toykaki 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #51 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 εχω 7gh και 8Kh και εχω 3 μερες την αμμο μεσα,χωρις Α/Ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 28 Δεκεμβρίου 2014 #52 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 εχω 7gh και 8Kh και εχω 3 μερες την αμμο μεσα,χωρις Α/Ο Και στη βρύση τι τιμές έχεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #53 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 (edited) δεν εχω μετρηση ποτε...τι σημασια εχει? Έγινε επεξεργασία 28 Δεκεμβρίου 2014 - toykaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Δεκεμβρίου 2014 #54 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν εχεις μετρησεις και απο τη βρυση σου πως θα συγκρινεις αυτες του ενυδρειου για να δεις τι παιζει με την αμμο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 28 Δεκεμβρίου 2014 #55 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ σωστά, πρέπει μα δεις αν η βρύση σου έχει χαμηλότερη σκληρότητα και ανεβαίνει στο ενυδρείο σημαίνει ότι είναι ασβεστολιθική η άμμος, αν έχεις 7 στη βρύση 7 και στο ενυδρείο είσαι ΕΝΤΑΞΕΙ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #56 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 σωστοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #57 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 τις βρυσς ειναι 11gh ...Οποτε ειμαι οκ,να ρωτησω κατι ακομα εαν ηταν ασβεστολιθικο ποσο θα μου το ανεβαζε περιπου?επισεις εσεις βρυσεις (απο περιεργια) ποσο εχετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 29 Δεκεμβρίου 2014 #58 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 τις βρυσς ειναι 11gh ...Οποτε ειμαι οκ,να ρωτησω κατι ακομα εαν ηταν ασβεστολιθικο ποσο θα μου το ανεβαζε περιπου?επισεις εσεις βρυσεις (απο περιεργια) ποσο εχετε? Της βρύσης το GH είναι 11 και του ενυδρείου 7 ; Κάνεις κάποια προετοιμασία στο νερό με τύρφη ή βάζεις τύρφη στο ενυδρείο ; Το ενυδρείο πόσο καιρό τρέχει ; Μήπως έχεις πολλά σαλιγκαρια στο ενυδρείο ; Είναι μεγάλη η διαφορα 11 με 7 , δεν εξηγείται Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #59 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 ναι με τυρφη το ειχα κανει αυτο το νερο που εχω βαλει τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #60 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 αν ηταν ασβεστολιθηκη ποσο θα μου πηγαινε το Ph απο 11?χωρις την χρηση τυρφης..πες οτι στο νερο προσθετω αμμο μετα απο 3-4 μερες ποσο περιπου θα ανεβαινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 29 Δεκεμβρίου 2014 #61 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 αν ηταν ασβεστολιθηκη ποσο θα μου πηγαινε το Ph απο 11?χωρις την χρηση τυρφης..πες οτι στο νερο προσθετω αμμο μετα απο 3-4 μερες ποσο περιπου θα ανεβαινε? Δεν θα σου ανέβαζε το PH 11 βρε, δεν θα ζούσε τίποτα τότε εκει μέσα, το GH θα σου ανέβαζε αλλά και το PH. Τη τύρφη την έχεις στο ενυδρείο ή στο βαρέλι προετοιμασίας ; Αν την έχεις στο βαρέλι, τότε πριν την αλλαγή μετρας το νερό από το βαρέλι και στην επόμενη αλλαγή μετρας του ενυδρείου και τότε θα δεις αν η τιμή του GH αλλάζει μέσα στο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #62 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 σε βαρελι την εχω,ναι το gh εννοουσα οχι το Ph..εκ παραδρομς.ποσο μπορει να μου την ανεβαζε,εδω ειναι η απορια μου ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 29 Δεκεμβρίου 2014 #63 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Αφου κάνεις προετοιμσία σε βαρέλι, τότε μετρας το νερό πριν το βάλεις στο ενυδρείο και μετρας στην επόμενη αλλάγη το νερό του ενυδρείου, ετσι θα δεις πόσο επηρεάστηκε το νερό του ενυδρείου από τα υλικά που έχεις μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Δεκεμβρίου 2014 #64 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Κανεις δεν μπορει να σου πει ποσο μπορει να στο ανεβασει. Μετρα στο βαρελι ποσο εχεις και μετα στο ενυδρειο.Αν βρεις διαφορες τοτε εχεις θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #65 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 καλος ,κατι ακομα σχετικα με τα πετρωματα σαφως μη ασβεστολθηκες πετρες,εχετε να μου προτειναιτε καποιες με ενδιαφερει η ομορφια αλλα κυριος το να ΜΗΝ ειναι σιγουρα ασβεστολιθηκες?και απο που μπορω να τις αγορασω-παρω?ειμαι απο καβαλα οπως ξερετε και δεν εχω και πολυ καλη γνωση απο εδω,εαν καποιος δεν θελει να πει μαγαζι ή κατι τετοιο για να μην θεωρηθει διαφημιση ας μου στειλει Π.μ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Δεκεμβρίου 2014 #66 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Ξυλοπετρες και λαβα. Τωρα απο που θα τις παρεις δεν ξερω να σου,πολλα μαγαζια με ειδη κηπου εχουν και απο τις 2 πετρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toykaki 29 Δεκεμβρίου 2014 Author #67 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 ειναι καταλληλες για εναποθετηση αυγων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος