Jump to content

Petran's Reef !!!!

petran halen

Recommended Posts

Λοιπον παιδια πρωτον ευχαριστω τη γυναικαρα μου που μου το εκανε δωρο!!!

Παμε. Λαμπες...

Coral blue blue purple actinic blue blue coral...

Και τωρα εχει σειρα την παρασκευη ο κυριος rastaman!!!

post-51070-0-65561500-1435171457_thumb.jpg

post-51070-0-43390800-1435171481_thumb.jpg

• Like 3

Λοιπον παιδια πρωτον ευχαριστω τη γυναικαρα μου που μου το εκανε δωρο!!!

Παμε. Λαμπες...

Coral blue blue purple actinic blue blue coral...

Και τωρα εχει σειρα την παρασκευη ο κυριος rastaman!!!

Ακόμα δεν ξεκίνησα....................έχει κ συνέχεια................ :bigemo_harabe_net-193:  :bigemo_harabe_net-158:  :bigemo_harabe_net-158:  :bigemo_harabe_net-82:  :bigemo_harabe_net-82:  :bigemo_harabe_net-150:  :bigemo_harabe_net-85:  :bigemo_harabe_net-85:  :jig:  :bigemo_harabe_net-193:

Καλοριζικο Πετρο και μπραβο στην Χριστινα,να το χαρειτε οσο δεν παει.

• Like 2

Καλορίζικο petran εμένα παντός άμα τι έβλεπε η γυναίκα μου δεν θα μου το αγόραζε θα μου το έφερνε στο κεφάλι έχεις και τα τυχερά σού

• Like 2

Καλορίζικο petran εμένα παντός άμα τι έβλεπε η γυναίκα μου δεν θα μου το αγόραζε θα μου το έφερνε στο κεφάλι έχεις και τα τυχερά σού

Σε ευχαριστω λουκα!!! Το κορυφαιο ειναι οτι παμε... για αλλο ενα ενυδρειο(σκεφτομαστε δηλαδη)... τρελη ιδεα της χριστηνας... υπποκαμποι!!!
  • Like 1

Καλοριζικο Πετρο και μπραβο στην Χριστινα,να το χαρειτε οσο δεν παει.

να εισαι καλα νικολααα θα το χαρουν κοραλλια ποιο πολυ απο εμας αχαχαχ
  • Like 1

Σε ευχαριστω λουκα!!! Το κορυφαιο ειναι οτι παμε... για αλλο ενα ενυδρειο(σκεφτομαστε δηλαδη)... τρελη ιδεα της χριστηνας... υπποκαμποι!!!

όχι ιππόκαμποι με τρομάζουν......κουλό ακούγεται αλλά με τρομάζουν αλλά το ότι αφού ολοκληρωθεί η ψαροσύνθεση του δικού μου μετά κάτι ετοιμάζω ισχύει αλλά αυτά θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα προς το παρόν απλά θα φοράω μαύρα γυαλιά ηλίου στο σπίτι :P

Μπράβο Πέτρο καλορίζικο και καλοδούλευτο!!! Σίγουρα από τις καλύτερες αγορές σου!

Να εισται παιδιαααα!!!απο αυριο θα ανεβασω και φωτο με το ατι εν δραση!!!

Τελικα το ρεεφ ειναι αρρωστια...*******!!! (bad word removed)

• Like 1

Απαιχτη ομάδα !!!!

Μπράβο και στους δυο σας!!!

• Like 2

Μπραβο σας εξαιρετικη δουλεια και φωτεινο αποτελεσμα.

• Like 2

Μια τοσο μα τοσο τελεια μερααα. Τοσο χαβαλες τοσο γελιο !!!πραγματικα σημερα περασαμε τελειΑ!!!

• Like 1

Ρε φιλαρακι δεν σε ξερω, αλλα μου αρεσει που εισαι τοσο καμμενος με το ενυδρειο σου!!!!!

• Like 2

Ρε φιλαρακι δεν σε ξερω, αλλα μου αρεσει που εισαι τοσο καμμενος με το ενυδρειο σου!!!!!

Εχουμε ειδωθει :) ναι ειναι καμενος και κολημενος!!γαιτι με ανταμοιβη,μου προσφερει χαρα γνωση αγωνια επιβραβευση και μερικες φορες στεναχωρια.. αλλα σε γενικες γραμμες μονο χαρα και γνωση μου δινει!!!

Μια τοσο μα τοσο τελεια μερααα. Τοσο χαβαλες τοσο γελιο !!!πραγματικα σημερα περασαμε τελειΑ!!!

Έτσι με Α κεφαλαίο :D :D :D

• Like 2

Και εγένετο φως!!!! Μπράβο παιδιά καταπληκτική δουλειά και ωραία παρέα. Αυτά είναι τα καλύτερα στο χόμπι! Και βέβαια ο φωτισμός υπέροχος!

Έτσι με Α κεφαλαίο :D :D :D

Εσένα σου χρωστάω φαγητό την επόμενη φορά....... και θα έχω πιο πολλές μπύρες :D :D :D

Και εγένετο φως!!!! Μπράβο παιδιά καταπληκτική δουλειά και ωραία παρέα. Αυτά είναι τα καλύτερα στο χόμπι! Και βέβαια ο φωτισμός υπέροχος!

λουκα θεωρω πως τωρα ξεκιναει ξανα το ενυδρειο μου...οσο γιατην παρεα!!! Ετσι πρεπει να ειναστε ολοι κανουμε βοηθαμε το χομπυ μας να παει ενα βημα πιο μπροστα!!! Απο χομπυστες για χομπυστες!!

Φτου φτου μην στο ματιάσουμε :)είναι έργο τέχνης :)να το χαίρεσαι φίλε μου να σου ζήσει 1000 χρωνια το στολίδι σου :)

Μπραβο παιδια ! :thumbsu:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...