη του) Rules !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Δεκεμβρίου 2014 #73 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Julies θα μπούνε... Η αλήθεια είναι ότι εδώ μέσα έμαθα τι θα πει ενυδριοφυλία, εδώ έμαθα πως να στήσω το πρώτο μου ενυδρείο και τώρα εδώ ξαναήρθα για να κάνω το πρώτο μου αφρικανικό. Aquazone (και τα υπέροχα μέλη του) Rules !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 8 Δεκεμβρίου 2014 #74 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Να ξερεις παντως οτι για τα τζουλις δεν χρειαζεται τοσο υψος στο νταμαρι.Την περισσοτερη ωρα θα σουλατσαρουν στον βυθο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 10 Δεκεμβρίου 2014 #75 Share 10 Δεκεμβρίου 2014 πολυ ομορφο το στησιμο και πολυ ομορφα τα ψαρακια που θα βαλεις, αλλα οπως λεει και ο φιλος απο πανω, κυριος θα ειναι κοντα στον βυθο τα ψαρια αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος