lykourgos 9 Οκτωβρίου 2014 #26 Share 9 Οκτωβρίου 2014 αλήθεια?! θυμαμαι που σε είχα ρωτήσει.. ακόμα περιμένεις!?! έχεις επικοινωνήσει μαζί τους?? τους είχα στείλει και γω ένα e-mail εκείνο το καιρό αλλα δε πήρα απάντηση ποτέ.. Εχω επικοινωνήσει μαζι τους και μου απαντάνε η αληθεια ειναι οτι το ειχα αφήσει λίγο το θεμα λόγω δουλειάς αλλα απο Δευτέρα θα το κυνηγήσω να τα στειλει του τα εχω πληρώσει εδω και δυο μήνες γενικά ειναι δύσκολοι αυτη στους Έλληνες δεν ξερω γιατι εγω έβαλα μια φίλη μου απο Αγγλία και τους έστειλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 9 Οκτωβρίου 2014 #27 Share 9 Οκτωβρίου 2014 μεταφορικά πόσο σου ζητήσανε? παράδοση σε πόσες μέρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 22 Οκτωβρίου 2014 #28 Share 22 Οκτωβρίου 2014 Παιδια, το filefish που λενε πολλοι δεν κανει τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 22 Οκτωβρίου 2014 #29 Share 22 Οκτωβρίου 2014 Παιδια, το filefish που λενε πολλοι δεν κανει τιποτα?Εξαιρετικη δουλεια κανει Πέτρο, απλα οπως και η πεταλούδα, δεν μπορούν να φάνε αυτες που ειναι χωμενες αναμεσα σε βράχια που δεν τις φτάνουν και αμα μεινει έστω κατι μικρο μετα ξαναβγαίνουν.Βεβαια, στο παρελθον που ειχα και εγω καποιο θεμα με aptasias (πριν γινει τεράστιο, ηταν απλα μεγαλο) το χειρίστηκα με πεταλούδα για τα μεσαία και μικρα aptasias ενω τα μεγαλα τα βομβάρδιζα με ενέσεις Kalkwasser. Μετα απο δυο μηνες δεν έμεινε τιποτα, αλλα ειχα χωρο αναμεσα στα βράχια γενικα καλο. Απλα κρατά αυτο στην εξίσωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 22 Οκτωβρίου 2014 #30 Share 22 Οκτωβρίου 2014 Ισως με συνδιασμο με γαριδα peppermind να εχεις καλητερα αποτελεσματα, ολα παιζει πτι οτι παιζει και με τα filefish/butterfly, ισως τις χτυπησουν ισως και οχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 22 Οκτωβρίου 2014 #31 Share 22 Οκτωβρίου 2014 (edited) η πεταλουδα που λετε δεν χτυπαει κοραλια,ζωανθους κλπ? Για αυτο το ψαρακι δεν μιλαμε? (Chelmon rostratus) http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+25+212&pcatid=212 Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2014 - submarine1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Οκτωβρίου 2014 #32 Share 22 Οκτωβρίου 2014 η πεταλουδα που λετε δεν χτυπαει κοραλια,ζωανθους κλπ? Για αυτο το ψαρακι δεν μιλαμε? (Chelmon rostratus) http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+25+212&pcatid=212 Ευγένιε ειναι reef safe το ψαράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Οκτωβρίου 2014 #33 Share 22 Οκτωβρίου 2014 Τα κλαμ μπορεί να σου τσιμπήσει μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 22 Οκτωβρίου 2014 #34 Share 22 Οκτωβρίου 2014 η πεταλουδα που λετε δεν χτυπαει κοραλια,ζωανθους κλπ? Για αυτο το ψαρακι δεν μιλαμε? (Chelmon rostratus) http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+25+212&pcatid=212 Ναι Ευγένειε, εχεις δίκιο. Ολες οι πεταλούδες εχουν στη διατροφή τους και κοράλλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 22 Οκτωβρίου 2014 #35 Share 22 Οκτωβρίου 2014 (edited) Αυτο εχω ακουσει κι εγω. Βασικα εδω http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+25+212&pcatid=212 σαν reef safe λεει : with caution ! Οπωτε ειναι ενα ρισκο και αυτο.Μπορει να αρχιζει να κουρευει ξενιες, να τσιμπαει ζωανθους, κλπ. Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2014 - submarine1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 22 Οκτωβρίου 2014 #36 Share 22 Οκτωβρίου 2014 (edited) Caution should be exercised if housing these fish in a reef aquarium. They may pick on invertebrates, especially anemones and feather dusters. They are an excellent fish when used to control aiptasia, or glass anemones, in the reef aquarium. Προτιμω γαριδα αν και ειναι πανεμορφο ψαρακι. Ομως τα σκουληκια τα υπεραγαπω!!! (Μεχρι και target feeding κανω μερικες φορες) Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2014 - submarine1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Οκτωβρίου 2014 #37 Share 22 Οκτωβρίου 2014 Αυτο εχω ακουσει κι εγω. Βασικα εδω http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+25+212&pcatid=212 σαν reef safe λεει : with caution ! Οπωτε ειναι ενα ρισκο και αυτο.Μπορει να αρχιζει να κουρευει ξενιες, να τσιμπαει ζωανθους, κλπ. Ξενια για λίγο καιρό ειχα στο ενυδρειο και την έδωσα γιατι δεν μου άρεσε οποτε δεν μπορω να σου πω για την ξενια ζωανθους ομως δεν πείραξε ποτε αν και θα το ήθελα για να τα ξεφορτωθώ κλαμ ομως 2 ειχα το μικρό το καθάρισε και το αλλο το χάρισα οποτε σε ενα ενυδρειο με πολλα lps ειναι ενα ρίσκο αλλα οχι μεγάλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 22 Οκτωβρίου 2014 #38 Share 22 Οκτωβρίου 2014 Παιδια να ρωτησω κι εγω κατι, ισως ανοητο. Αν μια απταισια βγει στην κορυφη ενος βραχου κι αυτη την κορυφη την γυρισουμε αναποδα και την χωσουμε μεσα στον αραγωνιτη την σκοτωνουμε? Θα μπορεσει να πολλαπλασιαστει ακομα κι εκει? Θα βρει διεξοδο και θα την ξαναδουμε σε αλλο σημειο? ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Οκτωβρίου 2014 #39 Share 22 Οκτωβρίου 2014 Θα βρει τροπο να ξαναβγει ειναι αθανατες οι ατιμες! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 22 Οκτωβρίου 2014 #40 Share 22 Οκτωβρίου 2014 Παιδια να ρωτησω κι εγω κατι, ισως ανοητο. Αν μια απταισια βγει στην κορυφη ενος βραχου κι αυτη την κορυφη την γυρισουμε αναποδα και την χωσουμε μεσα στον αραγωνιτη την σκοτωνουμε? Θα μπορεσει να πολλαπλασιαστει ακομα κι εκει? Θα βρει διεξοδο και θα την ξαναδουμε σε αλλο σημειο? ??? Βεβαια!! Εξακριβωμένο! Μολις γυρίσεις το βράχο, αντιλαμβάνεται την κίνηση και κρύβεται...και μετα..τσουπ σε χαιρετάει απο αλλη τρύπα! Το file fish δεν σου τρωει καμια αιπτάσια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit05 23 Οκτωβρίου 2014 #41 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Απταισια εβγαλα σε ενα νανο που εχω ετοιμασει, (συντομα η παρουσιαση). Το filefish ειναι στο μεγαλο στο οποιο δεν υπαρχει ουτε ιχνος απταισιας καθως και ουτε ιχνος ζωανθους... !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Οκτωβρίου 2014 #42 Share 23 Οκτωβρίου 2014 Εαν δεν το θελεις πες μου, εχω και εγω ενα θεμα που πρεπει να φροντισω συντομα και ψαχνωμαι για λυσης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος