toykaki 9 Οκτωβρίου 2014 #1 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα εχω ερθει αθηνα και θελω να στησω εδω ενυδρειο.Ηθελα να ρωτησω καταρχην εαν γνωριζει καποιος στην δυτικη αττικη που μπορω να βρω λευκη αμμο (προφανως οχι σε πετ αλλα απο καποια μαντρα με οικοδομικα υλικα).επισς για φυτεμενο που θελω πρεπει κατω απο την αμμο να βαλω καποιο υποστρωμα (να βαλω καποιο υποστρωμα εννοω και απο πανω να ριξω αμμο)?θα βοηθησει?Εγω τοσα χρονια που εχω δεν εχω βαλει κατω απο την αμμο κατι,αλλα λεω μοιπως βοηθαει καπου,για εως μετρια φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 9 Οκτωβρίου 2014 #2 Share 9 Οκτωβρίου 2014 http://xomatexniki.gr/%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%CF%86%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%87%CF%89%CE%BC%CE%B1.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 9 Οκτωβρίου 2014 Author #3 Share 9 Οκτωβρίου 2014 κανει η λευκη ψηλη για φυτεμενο?να φανταστω ναι ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαγδαληνή 9 Οκτωβρίου 2014 #4 Share 9 Οκτωβρίου 2014 κανει, αλλά ετσι και πιάσει άλγη ή βρώμα.. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 9 Οκτωβρίου 2014 Author #5 Share 9 Οκτωβρίου 2014 ναι αυτο ισχυει και το σκεφτομαι,απλα θα γινει λιγο πιο μπεζ προς σκουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 9 Οκτωβρίου 2014 #6 Share 9 Οκτωβρίου 2014 Το ιδανικότερο για φυτεμένο ενυδρείο πιστεύω είναι το ψιλόκοκκο χαλίκι. Εξαρτάται και το τι θες να στήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 9 Οκτωβρίου 2014 Author #7 Share 9 Οκτωβρίου 2014 να πω την αληθεια μου αρεσει πολυ με το φωτισμο το λευκο κατω,τωρα το τι θελω να στσω ουτε εγω το ξερω δυστχος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 9 Οκτωβρίου 2014 Author #8 Share 9 Οκτωβρίου 2014 ξερει καποιος που μπορω να βρω ετσι λεπτοκοκο χαλικι λευκο κατα προτιμησει?αλλιως μεσαιου μεγεθους κατι σαν αυτο http://www.petsupermarket.gr/6949/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/dophin-polish-white-stone-s-15cm-10kg.html ...Ρωταω εαν υπαρχει καπου πιο φθηνα οπως συμβαινει π.χ με την αμμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 10 Οκτωβρίου 2014 #9 Share 10 Οκτωβρίου 2014 ξερει καποιος που μπορω να βρω ετσι λεπτοκοκο χαλικι λευκο κατα προτιμησει?αλλιως μεσαιου μεγεθους κατι σαν αυτο http://www.petsupermarket.gr/6949/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/dophin-polish-white-stone-s-15cm-10kg.html ...Ρωταω εαν υπαρχει καπου πιο φθηνα οπως συμβαινει π.χ με την αμμο.. Αυτό πάντως, λεπτόκοκκο δεν το λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 10 Οκτωβρίου 2014 Author #10 Share 10 Οκτωβρίου 2014 (edited) οντως δεν ειναιαυτο που εδειξα στην φωτο... Tελικα βρηκα λευκο με ετσι μικρα διαφορα απο μια μαντρα με υλικα και πηρα 20κιλα 2,50Ε ..Οπως επισης με τις λαμπες εχει 2 t8 20w..Tι προτεινται να βαλω για φυτα εως μετριας απαιτησεις??. Έγινε επεξεργασία 10 Οκτωβρίου 2014 - toykaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 10 Οκτωβρίου 2014 #11 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Για ριξε μια ματια στα φυτα ποια σου αρεσουν. http://www.aquazone.gr/forums/topic/86082-oeoou-iaa-auoc-oi-aaeiu-aeooeiessao/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 10 Οκτωβρίου 2014 Author #12 Share 10 Οκτωβρίου 2014 πρωτου τα φυτα να πω πως μετα αντιλφθηκα οτι ειναι σβεστολιθικο το υποστρωμα,κατα ποσο επειραζει την αναπτυξη των φυτων αυτο?και εκτος απο ζωοτοκα γκαπυ πλατυ μπορω να βαλω κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 10 Οκτωβρίου 2014 Author #13 Share 10 Οκτωβρίου 2014 επισης ποσο ανεβαζει ενα ασβεστολιθικο υποστρωμα την σκληρώτητα?τι τιμες δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 10 Οκτωβρίου 2014 #14 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Σε κάποιο βαθμό επηρεάζει την ανάπτυξη σε μερικά είδη. Δεν νομίζω εκτός από ζωοτόκα να μπορέσεις να βάλεις τίποτα άλλο. Το πόσο θα ανεβάσει την σκληρότητα δεν νομίζω να μπορεί να υπολογιστεί εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 10 Οκτωβρίου 2014 Author #15 Share 10 Οκτωβρίου 2014 (edited) οποτε μαλλον να μην την βαλω...?? Έγινε επεξεργασία 10 Οκτωβρίου 2014 - toykaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 10 Οκτωβρίου 2014 Author #16 Share 10 Οκτωβρίου 2014 http://www.baufox.com/%CF%87%CE%B1%C...2?pagenumber=1Αυτα ειναι καταλληλα για ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 10 Οκτωβρίου 2014 #17 Share 10 Οκτωβρίου 2014 Για εύκολα προς μέτρια φυτά δε νομιζω να εχεις προβλήματα με τη σκληρότητα του νερού. Για τα ψάρια που θες επίσης θα είσαι οκ. Κατα τη γνώμη μου είναι καλύτερο να βάλεις ενα ουδέτερο υπόστρωμα ώστε να μπορείς να ρυθμίσεις τη σκληρότητα ανάλογα με τα ψάρια που θες κάθε φορά χωρίς να ξεστήνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 11 Οκτωβρίου 2014 Author #18 Share 11 Οκτωβρίου 2014 Tελικα πηγα πηρα απο χωματεχνικη μαυρη ψιλοκκοκη http://xomatexniki.gr/%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1-%CF%86%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%87%CF%89%CE%BC%CE%B1.php ...Την δευτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 11 Οκτωβρίου 2014 Author #19 Share 11 Οκτωβρίου 2014 (edited) ειναι σαν αυτη που εχουν τα γηπεδα 5χ5? βγαζει πολυ μαυριλα την εχω κανει τοσα νερα και ακομα.... Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2014 - toykaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthimisv 12 Οκτωβρίου 2014 #20 Share 12 Οκτωβρίου 2014 Τι κοκκομετρίας είναι φίλε μου γιατί σκέφτομαι να πάω και' γω μια βόλτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 12 Οκτωβρίου 2014 Author #21 Share 12 Οκτωβρίου 2014 (edited) θα σε γελασω ακριβος δεν ξερω περιπου γυρω στα 0.3-0.4μμ?αλλα θελει παρα παρα παρα πολυ πλυσιμο...κατι ακομα λετε να βαλω κατω απο αυτα κανενα υποστρωμα για φυτα?Το χαλικι εχει μπει στο ενυδρειο αλλα ολο και κατι θα κανουμε.. Έγινε επεξεργασία 12 Οκτωβρίου 2014 - toykaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthimisv 12 Οκτωβρίου 2014 #22 Share 12 Οκτωβρίου 2014 Ανάλογα τι φυτά θα βάλεις. Τα πολύ εύκολα δε χρειάζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 12 Οκτωβρίου 2014 Author #23 Share 12 Οκτωβρίου 2014 ευκολα εως μετρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Οκτωβρίου 2014 #24 Share 13 Οκτωβρίου 2014 Αν θες μπορείς να το ενισχύσεις με κάποιο υπόστρωμα για φυτεμένο ενυδρείο μέχρι να παλιώσει ο βυθός σου και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες. Εξαρτάτε και από τι και πόσα φυτά θα βάλεις. Αν έχεις σκοπό για ένα πλούσια φυτεμένο ενυδρείο, καλό θα είναι να υπάρχει. Το υπόστρωμα του ενυδρείου σου είναι από τα σημαντικότερα τμήματα. Αν το στήσεις και θες μετά να κάνεις κάποια αλλαγή, θα πρέπει να ξεστήσεις όλο το ενυδρείο. Οπότε ότι κάνεις θέλει λίγο σκέψη πρώτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 15 Οκτωβρίου 2014 Author #25 Share 15 Οκτωβρίου 2014 Κατι ακομα εχει κολληση απο το υποστρωμα (σκονη μαλλον δεν ξεπλυθηκε καλα) στα τζαμια με πιο τροπο θα φυγει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος