Jump to content

Recommended Posts

Γεια σας μου εδωσαν εναν μεγάλο αστακο και θελω να μου πείτε τι να κανω να μην τρώει της ανουμπιες και της βαλινιστεριες.

φίλε μου δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Όσο και να τον ταΐσεις αυτό θα σου τρώει τα φυτά! το δικό μου το είχα μόνο του (μου είχε φάει κάμποσα ψάρια) σε ενυδρείο μόνο με ξύλα...

με την δαγκάνα τα πιάνει (δεν τα κόβει - τουλάχιστον ο δικός μου) απλά και με τα εξαφανίζει!

Καποιος μου ειπε οτι μπορεις να της δεσεις. Στέκι αυτο?

Μη τυραννατε τα ζωντανα ρε παιδια! Τις δαγκανες τις χρειαζεται ο αστακος,δεν ειναι διακοσμητικες.

Αν δεν μπορεις να τον εχεις η αν σε ενοχλει που τρωει φυτα,αναγκαστικα τον δινεις πισω.

• Like 1

Μη τυραννατε τα ζωντανα ρε παιδια! Τις δαγκανες τις χρειαζεται ο αστακος,δεν ειναι διακοσμητικες.

Αν δεν μπορεις να τον εχεις η αν σε ενοχλει που τρωει φυτα,αναγκαστικα τον δινεις πισω.

+1000000

Δένοντάς του τις δαγκάνες, αμέσως τις καθιστάς άχρηστες (ίσως το βασικότερα μέλη του) τον καταδικάζεις ουσιαστικά. Σε αυτές στηρίζεται στο να εξερευνήσει, να βρει τροφή, να τρέφει με αυτο που θα βρει, να κινηθεί κτλ. Αυτός που σου το είπε, ειναι επιεικώς απαράδεκτος κατα τη γνώμη μου.

Παιδια δεν ειπα οτι θα το κανω προς θεου προσπαθω να εχω της καλύτερες συνθήκες για τα ψαρια μου.μια ερώτηση εκανα.

σε καμιά περίπτωση!!! Φαντάσου στην δική μου όταν την πιάσανε στο petshop έσπασε η μια δάγκανα (πιαστηκε στην αποχη) ....σε ένα μηνα είχε βγάλει πάλι στο ίδιο μεγεθος

Μαλλον θα κανω και δεύτερο ενυδρειο.

Το πιο σωστό.

Το μηκος εχει σημασια.οσο μακρυτερο τοσο το καλυτερο.Αλλα μινιμουμ 80 ποντους

Ας Βγώ λίγο εκτός θέματος να κανω λίγο χιουμορ

Μονο μην τον αμολισεις σε καμια λιμνη και γεμισει μπλε αστακους!!!

αληθεια με τον σηφη τι εγινε τον πιασατε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...