niknik 20 Απριλίου 2015 #401 Share 20 Απριλίου 2015 Βάλε κανα κοράλλι ρε Πέτρο πήξαμε στα βράχια.... +1000 αδειος εισαι χαχαχαχα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 20 Απριλίου 2015 Author #402 Share 20 Απριλίου 2015 +1000 αδειος εισαι χαχαχαχα χαχαχαχαχαχα!!!!παλιοπαιδααα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 25 Απριλίου 2015 Author #403 Share 25 Απριλίου 2015 Αλλη μια millepora!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 25 Απριλίου 2015 Author #404 Share 25 Απριλίου 2015 Η μικρη μου συλλογη απο mille!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 25 Απριλίου 2015 #405 Share 25 Απριλίου 2015 με γειες φιλαράκι! κούκλα είναι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 25 Απριλίου 2015 Author #406 Share 25 Απριλίου 2015 (edited) Μερικες απο ελικοπτερο!! Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2015 - petran halen 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Απριλίου 2015 #407 Share 25 Απριλίου 2015 Πολυ ομορφο Πετρο αλλα πρεπει να ειχε πολυ αερα στην τριτη φωτο.Χαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Απριλίου 2015 #408 Share 25 Απριλίου 2015 Για πες ρουτινες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 25 Απριλίου 2015 Author #409 Share 25 Απριλίου 2015 Για πες ρουτινες.Τιποτα απολυτος δεν κανω νικο μου!100 περιπου λιτρα αλλαγη καθε βδομαδα,δοσομετρικη με faunna και μεσα σε αυτα τα trace a.b.c faunna,και τωρα ξεκινισα δοκιμαστηκα acropower (εκοψα το reef plus) εαν δεν μεινω ευχαριστημενος θα παρω της faunna... επισεις target 2 φορες τη βδομαδα στα lps ειτε με γαριδα στα μεγαλα ειτε με αρτεμια μυσιδα πελλετ ε αλλα... που κ που μερικα ροτιφερς χιμα μεσα στο ενυδρειο... ταισματα μερα παρα μερα στα ψαρακια!! No3 σημερα 2 με 4.. ουσιαστηκα αλλαγες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 25 Απριλίου 2015 #410 Share 25 Απριλίου 2015 Μερικες απο ελικοπτερο!! "Πετάνε" οι φωτό σου Πέτρο!! Τα ζωανθάκια όλα τα λεφτά!! Όχι τα υπόλοιπα πάνε πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 26 Απριλίου 2015 #411 Share 26 Απριλίου 2015 Τα zoas και τα LPS σου είναι απίστευτα!!! (Οχι ότι τα σκληρά πάνε πίσω αλλά δεν είμαι και τόσο "ψαγμένος" ακόμα στα σκληρά για να σου πω χιχι ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 26 Απριλίου 2015 #412 Share 26 Απριλίου 2015 τουμπανο ολα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Απριλίου 2015 #413 Share 26 Απριλίου 2015 Φοβερες οι "ελικοπτερειακες" φωτο πετρααααν,φτου φτου Πολυ καλη και η συλλογη με τις mille 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 26 Απριλίου 2015 #414 Share 26 Απριλίου 2015 Ωραίες φωτό Πέτρο και τα κοράλια σε εξαιρετική κατάσταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 26 Απριλίου 2015 #415 Share 26 Απριλίου 2015 πολυ ομορφα μπραβο σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 27 Απριλίου 2015 #416 Share 27 Απριλίου 2015 Φανταστικές φωτό! Όπως σου έχω πει και από κοντά με εντυπωσιάζει η διαχείρηση lps Kai sps! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 27 Απριλίου 2015 Author #417 Share 27 Απριλίου 2015 με γειες φιλαράκι! κούκλα είναι! Πολυ ομορφο Πετρο αλλα πρεπει να ειχε πολυ αερα στην τριτη φωτο.Χαχαχα. "Πετάνε" οι φωτό σου Πέτρο!! Τα ζωανθάκια όλα τα λεφτά!! Όχι τα υπόλοιπα πάνε πίσω. Τα zoas και τα LPS σου είναι απίστευτα!!! (Οχι ότι τα σκληρά πάνε πίσω αλλά δεν είμαι και τόσο "ψαγμένος" ακόμα στα σκληρά για να σου πω χιχι ) τουμπανο ολα!!! Φοβερες οι "ελικοπτερειακες" φωτο πετρααααν,φτου φτου Πολυ καλη και η συλλογη με τις mille Ωραίες φωτό Πέτρο και τα κοράλια σε εξαιρετική κατάσταση! πολυ ομορφα μπραβο σου!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ...!!!ελπιζω να καταφερω να το κανω πολυ πιο ομορφο απο οτι ειναι!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 27 Απριλίου 2015 Author #418 Share 27 Απριλίου 2015 Φανταστικές φωτό! Όπως σου έχω πει και από κοντά με εντυπωσιάζει η διαχείρηση lps Kai sps! δυονιση μου οπως ειχαμε πει και απο κοντα, τα παντρεμα sps lps δεν ειναι και κατι τρομερα δυσκολο... μου ειχες πει για την κυκλοφορια,παιζει πολυ μεγαλο ρολο σε πιο σημειο τοποθετουμε το καθε κοραλλι οποιο και να ειναι αυτο.π.χ. σιγουρα ενας κυκλοφορητης μου κοιταει της millepores διοτι θελουν δυνατη κυκλοφορια... αλλα προσπαθω να εχω ΣΩΣΤΗ κυκλοφορια μεσα στο ενυδρειο μου, για να εποφελουντε ολα! εφοσον εχω σωστη κυκλοφορια μετα παιζει ρολο το aquascape και η τοποθετηση του καθε κοραλλιου..(συμπερασμα σωστη κυκλοφορια σε ολο το συστημα μας και με την τοποθετησει του καθενος βρησκουμε την λυση) το προβλημα ομως δεν ειναι τοσο η κυκλοφορια οσο τα ΝΙΤΡΙΚΑ μας.. διοτι τα sps για να (γουσταρουν θελουν εαν οχι 0, 2 σιγουρα no3 ( στο απολυτο 0 ισως τα παιξουν ολα) τα lps μας θελουν 5 εως 10 νιτρικα.. με κατω του 5 no3 παρατηρησα πως ειχαν θεμα τα lps μου οποτε εφοσον θελουν να φανε, TARGET FEEDING για εμενα ειναι απαραιτητο για να τα κρατησω δυνατα και ομορφα κατω του 5no3.. 2 φορες ισως και 3 φορες λοιπον target και ασε το sps ψηλα να λιαζοντε και να τρωνε (αποροφανε) οτι θελουν ελπιζω να σε καληψα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 27 Απριλίου 2015 #419 Share 27 Απριλίου 2015 Κατατοπιστικότατος!!!!Ευχαριστούμε Πέτρο για τις πληροφορίες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 27 Απριλίου 2015 Author #420 Share 27 Απριλίου 2015 Μερικες φωτο απο την παρεα lps sps ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 27 Απριλίου 2015 Author #421 Share 27 Απριλίου 2015 Και εδω.. η goniopora μου... μου την χαρισε ο καλως μου φιλος ΤΑΝ.. ηταν πριν 8 μηνες μισο cm και τωρα γινετε κανονικο κοραλλακι!! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΤΡΩΕΙ!!ισως η πιο φυσικη τροφη και μαλλον η πιο θρεπτικη!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 27 Απριλίου 2015 #422 Share 27 Απριλίου 2015 Η αγάπη και το μεράκι για το χόμπι φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα και αυτό φαίνεται απόλυτα στο ενυδρείο σου Πέτρο. Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 27 Απριλίου 2015 #423 Share 27 Απριλίου 2015 Και εδω.. η goniopora μου... μου την χαρισε ο καλως μου φιλος ΤΑΝ.. ηταν πριν 8 μηνες μισο cm και τωρα γινετε κανονικο κοραλλακι!! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΤΡΩΕΙ!!ισως η πιο φυσικη τροφη και μαλλον η πιο θρεπτικη!! Να σου ζησει Πετρο!Εγω παντως δεν καταλαβα τι τρωει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 28 Απριλίου 2015 Author #424 Share 28 Απριλίου 2015 Να σου ζησει Πετρο!Εγω παντως δεν καταλαβα τι τρωει. ο xanthurus mou ξερει αυτος του το εδωσε!απο αυτον με αγαπη.το θεμα ειναι ομως πως το εφαγε αμεσος η goniopora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 28 Απριλίου 2015 #425 Share 28 Απριλίου 2015 (edited) Ξεκίνησε ένα ερωτικό ειδήλιο ανάμεσα στον ξανθούριο και την goniopora....πως λέμε οcellaris-anemone κάπως έτσι Έγινε επεξεργασία 28 Απριλίου 2015 - VasilisM3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος